• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba kullanmak bu kadar mı zordur?

canım sen gülmek için zahmet etme:) alıyoruz ders ya da eşimizden dostumuzdan öğreniyoruz..biz başımızın çaresine de bakıyoruz:) sen burda bişeylerle dalga geçip tatmin olmak adına mı takılıyorsun? yoksa yalnız mısın oralarda?
ne işin olur senin buralarda aa aşmışsın sen kendini:)

hahahahahahahahhahahah cok komiksinnn sen ya gercekten hic gulecegim yokzzuuuuuuuuuuuuuuu

ben nie özümü inkar etmiyorum gercekleri soyluyorummm

çok merak ettim özünü:)
gerçeklerin bizde farkındayız canım çok şükür:) senin alaylı hatırlatmalarına hiç gerek yoktu.. kendini her nereliysen oralı hisset ya da hissetme..inan umrumuzda olmaz...sadece saygılı ol...bırak ülkeye saygıyı,,insanlara saygılı ol en başta...yetiştir kendini biraz kuzum..bak ne güzel dediğin gibi eksiksiz bir ülkedeymişsin..zor olmasa gerek bunları öğrenmek:) sana diyeceklerim bu kadar olacak..:)

arkadaşlar konuyu saptırmışsınız rahatsızlık duyduğunuz bişiller varsa kötü içerik butonunu kullanabilirsiniz:72:

Son düzenleme:
ya ben sadece diorumki turkiyenin cok eksikleri var dodru olan biseyin nesini tartisiyosunuzkiii.....ehliyet meselesi sadece bi ornekkk...yaw madem eksik degilsiniz peki niye bukadar kaza oluo soylermisiniz

hımm her topicte olduğu gibi illa bi aykırı olmazsa olmaz ..şimdi arkadaşım biz ehliyet almadanda trafiğe çıkıp vurup çarpıp öldürmesini ya da ölmesini biliyoruz (taş devrinde olduğumuzu düşünelim çünkü çok eksiğimiz var ülke olarak) ehliyet bunları önlemek için İCAT edilen bişey ..keza trafk kuralları.. haa bunlara uymayan psikopat ruhlu insanları alıp bizim ülkemizde toplamıyor kimse ..her ülke de olan şeyler .ben bir manyağın araba çalıp peşinden onlarca polis arabasını takip ettiren havadan helikopterlerin izlediği şoförleri o çok ''gelişmiş''ülkelerde gördüm ...evet ülkemiz gelişmekte olan bir ülke ama eline ehliyeti alan trafiğe çıkmak için özel ders almayacaksa kullanmayı bilen biriyle kendini geliştirmiycekse bize vahiymi gelmesi lazım anlamadım..hem özel derse gülüyosun ,hem eksiksiniz diyosun ,hem niye hemen trafiğe çıkıyosunuz diyosun..arkadaşım böyle bir araç sürüm şekli yok ..senin dediklerini yaparsak bütün ülkeyi iki şeritten oluşan tek bir yolla kaplamamız lazım ki milletin yarısı sağdan yarısı soldan gitsin ..sende mutlu ol:28::28:

Canim bence sen bu tur yorumlara bir son ver,bir cok kisinin tepkisini almak pek hos olmuyordur sanirim.Ama umarim sen de bu sekilde zevk alanlardan degilsindir.=) Iyi gunler

valla bisey soyliyimmi gercekten burda en mantikli konusup yorum yapan sizziniz ha bazilari sirf yazmak icin yazio.....ben gercek olan biseyi soyledim dogru oldugunu bile bile hala savunuyolar

