Annemgile giderken…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim eve biri geldiği zaman rahat edemediğini söylüyor. O yüzden kimseye gel demiyorum.
o biri aile ise akan sular durur ama bende sevmem evde insan ama aileler söz konusu ise kimseye gelmeyin demem, geleni de elimde geldiğince ağırlamaya çalışırım. Eşiniz istemediğinden gelmiyorsa aileniz sizin önce bunu çözmeniz lazım bence ailemi istemeyeni ben hiç istemem şahsen.

Bu sorunu çözmeye çok çalıştık. Benlik sıkıntı yok isteyen gelebilir. Ama eşim rahat edemediğini söylüyor. E bana gelemeyen olunca ben gideyim bari diyorum.

Eşinizi çok bencil buldum. " Gitme, konforum bozuluyor" demek istiyor. Ayni bahaneyle "ailende gelmesin rahat edemiyorum" diyor, üzerine kendi ailesi gidip geliyor oldu canim baska derler adama... 1.5 saatlik mesafede iki ayda bir hafta gercekten uzun ama " gitme senin ailen artik biziz" demeside çok saçma... evlendik diye ailelerimizden vazgecmedik ya...

Bence sizin esiniz bencil ve konfor alanindan cikmak istemiyor “yok eve kimse gelmesin, yok sen gitme” o zaman copsuz uzum alsaymis kendine limoni de olsam giderim yani adam boyle bencil olursa gerisi onun problemi
Ya bide döndüğüm zaman hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. E ben hiç ailemi görmeyeyim mi? Buna hakkım yok mu?

Evet sürekli öyle diyor. Ben senin ailenim. E özlüyorum ama annemi kız kardeşimi. Bana gelemiyorlar zaten. E bari ben gideyim. Zaten çocuk büyüyüp okula gidince kısıtlı zamanlarda gideceğim.

Araç kullanıyorum. Ama diyor araba bana lazım.

2 ayda bir gitmek yerine 10 15 günde 1 gun olup gelsen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…