Annemgile giderken…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz çok uyanık, kavga ederse inat edip gideceğinizi biliyor, duygusallıktan vurursa vicdan yapar sürekli gitmek istemez, annesine gidince aklı bende kalır huzursuz olur diye düşünüp duygusal manipülasyon yapıyor, çoook özür dilerim eşinizdir saygısızlık yapmak istemem haddimi de aşmak istemiyorum ama kavga edenden değil böyle sinsilik yapandan korkun, kavga eden içindekileri olduğu gibi kusar, sinsilik yapan içindekileri asla söylemez, eşiniz ailenizi istemiyor net.
Öyle kendi ailesi için ben seni zorlamıyorum falan ayak yapıyor resmen, siz hele bir gitmeyin ailesine bakın tırnakları nasıl çıkar.

Bazi adamlari dinamitle patlatmadan akillanmiyor Munecigim
Ama anlasilan konu sahibinin esi diyor ki ben ailene bayilmiyorum sende benimkine bayilma sorun yok diyor
Illa gorusceksin falan da demiyor
Kocasina ailen gelmesin dese tamam ben giderim arada diyip gececek gibi duruyor
Anlasmak zor, o zaman konu sahibi umursamayacaksin
Yarin annemlere gidecegim diyeceksin surat mi asiyor gormezden geleceksin oradayken de siradan haberleseceksin triplerini yok sayacaksin dondugunde de normal davranacaksin
Yani esinin dugmesine basip kapatmissin annenlere gidip gelmissin tekrar calistiriyormussun gibi dusuneceksin

Yoo inanın yapacağım bir şeyler. Onu ailesinden vazgeçirmeyeceğim ama arada kalmanın ne olduğunu bilmesini sağlayacağım.

4 yıldır hiç gitmemezlik yapmadım. Evime kim gelse güldüm en iyi şekilde ağırladım. Tesettürlüyüm rahatlıksa ben hiç rahat edemem. Kayınpederim kaynım gelince. Ama ben eşime olan saygımdan onlarada saygılıyım. Eziklik veya başka bişey kim ne derse desin. Ama bu yönüme çeki düzen vereceğim. Benim üzüldüğüm kadar oda üzülsün.

Valla bazen ağlanacak halime gülüyorum

Yoo inanın yapacağım bir şeyler. Onu ailesinden vazgeçirmeyeceğim ama arada kalmanın ne olduğunu bilmesini sağlayacağım.
Ben de kız annesiyim, böyle eşim ailemle görüşmeme tavır yapıyor vs konularında kaplan gibi sırt tüylerim kabarıyor

Aileler kıymetlidir ama bu kıymet sadece erkek ailesine özgü değildir, bir anneciğiniz varmış, babanız rahmetli oldu sanırım başınız sağ olsun dediğim gibi ben de kız annesiyim , anneyim ama aynı zamanda anne babası vefat etmiş evladım da aynı zamanda, bugün varız yarın yokuz, isteyen eşinin ailesiyle görüşmeyebilir ama kimse kimsenin annesiyle görüşmesine kısıtlama getiremez.

Evet eşimede diyorum tamam sen görüşme ama ben görüşmek istiyorum. Annem kız kardeşim çok özşiyeım orada güzel vakit geçiriyorum diyorum. “Niye ben sana burda güzel vakit geçirtmiyor muyum” diyor. Gelde delirme. İşte böyle böyle beni manipüle etmeye çalışıyor,etkiliyor. E bende etkileniyorum maalesef.

E işte bakın, siz saygılı hoşgörülü anlayışlı bir eşsiniz ki ailesini ağırlıyorsunuz gidiyorsunuz da ama aynı saygıyı görmüyorsunuz, insan eşinin hatırı için 2 ayda 1 gidip kalmaya vicdan yaptırmamalı, siz onun hatırı için ailesini ağırlıyorsunuz ama sizin aileniz 4 yılda sadece 2 defa gelebilmiş, madem rahat edemiyor diye evde istemiyor ben gideyim diyorsunuz ona da binbir bahane, size de ailenize de günah.

Evet bence de kendinizi biraz törpüleyin, her zaman gitmeyin her zaman ağırlamayın, kendi gitmek isterse gider ama çocuğu da göndermeyin, özlemek ne imiş aileye mahçup olmak ne imiş biraz da o anlasın.

