- 16 Aralık 2020
- 3.898
- 7.819
- Konu Sahibi morciceklidal
yazdığınız modellere göre clioyu tercih ederim. 2021 model rahat bir modeli ama icon paketi güzeldir joy biraz boş.yarisler pahalı maalsef clioya göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazdığınız modellere göre clioyu tercih ederim. 2021 model rahat bir modeli ama icon paketi güzeldir joy biraz boş.yarisler pahalı maalsef clioya göre
Ben 670 bine almıştım. 65 binde hatasız, kazasız. Toyota alacaktım o da sağlammış ama kısmet opelmis.ne kadara ne aldınız ben de 1 aydır bakıyorum ya
hayırlı oslunBen 670 bine almıştım. 65 binde hatasız, kazasız. Toyota alacaktım o da sağlammış ama kısmet opelmis.
Arabayı satacağın zamanı da şimdiden düşünmen lazım. Clio'nun alıcısı çok olur ama picantoyu almak isteyeni pek bulamazsın.hayırlı oslun
Kendi sitesinde sıfır Picanto fiyatı 1 milyonu geçiyor, Clio fiyatı da aynı şekilde.Kia picanto 2021 62binde hatasız boyasız 775bin tl
Şu yazdıgın arabayı bşir site 2024 modelini 900 bine veriyor.
Ben de Clio derim
Clio dururken picanto yanlış tercin bence
kızlar sağolun fikrim tamamen clioya evrildi sadece şu var 2012 Fiat punto 1.4 Pop S&S model 72bin km 570bin yani bunu alsam 3 ayda falan borcum biter epey eski ama hata boya değişen yok bunu alıp acemilik atıp para biriktirip 0a geçmek mi yoksa 800bin tl bandında orta halli bir Clio alıp 1 yıl borç ödeyip gittiği yere kadar kullanmak mı sizceKendi sitesinde sıfır Picanto fiyatı 1 milyonu geçiyor, Clio fiyatı da aynı şekilde.
Clio, özellikleri, servisi ve satış kolaylığı yönünden ilk sırada tercih edilmeli.
Yılına göre Punto fiyatı pahalı. 12 yıllık arabanın sorunu çok olur. Borcun çabuk biter ama arabayı kullanırken sürekli sorun çıkarma ihtimali yüksek.kızlar sağolun fikrim tamamen clioya evrildi sadece şu var 2012 Fiat punto 1.4 Pop S&S model 72bin km 570bin yani bunu alsam 3 ayda falan borcum biter epey eski ama hata boya değişen yok bunu alıp acemilik atıp para biriktirip 0a geçmek mi yoksa 800bin tl bandında orta halli bir Clio alıp 1 yıl borç ödeyip gittiği yere kadar kullanmak mı sizce
12 yıllık arabadan uzak dur. Hem de fiat. Servisten çıkmazsınkızlar sağolun fikrim tamamen clioya evrildi sadece şu var 2012 Fiat punto 1.4 Pop S&S model 72bin km 570bin yani bunu alsam 3 ayda falan borcum biter epey eski ama hata boya değişen yok bunu alıp acemilik atıp para biriktirip 0a geçmek mi yoksa 800bin tl bandında orta halli bir Clio alıp 1 yıl borç ödeyip gittiği yere kadar kullanmak mı sizce
Arkadaşımmm merhaba,kızlar sağolun fikrim tamamen clioya evrildi sadece şu var 2012 Fiat punto 1.4 Pop S&S model 72bin km 570bin yani bunu alsam 3 ayda falan borcum biter epey eski ama hata boya değişen yok bunu alıp acemilik atıp para biriktirip 0a geçmek mi yoksa 800bin tl bandında orta halli bir Clio alıp 1 yıl borç ödeyip gittiği yere kadar kullanmak mı sizce
Yılına göre Punto fiyatı pahalı. 12 yıllık arabanın sorunu çok olur. Borcun çabuk biter ama arabayı kullanırken sürekli sorun çıkarma ihtimali yüksek.
Bir de. Fiat pek kaliteli bulunmuyor. Hem bu aracı satarken hem yılından hem markası, modelinden dolayı zorlanabilirsin.
Bence Clio al. Canı çıkana kadar epey sene kullanırsın.
çok sağolun kızlar pek bilmediğim için çok soru sordum tamam Clio içime sindi o zaman sayenizde12 yıllık arabadan uzak dur. Hem de fiat. Servisten çıkmazsın
çok sağolun samimi yorumunuz için :) sanayiye çok zor giderim ben araba bakarken bile anlamıyorum kazıklanıp dururum sanayide ya da babama yalvarırım sen götür diye ahahah son olarak Clio orta halli bişey almaya karar verdimArkadaşımmm merhaba,
2012'ye vs hiç bulaşma derim ben.
Sürekli servis/sanayi uğraşabilecek misin?
Temiz bir araba al kendine, 1 sene borç öde.
1 sene ne ki? Ben de ilk arabamı alalı 1 sene oluyor.
Su gibi geçmiş..
Borçtan korkma, borçlanmadan hiçbir şey olmaz. :)
Bende opel corsa var, clio ya da opel corsa al derim.
Hayırlı olsun, alınca paylaş bizimle :)
Punto dan zarar etmiş biri olarak uzak dur,kızlar sağolun fikrim tamamen clioya evrildi sadece şu var 2012 Fiat punto 1.4 Pop S&S model 72bin km 570bin yani bunu alsam 3 ayda falan borcum biter epey eski ama hata boya değişen yok bunu alıp acemilik atıp para biriktirip 0a geçmek mi yoksa 800bin tl bandında orta halli bir Clio alıp 1 yıl borç ödeyip gittiği yere kadar kullanmak mı sizce
Hayır, yıllarca polo kullandık. Türkiye şartlarında piyası en geniş olan araçlardan biri polo bana göre. Araba da Alman kalitesi her zaman bir adım öndedir ayrıca. Yakıtı motor hacmine göre harcar, 1,4 motor en makul olanı ama en çok 1,6 motor tercih ediliyor polo araçlarda.Polo çok yakıyor galiba. Kendime ararken araştırmıştım öyle hatırlıyorum. Genelde o yüzden tüplü satiyorlar. Yenilerini bilmiyorum ama benim parama göre olanlar çok yakıyordu.
Ben 2004 aldım. Japon arabalari çok sıkıntı çıkarmıyor. Experine dikkat edin. Kazası belası olmasın. Bizim hatamız dışında ben sanayiye cok para vermedim. Tabi iç akşamdan degistirdiklerim oldu. Ama ufak tefek şeylerdi hep. Onlarda genelde hep bana eski ev sahibinden kalan sıkıntılardi geneldefakat yaşı büyük arabada bana çok sanayi masrafı açarsa aynı hesaba gelirse diye korkuyorum veya hani 100k bile versem sanayiye üzülürüm