Araba kullanmak bu kadar mı zordur?

Bizim ülke yine 3 dakikada ehliyet veriyor bazı ülkeler de böyle bir sınırlama bile yok yaşını dolduran ehliyetini gerekli kuruluşlardan rahatça alabiliyor sürüp sürmemesi hiç önemli değil..(Ayna programında seyretmiştim)

bende vatan hasreti cekiorum ama bu gercekleri degistirmeskiii... ülkenin hali ortadaaaa zengini tam zengin fakiride tam fakirrr ........hic dusundunuzmu yabanci bi ulkelerde turbanla heryere girebilioken musluman bi ulke olan turkeyede izin vermiorlar neden engelliorlar? ?

ayrıca ben ehliyet almanın bu denli basit olmasını tasvip etmiyorum.kurslarda adam gibi öğretilsin ondan sonra insanlar hemen trafiğe çıksın tabi ki.kimse de buna karşı değil.biz de özel derse para vermeye bayılmıyoruz tab ki.
ama bu durum seviyesiz yorumlara sebebiyet vermemelidir.herkes sınırını bilmeli.

bu yüzdenmi avrupa birligine girmek icin yirtiyosunuz kendiniziiiihahahahahaha bu kafayla daha cok beklersiniz girmeyi

Benim eşimde bana hiiç ama hiççç inanmıyordu.ama çok şükür kullanıyorum.arabama binmiyor çünkü 3 aydır araba bende.ama ben çok rahat kullanıyorum.iyi araba kullanmka için en az 50 saat gerkli.Buda günde bir buçuk saat kullanılarak oluyor.ben arba kullanıyorsamherkes kullanır.O yüzden eşimin dedikleri çokta beni üzmüyor.

Alakaya maydonoz. konumuzla ne alakası var ?siyasi şeyler konuşamayalım lütfen.

bi dusunsenize disardaniz ve ehliyetini parayla almis biri yani dogru duzgun kullanmasini bilmeyen biri tarafindan ya size ya esinize yada cocuklarinizdan birine carptiiii.......simdi soyleyin o ehliyeti verende suc yokmu o konunlarda suc yokmu....illa basiniza böle biseymi gelmeli anlamaniz icin....

ya ben sadece diorumki turkiyenin cok eksikleri var dodru olan biseyin nesini tartisiyosunuzkiii.....ehliyet meselesi sadece bi ornekkk...yaw madem eksik degilsiniz peki niye bukadar kaza oluo soylermisiniz

siz önceki mesajlarınızı bir daha okur musunuz? ne yazdığınızı bilmiyorsunzu sanırım.

siz konuyu ehliyette bırakmadınız ki. ÜLKEMİZ hakkında demediğinizi bırakmadınız.ki ehliyet konusunda ben daha önce de yazdım kişmse özel ders almaya hevesli değil zaten.

konu neydi ne olmuş?
ülkemizde bu iş hakkıyla yapılmıyor bu bir gerçek..bunu hepimiz kabul ediyoruz...ama neyse ki ehliyetimiz var diye de hemen kendimizi sokağa atmıyoruz öğrenip eeksiğimizi tamamlayıp çıkıyoruz trafiğe..
ülke olarak eksiklerimiz de olabilir...bu ülkenin vatandaşıyken,gidip bir yerlere birşeyler görüp ahkam kesmekte saçma gerçekten:)

ya ben sadece diorumki turkiyenin cok eksikleri var dodru olan biseyin nesini tartisiyosunuzkiii.....ehliyet meselesi sadece bi ornekkk...yaw madem eksik degilsiniz peki niye bukadar kaza oluo soylermisiniz

Ben zaten size kotu bisey soylemek icin demedim de sadece eger Turkiyede dogduysaniz,yazdiklariniz sasirtti ve uzdu beni.Sanki yabanciymis gibi konusmussunuz cunku,sizin ulkeniz falan diye.Orasi sizin de ulkeniz nolursa olsun.Tabiki duzeltmemiz gereken seyler var,her ulkenin oldugu gibi,ama bu yuzden sirtimizi donersek ulkemize,nasil ayakta kalabilir ki ? Siz gene de gurur duyun hep,inanin bizim ulkemiz her seyiyle bir cok yerden bin kat daha iyi,sadece gormek lazim =)

sanki herkes ozel ders alio cok komiksiniz....gercekten guluyorum halinize yazik size

zaten biz de Allah korusun böyle şeylere mahal vermemk için ders alıyoruz. kim istemez ki ehliyetini alır almaz trafiğe çıkmayı.

siz yine konuya girerken bakkladan sakız almak gibi demiştiniz. burdim de artık düzenlemeler getirilecek o kadar kolay olamyacak demişti. siz de eksik olsun . bunda düzenleme yapsanız ne olur .her konuda eksiksiniz demiştiniz. yani konuyu ehliyetten çok farklı yere getiren sizsiniz.topiğin adına bir daha bakın isterseniz.

sanki herkes ozel ders alio cok komiksiniz....gercekten guluyorum halinize yazik size

canım sen gülmek için zahmet etme:) alıyoruz ders ya da eşimizden dostumuzdan öğreniyoruz..biz başımızın çaresine de bakıyoruz:) sen burda bişeylerle dalga geçip tatmin olmak adına mı takılıyorsun? yoksa yalnız mısın oralarda?
ne işin olur senin buralarda aa aşmışsın sen kendini:)

bana mı gülüyorsunuz.burada biz özel ders aldığımızdan bahsettik.ona laf ettinizşimdi de herkes ders mi alıyor diyorsunuz.
siz gerçekten dönüp de kendinize bakmıyorsunuz. bir kere özünü reddeden insanlarla bu kdar seviyesiz diyoloğa girdiğim için üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…