Annemgile giderken…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Helal olsun Piraye, sen uyandırmasan adamı deccal kadını da mazlum sanacaktık, Konu sahibi aşırı rahat ve umursamaz...

Kız eski konularından haberim yoktu , öyle bir anlatmış ki konu sahibi adam narsist vibe veriyor bakınca...
Aynen... Öyle bir anlatmış ki sakin sakin, sanırsın adam duygusuz, bencil, nalet pisliğin biri konu sahibi de anacığını özleyen, fedakar, sessiz, zavallı, duygusal bir kadın...

Hayır başından beri belli bı tutarsizlik oldugu ama herkesi aptal kendilerini cok zeki zannedenlerin burda her zaman gerçek yaşamdaki zorbaliklarina destek bulabilmeleri beni çok üzüyor....

Diger karakterleri dinlemeyi delice istedigim bir konu ne diyim..
Ay neyini dinliycen, gül gibi anlayışlı, sakin evine yuvasına bağlı düzgün yetişmiş bı adam cayır cayır yanmış işte...

Şimdi çocuk da var, kolay kolay boşanamaz da garibim...

Konu sahibi duygu sömürüsü ve manipülasyon yaparak ayda bir on gün anasına gidip atacak çocuğu başından, tek başına gezecek, eğlenecek, dinlenecek... Gayet kararlı zaten....

Adam da çocuğun hatrina susup oturacak işte.

Yazık...

Son düzenleme:
3 yıllık evliyim daha eşim yokken ne anneme ne başkasına yatılı gitmedim. Eşimle giderim. Artık ailenizin eşiniz ve çocuğunuz olduğunun farkına varın 1 hafta uzun bi süre. 20 saat falanda değilmiş yani. Ayda 1-2 kez 2-3 günlüğüne gitseniz sorun yaşanmaz bence

Çocuk bu adamdan mı yoksa 2. Evlilik falan mı? Nasıl 3 yaşında çocuğu varken vajinusmus olupta daha 5 ay önce 2. İlişkisine girebilmiş? Beynim yandı

Çocuk bu adamdan mı yoksa 2. Evlilik falan mı? Nasıl 3 yaşında çocuğu varken vajinusmus olupta daha 5 ay önce 2. İlişkisine girebilmiş? Beynim yandı
Hamile kalmak için yüzeysel birleşme bile yeterli oluyor...

Vajinismus tedavisi görürken hamile kalan pek çok kadın var. Ama konu sahibi tedavi olmayı da kabul etmemiş zaten, lütfedip sorunu çözmek için 4 yil doktora bile gitmemiş...

Çocuktan önce - sonra toplamda 4 yıl (geçen ağustosa kadar) sabretmis adam....

Ve konu sahibi bu adamı burda bencillikle, narsistlikle, manipülasyonla suçluyor, bütün foruma linç ettiriyor şu anda...

Şaka gibi....

Son düzenleme:
Tutarsızlık barizdi ben de hissettim ...

Zaten eşi o kadar gaddar olsa gerek diye yalvarmak yerine pata küte dalardı , ilk okuduğumda tuhaf geldi zaten

Cok yazik 4 sene saglikli bir evliligin olmasin doktora bile gitme evden surekli git 1 hafta olma sonra adami linclettir adam surat yapiyor diye. Evlilik mi evlilik adi, gercekten yazik

Sitede gorevli tutalim da her konunun basina ozet gecsin (acimayin bu konu sahibi de sunu sunu yapmisti oncesinde) tarzinda yazsin da bosuna akil vermeyelim
Şok oldum son mesajlari okuyunca
Gerek yok aslında, eski konuları bilmesen bile en başından beri tutarsızlık akıyor konudan...

Buna rağmen can hıraş konu sahibini savunup, köru körüne her anlattığına inananları anlamıyorum ben asil....Yalanlara inandıkları yetmiyormuş gibi bı de doğruyu gösterenleri lincliyorlar

Bazilarimiz burda okuya okuya insan sarrafi olduk herhalde, nebileyim?

Bu devirde böyle adama denk gelmiş baskasi olsaydı neler yaşamıştı şimdiye dek , dayak , tecavüz, küfür ve boşanma ile son bulmuştu, konu sahibi eşinin çok büyük günahına girmiş böyle bir konu açmakla...

Ben eşimin iyi yönlerini söyledim zaten. İnkar etmedim. Şu yazdığınız yorumları boşuna yazıyorsunuz. Parmaklarınıza günah. Ben kimseyi mağdur göstermedim. Eşim haksız demedim. Hatta bazıları bana üzüldüğünü söyledi,ben üzülmeyin dedim eşim beni seviyor,mutluyum dedim. Çok araştırma yapmışsınız o yazıklarımı da görseydiniz keşke. Burda mağdura yatmıyorum. Ki öyle yapsam elime ne geçecek? Kimsenin kimseyi tanımadığı bir platform. Geçmiş konularımda fikir danışmak,farklı bi yorum almak için açtım. Birileri kocama kızıma acısın diye değil. Ben olanı yazdım. Ben yorumunuza cevap vermedikçe siz ; yok acıyorum yok günah… Beni küçük görün diye burda konu açmıyorum fikir almak için istiyorum. Daha fazla yazmayın lütfen..

Sizi küçük görmedim asla , eşinize haksızlık ediyorsunuz lütfen kıymet bilin , 4 yıl sabreden anlayışlı bir eşe zulmetmeyin, sık sık ailenize gitmekle evliliginize eşinize zarar veriyorsunuz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…