- Konu Sahibi benimminikelam
-
bakın kaçkere yazdım yine yazıyorum. biz ehliyet alırken tam olarak trafiğe çıkmanın daha doğru olduğunu savunuyoruz zaten.ama napalım eksiklerimiz var bunları kapatmakiçin kendimiz çaba sarfediyoruz. ama burdim size ehliye almanın artık çok kolay olmayacağını bunun için düzenlemeler getirileceğini söyledi. stajerlik geleceğini söyledi. siz de aman her şey düzgündü SİZİN ülkenizde o eksik kalsın dediniz
. ne oluyor şimdi? siz ehlieyt almanın bu kadar kolay olmaması gerktiğini mi savunmuş oluyorsunuz.yoksa konuyu mu saptırmış oluyorsunuz.siz ne söylediğinizi bilmiyorsunuz.
bakın kaçkere yazdım yine yazıyorum. biz ehliyet alırken tam olarak trafiğe çıkmanın daha doğru olduğunu savunuyoruz zaten.ama napalım eksiklerimiz var bunları kapatmakiçin kendimiz çaba sarfediyoruz. ama burdim size ehliye almanın artık çok kolay olmayacağını bunun için düzenlemeler getirileceğini söyledi. stajerlik geleceğini söyledi. siz de aman her şey düzgündü SİZİN ülkenizde o eksik kalsın dediniz
. ne oluyor şimdi? siz ehlieyt almanın bu kadar kolay olmaması gerktiğini mi savunmuş oluyorsunuz.yoksa konuyu mu saptırmış oluyorsunuz.siz ne söylediğinizi bilmiyorsunuz.
walla ben ne soyledigimi cok ii biliorumm ama ANLAYANAAAAAAA anlamayanlar icinde yapcak bisey yok
merak ettim ya melahat hanim siz evlimisinizzzzzz??evliseniz allah kocaniza sabir versin ne cene var sizde be aman aman amannnnnn
terbiyesizlik yapmayın haddinizi bilin bu kadarı da fazla
merak ettim ya melahat hanim siz evlimisinizzzzzz??evliseniz allah kocaniza sabir versin ne cene var sizde be aman aman amannnnnn
terbiyesizlik yapmayın haddinizi bilin bu kadarı da fazla
asil siz terbiyesizlik yapmayin beee merakli olmasaydin konuyu saptirmaya cevap yarisina girmez susardinnnnnnnnnnnnnn............sensin konuyu buralara getirennnn israrla uzatmak istiosun
sayfaları açta baştan oku,burada ki bütün üyelerde okudu anlatmaya çalıştı sana hala anlamıyorsun seviyesizliğini sürdürüyorsun.
suç bende sana cevap yazdım
konuşma tarzından karakterin belli oluyor zaten uğraşamam
takıl kafana göre
eğlen kendi başına
ama kk umarım bir çare bulur bu duruma !!!!!!!!!!!
sen ne bos bos konusuosunki asil sensin zavalli tatmin olmadinmi ne yaaa buraya tatmin olmak icin gelmedim.....dogru olan bisey vardir ben bunu soyler bunu bilirim
çok kıskançsınız..
ve tüm bu yazdıklarınız kıskançlığınızı gösteriyor..
biz vızır vızır araba sürücez ve sizde oturduğunuz yerdenm hasetinizden çatlıcaksınız
süper !!!!!
kıskananlar çatlasın
neyse artık.......!!!!!!!!!
sayfaları açta baştan oku,burada ki bütün üyelerde okudu anlatmaya çalıştı sana hala anlamıyorsun seviyesizliğini sürdürüyorsun.
suç bende sana cevap yazdım
konuşma tarzından karakterin belli oluyor zaten uğraşamam
takıl kafana göre
eğlen kendi başına
ama kk umarım bir çare bulur bu duruma !!!!!!!!!!!
ay cok merakliydim topiginizeeeeeee cikiorum zaten burda anlamayanlara biseyy anlatmak zorunda degilimmmm.......
ay cok merakliydim topiginizeeeeeee cikiorum zaten burda anlamayanlara biseyy anlatmak zorunda degilimmmm.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?