Annemgile giderken…

Kızlar merhaba. Bi konu çok canımı sıkıyor. 4 yıllık evliyim. Ne zaman annemgile gitmek istesem muhakkak eşimle bi sürtüşme yaşıyoruz. 1 hafta kalayım diyorum yok 3 gün kal diyor. Sürekli bi manipüle etme durumu oluyor. Sen gideceksin ben senle kızımı özleyeceğim insan biraz düşünür ben seni bırakıp gitsem hoşuna gider mi. Çalışıyorum hiç demiyorsun bu adamın yemeği ne olacak vs vs. Her gidişimde en fazla 5-6 gün kalıyorum. Öyle aylarcada değil. Sürekli aramız bozuk ayrılıyoruz. Kaldığım süre boyunca aramız limonu oluyor. Eve döndüğümde hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. Çok üzülüyorum bu duruma. Annemgille 1 buçuk 2 saatlik mesafede oturuyorum ama iki ayda 1 gidiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Bunu yapan kocan olsaydı şurada adamın taşlanmayan yeri kalmazdı.

Ben eşine hak verdim. 2 aya bir bir hafta kalmak bana göre çok. Adam hem eşinden hem çocuğundan uzak kalıyor, yazık değil mi? 2 aya bir bir hafta kalmak senede 1,5 ay kalmak demek.

Sen her gittiğinde kocan da farklı bir yere gitse veya eve ailesini çağırsa gerekçe olarak senin evde olmamanı söylese memnun olur muydun?

Bunu yapan kocan olsaydı şurada adamın taşlanmayan yeri kalmazdı.

Ben eşine hak verdim. 2 aya bir bir hafta kalmak bana göre çok. Adam hem eşinden hem çocuğundan uzak kalıyor, yazık değil mi? 2 aya bir hafta kalmak senede 1,5 ay kalmak demek.

Sen her gittiğinde kocan da farklı bir yere gitse veya eve ailesini çağırsa gerekçe olarak senin evde olmamanı söylese memnun olur muydun?
Hayır olmazdım. Ama onun ailesi yanında zaten istediği vakit gidip görebiliyor. Ben karışmam. Ailesi derim.

yaşadığımız yer çok çok küçük bir yer. Yapacak hiç bir şeyim yok. Canım sıkılıyor.
iyi de neden gelin gittin o sehre? bilmiyor muydun nasil bir yer? kendi tercihini yapmissin .calisamayacagin ve kimseyi tanımadığın, bir kursun bile olmadigi o kucuk yerde yasayacak bir adamla evlenmissin. bu tamamiyla seninle ve tercihinle ilgili bir durum.
hic konusmadin mi esinle nasil sosyallesecegini, evlendikten sonra sosyal hayatınızın nasil gececegini, ne sıklıkla ailene gideceğinj falan?
oyle dümdüz sirf ciktik evlenelim diye düşünmeden mi evlendiniz?
benim de erkek arkadasim yanima tasindi. benden baska bir kisiyi tanımadığı-hicbjr kuralini ve dilini adetini bilmedigi bir ulkeye. ama öncesinde defalarca konustuk. o söyledi burada nasil bir hayat istediğini, ben elimden gelecek seyleri paylastim onunla - onun hosuna gidenleri yaptim daha da yapacağım. ne zamanlar memleketine gidecegi, (is yuzunden benim katilamayacagim) uzun tatilinde ne planladigini, kac sene bu ulkede kalmayi düşündüğü, sonraki plani vs
her sey hakkında onden defalalarca konustuk ve mutabik olduk.
o yuzden bana sizin daha once o sehrin kucuk oldugunu hic bilmiyor gibi hayiflanmaniz, sosyal hayatinizin olmamasi, bu konuyla ilgili bir plan yapmamis olmaniz, ailenize gidis zamanlarinizin hala catisma konusu olmasi falan coook ilginc geliyor.
bunlari konusmadiysaniz ne konustunuz nisanliyken?

Annemgil ne Allah aşkına.
İnstagram youtube de bedava videolar…
Açın izleyin.
Annemgil diye bir yazım şekli yok.
Amacım kırmak değil ama başlığa bak annemgil….

Eşiniz haklı bence 1,5 2 saatlık mesafe 1 hafta kalmak neden.
2 gün hadi 3 gün olsun.
Anneniz gelsin kalsın size.
Canınızın sıkılması evinizden 1 hafta ayrılmanızı gerektirmez.
Başka uğraşlar bulun.

iyi de neden gelin gittin o sehre? bilmiyor muydun nasil bir yer? kendi tercihini yapmissin calisamayacagin ve kimseyi tanımadığın o kucuk yerde yasayacak bir adamla evlenmissin. bu tamamiyla seninle ve tercihinle ilgili bir durum.
hic konusmadin mi esinle nasil sosyallesecegini, evlendikten sonra sosyal hayatınızın nasil gececegini, ne sıklıkla ailene gideceğinj falan?
oyle dümdüz sirf ciktik evlenelim diye düşünmeden mi evlendiniz?
benim de erkek arkadasim yanima tasindi. benden baska bir kisiyi tanımadığı-hicbjr kuralini ve dilini adetini bilmedigi bir ulkeye. ama öncesinde defalarca konustuk. o söyledi burada nasil bir hayat istediğini, ben elimden gelecek seyleri paylastim onunla - onun hosuna gidenleri yaptim daha da yapacağım. ne zamanlar memleketine gidecegi, (is yuzunden benim katilamayacagim) uzun tatilinde ne planladigini, kac sene bu ulkede kalmayi düşündüğü, sonraki plani vs
her sey hakkında onden defalalarca konustuk ve mutabik olduk.
o yuzden bana sizin daha once o sehrin kucuk oldugunu hic bilmiyor gibi hayiflanmaniz, sosyal hayatinizin olmamasi, bu konuyla ilgili bir plan yapmamis olmaniz, ailenize gidis zamanlarinizin hala catisma konusu olmasi falan coook ilginc geliyor.
bunlari konusmadiysaniz ne konustunuz nisanliyken?
Hayıflanmıyorum. Sadece hobi edin diyenlere cevap verin. Çalışıyordum ilk zamanlar. Sonra bazı sebeplerden dolayı işten çıktım. O memur tayini çıkar diye düşündük hep. Sonra tayin işi olmadı hiç. Çalıştığım zamanlar gidemiyordum zaten. İkimizde mutlu huzurluyduk. Sonra ben işten çıktım. Her annemlere gideyim dediğimde sürtüşmeye başladık.

Bir gece yatıp geri dönebilirsiniz. Arada da aileniz gelsin. Araç kullanırsanız daha iyi olur. Günlük gidip görüp dönersiniz.

Eşim 1 saat işe gidip geliyor 13 yıldır 🙄 il dışı...

Bende aileciyim. Uzak olsalar özlerim.

X