Eşiniz gerçekten çok uyanık ve bir o kadar da manipülasyoncu, o eşiniz diğeri anneniz, eşinizin yerini anneniz, annenizin yerini eşiniz dolduramaz, daha da emin oldum eşiniz ailenizi istemiyor da sevmiyor da, gitmeyin diye direkt yasaklayamıyor böyle oyunlar oynuyor.

1 hafta uzun olur. 3 gün ideal bence. Onun dışında ailene gidip kalmanda bi sakınca göremedim ben. Evlenince esir olmuyoruz sonuçta. Ama dediğim gibi 1 hafta çok adamda çocuğunu özler. 3 gün ideal

Evet dediğinizi uygulayacağım. Benim arada kalmışlığımı oda anlasın.

1 hafta uzun olur. 3 gün ideal bence. Onun dışında ailene gidip kalmanda bi sakınca göremedim ben. Evlenince esir olmuyoruz sonuçta. Ama dediğim gibi 1 hafta çok adamda çocuğunu özler. 3 gün ideal
Ya 3 gün kalınca kızım tam alışıyor sonra hooop dönüyoruz. Hiç bir şey anlamıyorum.

Evet dediğinizi uygulayacağım. Benim arada kalmışlığımı oda anlasın.
Hiç acımayın vicdan da yapmayın uygulayın, siz çok uyumlu yumuşak başlı bir kızsınız, belli ki anneniz de sakin mizaçlı, evladının huzuru kaçmasın, o mutlu olsun damadım kızıma iyi davransın da varsın ben evine gitmeyeyim diyen bir kadıncağız, o yüzden içim daha bir buruldu doğrusu.

Son düzenleme:
Benimde içim buruluyor böyle düşündüğünü biliyorum. İçimde bir tarafım hep biraz eksik gibi. Eşimle ne kadar iyi anlaşsakta bi eksiklik hissediyorum. Mesela sofra kurup kız kardeşimi annemi çağırmak istiyorum ama aklım eşime gidiyor. Söylenecek mi diye. Veya ben gitmek isteyeceğim ama diyorum eşime desem başlayacak yine. Bazen cevap vermekten yoruluyorum. E bu şekilde olmaz diyorum. Dünyayıda gezsem annemle kısıtlanmak istemiyorum. Eşimle bu konuda limoni olmak bile çok saçma geliyor bana,aile bu ya. Allah eksiklerini göstermesin.

Ben bu kk da bu kadar görüyorum evlenince anne babayı 3 4 ayda bir görüp ikinci plana atmanın normal olup hayatının merkezine kocayı oturtmayı. 2 ayda 1 4 -5 gün bir adamın işten eve gelip iki yumurta kırıp, makarna tavuk yapması, dışarıdan bi pide söylemesi bu kadar mı zor yahu. Sizi özlerim hikayesi falan.Hem aileyi hem de eşi aynı kefeye koyamıyor muyuz? Bir de evlenince anne baba evinde 2 gün kalamıyorum , hemen evimi özlüyorum tribi var hiç anlamadığım.Annemin evine gidince hala oğullarımdan önce evin çocuğu benim. Bunun özlemini gidermek, bunun tadını onların ömürleri yettikçe yaşamak gibisi yok.

Yani konu sahibi, ailen yaşadığı müddetçe ne kadar görebiliyorsan gör yanına kâr boşver kocanın tribini.

Teşekkür ederim anlayışlı yorumunuz için. Gelip gidiyorum tabiki. Ne kadar söylense de..

Kız zaten yemeği sorun eden biri değil normalde ne bulsa yer
O zaman gözünün kulağının birini kapa sende aa, her seyi de anlamayıver, gayet dogal davran,ki zaten cok dogal, sen gerildikçe o daha da gerer, bakkala gidecekmiş gibi relax ol, alıssa 4 yılda alışırdı, ya güzellikle, ya da

Ayy bi hoş oldum, laflara bakNe sanıyordu evlenirken, annenin kardesinin yerini alabileceğini mi, masallah özgüven zeplinKız vallahi bu işi çöz, bak onca yazdım hakkımı helal etmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…