hımm her topicte olduğu gibi illa bi aykırı olmazsa olmaz ..şimdi arkadaşım biz ehliyet almadanda trafiğe çıkıp vurup çarpıp öldürmesini ya da ölmesini biliyoruz (taş devrinde olduğumuzu düşünelim çünkü çok eksiğimiz var ülke olarak) ehliyet bunları önlemek için İCAT edilen bişey ..keza trafk kuralları.. haa bunlara uymayan psikopat ruhlu insanları alıp bizim ülkemizde toplamıyor kimse ..her ülke de olan şeyler .ben bir manyağın araba çalıp peşinden onlarca polis arabasını takip ettiren havadan helikopterlerin izlediği şoförleri o çok ''gelişmiş''ülkelerde gördüm ...evet ülkemiz gelişmekte olan bir ülke ama eline ehliyeti alan trafiğe çıkmak için özel ders almayacaksa kullanmayı bilen biriyle kendini geliştirmiycekse bize vahiymi gelmesi lazım anlamadım..hem özel derse gülüyosun ,hem eksiksiniz diyosun ,hem niye hemen trafiğe çıkıyosunuz diyosun..arkadaşım böyle bir araç sürüm şekli yok ..senin dediklerini yaparsak bütün ülkeyi iki şeritten oluşan tek bir yolla kaplamamız lazım ki milletin yarısı sağdan yarısı soldan gitsin ..sende mutlu ol