hımm her topicte olduğu gibi illa bi aykırı olmazsa olmaz ..şimdi arkadaşım biz ehliyet almadanda trafiğe çıkıp vurup çarpıp öldürmesini ya da ölmesini biliyoruz (taş devrinde olduğumuzu düşünelim çünkü çok eksiğimiz var ülke olarak) ehliyet bunları önlemek için İCAT edilen bişey ..keza trafk kuralları.. haa bunlara uymayan psikopat ruhlu insanları alıp bizim ülkemizde toplamıyor kimse ..her ülke de olan şeyler .ben bir manyağın araba çalıp peşinden onlarca polis arabasını takip ettiren havadan helikopterlerin izlediği şoförleri o çok ''gelişmiş''ülkelerde gördüm ...evet ülkemiz gelişmekte olan bir ülke ama eline ehliyeti alan trafiğe çıkmak için özel ders almayacaksa kullanmayı bilen biriyle kendini geliştirmiycekse bize vahiymi gelmesi lazım anlamadım..hem özel derse gülüyosun ,hem eksiksiniz diyosun ,hem niye hemen trafiğe çıkıyosunuz diyosun..arkadaşım böyle bir araç sürüm şekli yok ..senin dediklerini yaparsak bütün ülkeyi iki şeritten oluşan tek bir yolla kaplamamız lazım ki milletin yarısı sağdan yarısı soldan gitsin ..sende mutlu ol:28::28:

sen ne diosun ya ben ozel ders alanlara biseymi dedim almayanlara benim tepkimmmmmmmmmmmmm ve buna goz yumun kanunlara

Son düzenleme:
Yazmayayım dedim ama cevap vermek zorunda hissettim kendimi.
Kimse ülkede eksiklikler olduğunu inkar etmio bunu önce bi anlayın.
Evet söyledikleriniz kısmen doğru ülkenin eksiklikleri çok.
'Ülkemizin' deseydin bu tartışmalar çıkmayacaktı.
Çünkü şuan gayet akıcı ve düzgün bir şekilde Türkçe konuşuosan,Türk anne-babaya sahipsen ve Türk forumunda yorumlar yapıosan,bırak yorum yapmayı Türk sitelerini araştırıp üye olduysan,sen Türksün aslını inkar etmen gülünç.
Almanyadaki gurbetçilerin ne şartlar altında yaşadığını hepimiz biliyoruz,Almanyanın pek Türk sevdiği de söylenemez açıkçası.
Neo-Naziler Türk mahallelerini yaksın yağmalasın,siz kendi ülkeniz olan Türkiye'den sizin ülkeniz diye bahsedin.
Günün birinde dönmek isterseniz sizi koşulsuz şartsız bağrına basacak bi ülke için bu şekilde konuşmanız birazcık nankörlük bence.

sen ne diosun ya ben ozel ders alanlara biseymi dedim almayanlara benim tepkimmmmmmmmmmmmm

yahu güzel kardeşim millete sayıyosun..insanlar biz özel ders alıyoruz deyince hahahahaa çok komiksiniz yazık size flan filan diyosun..bence sende tam olarak ne demek istediğini bilmiyosun ya da türkçen çok iyi değil

valla bisey soyliyimmi gercekten burda en mantikli konusup yorum yapan sizziniz ha bazilari sirf yazmak icin yazio.....ben gercek olan biseyi soyledim dogru oldugunu bile bile hala savunuyolar

bakın kaçkere yazdım yine yazıyorum. biz ehliyet alırken tam olarak trafiğe çıkmanın daha doğru olduğunu savunuyoruz zaten.ama napalım eksiklerimiz var bunları kapatmakiçin kendimiz çaba sarfediyoruz. ama burdim size ehliye almanın artık çok kolay olmayacağını bunun için düzenlemeler getirileceğini söyledi. stajerlik geleceğini söyledi. siz de aman her şey düzgündü SİZİN ülkenizde o eksik kalsın dediniz
. ne oluyor şimdi? siz ehlieyt almanın bu kadar kolay olmaması gerktiğini mi savunmuş oluyorsunuz.yoksa konuyu mu saptırmış oluyorsunuz.siz ne söylediğinizi bilmiyorsunuz.

ya böyle saçma konuşmalar yüzünden güzelim topic kapanacak...tamam sen çok gelişmiş ülkende geliş biz halimizden memnunuz lütfen böyle şeyler yazmaya devam edeceksen git bir konu aç orda içindekileri dök....buradaki mevzu başka ..hoş sohpet.trafikte deneyimler ..acemilikler hatalar,dikkat edilecek şeyler vs vs....(ayrıca dediğim gibi bence anlatmak istediklerini yetersiz türkçen yüzünden yanlış anlatıp bu kadar tepki topladın ben okuduklarımı gayet iyi anladım ve sana verilen cevaplarda gördüğüm kadarıyla ben yanlış anlamışım gibime gelmedi)

Son düzenleme:
Back
X