Evet özlüyorum. Çünkü çok yakınımı kaybettim. Annemide aniden kaybetmek istemiyorum.
Eşim eve biri geldiği zaman rahat edemediğini söylüyor. O yüzden kimseye gel demiyorum.
Kocanın ailesi gelince rahatı bozulmuyor
Evet oturmaya geliyorlar. Aynı yerde yaşıyoruz zaten. Ben evime kim gelip gitmiş sorun etmiyorum.
İlk zamanlar çalışıyordum sonra işten çıktım. Eşimle aynı işi yapıyoruz. O devlette ben özeldeydim. Ailem gelemiyor evime. Bi benim gitme şansım var. Evet şuan evin tüm işi bende.
Evet ilk yazdığın mesaja göre abartıyorsun diyecektim ki sonraki cevaplarına bakınca severek evlendiğin eşin cami önünden alınmış çöpsüz üzüm gibi ol falan istiyor heralde.
Beni çok rahatsız etti senin de evin olan evine aileni çağıramaman bu şekilde kısıtlanman ve duygusal bir baskı oluşturması epeyce itici.
Tayin işi ailesinin memleketinde olduğu için istemediğinden ya da olmayacak yerleri yazdığından çıkmıyor olmasın.
Sanki evlenmeden evvel kandırılmış gibisin, vaatler ve yaşanılanlar farklı gibi heralde.
İşin varmış ekonomik özgürlük elden gitmiş, çalışan ve yaşadığı yere göre büyük yerden küçüğe giden parasız kalan bir kadın için oldukça zor bir süreç seninki. Evet ziyaret süresi çok gibi duruyor da sen bunalımdan kaçmak için ailene sığınıyor gibisin.
Eşinin yemek bulaşığı ne olacakmış annesigil aynı yerdeymiş gitsin annesine orada kalsın bir kaç gün ölmez açlıktan.
Arabayı çocukla gitmene rağmen sana vermemesi de itici geldi bana, ya aşkım çocuk yolda telef olmasın rahatça git gel diyeceği yerde küçük sosyal etkinlik olmayan belki de yürüme mesafesi işi olan bir yerde neyine araç lazım devlet memuruna çözemedim.
Sen köleden hallice olmadığına emin misin?
Çok sık gitmek neyse de anam babam evime gelemiyorsa, benim anne babama gitmeme mırın kırın ediyorsa eşim vallahi ortalığı yıkarım büyük konuşmak istemiyorum ama. Benim ailem giremiyorsa evime onunki de giremez. Benimle eşim de gelmiyorsa ben de onunla gitmem. Her şey karşılıklı.