- 20 Ocak 2021
- 1.006
- 554
- 26
- Konu Sahibi Ebrulibayan
2 ayda bir gittiğim için kalıyorum.1 veya 2 saatlik yere 1 hafta çok fazla hem de ayda bir , bence eşiniz haklı, hani baya uzak mesafe olsa anlarım ama çok yakın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 ayda bir gittiğim için kalıyorum.1 veya 2 saatlik yere 1 hafta çok fazla hem de ayda bir , bence eşiniz haklı, hani baya uzak mesafe olsa anlarım ama çok yakın...
Düzenli gidiyorsanız yine çok bir hafta ...2 ayda bir gittiğim için kalıyorum.
Bacım söz yapacağım. Kız her şeyi geçtim bu kadar insan aynı şeyi demiş.Ayy bi hoş oldum, laflara bakNe sanıyordu evlenirken, annenin kardesinin yerini alabileceğini mi, masallah özgüven zeplinKız vallahi bu işi çöz, bak onca yazdım hakkımı helal etmem
Bence çok değil. Durumu as çok anlattım yorumlarda. Sağolsun fikir veren çok oldu. Bişeyler deneyeceğim bakalım :)Düzenli gidiyorsanız yine çok bir hafta ...
Zorla alıştırıcam mecburO zaman gözünün kulağının birini kapa sende aa, her seyi de anlamayıver, gayet dogal davran,ki zaten cok dogal, sen gerildikçe o daha da gerer, bakkala gidecekmiş gibi relax ol, alıssa 4 yılda alışırdı, ya güzellikle, ya da
2 gün once kardesime gittim, annem de geldi, eş eş yerinde, onların yerini nasıl tutabılır, bu nasıl bir düşünce yapısı. Oyle bir yapı var da, siz kabullenmeyin, ozenle rendeleyin, gayette bu ifade ileAy yanlış mı yapıyorum, ben mi haksızım moduna girmeyin, kimse kimsenin herseyi olamazBacım söz yapacağım. Kız her şeyi geçtim bu kadar insan aynı şeyi demiş.
Ben de ilk sayfada bu tarz bir yorum yapmıştım. Ama konu sahibi, sonradan bir sürü detay verdi.1 veya 2 saatlik yere 1 hafta çok fazla hem de ayda bir , bence eşiniz haklı, hani baya uzak mesafe olsa anlarım ama çok yakın...
Geçmiş mesajlara sonradan baktım, kocası aşırı derecede narsist , böyle adama acımamak lazım, yorumun için teşekkür ederimBen de ilk sayfada bu tarz bir yorum yapmıştım. Ama konu sahibi, sonradan bir sürü detay verdi.
Kocası evde yatılı misafir olmasından hoşlanmıyormuş, gelene bir şey demiyormuş ama konu sahibine " evde başkası varken rahat edemediğini" söylüyormuş.
Konu sahibinin annesi bir şeyler sezmiş olacak ki " yeter ki siz iyi olun, ben gelmesem de olur" minvalinde konuşmuş.
Bazı kişiler " o zaman günübirlik gitme gelme olsun" önerisinde bulundular ama konu sahibiyle annesinin şehrine günde 1 otobüs varmış, o yüzden gidilen şehirde 1 gece yatmak gerekirmiş.
Konu sahibi kocasına, annesinin şehrine arabayla gitme teklifinde bulunmuş ama adam arabayı vermek istememiş.
Bu arada adam kendi ailesiyle aynı şehirdeymiş ve yakın oturuyormuşlar. O yüzden kayın ailenin yatılı kalma durumu olmasa da eve gelip giderlermiş. Bazı kişiler " ohh valla kendisi ailesinden uzak değil tabii" gibi yorumlar yapmış.
Konu sahibi ise hem ailesini çok özlediği için hem de kendi yaşadığı yer çok sıkıcı olup ailesinin şehrinde yapılacak çok şey olduğu için gitmek istiyor.
Başta konu sahibi haksızken şu detaylardan sonra koca kişisi haksız oluyor.
AminBenimde içim buruluyor böyle düşündüğünü biliyorum. İçimde bir tarafım hep biraz eksik gibi. Eşimle ne kadar iyi anlaşsakta bi eksiklik hissediyorum. Mesela sofra kurup kız kardeşimi annemi çağırmak istiyorum ama aklım eşime gidiyor. Söylenecek mi diye. Veya ben gitmek isteyeceğim ama diyorum eşime desem başlayacak yine. Bazen cevap vermekten yoruluyorum. E bu şekilde olmaz diyorum. Dünyayıda gezsem annemle kısıtlanmak istemiyorum. Eşimle bu konuda limoni olmak bile çok saçma geliyor bana,aile bu ya. Allah eksiklerini göstermesin.
Çok teşekkürler yorumlarınız için. Bu konu konuştukça çoğalır derin konular. Bende kız annesiyim düşündükçe daha farklı oluyorum. Bakalım,bir şeyler yapacağım,bu düzeni değiştireceğim. Öyle yâda böyle.Amin
Eş başka aile başka, eşinizin sizi kısıtlamaya hakkı yok, sizin yerinizde olsam 1 günlüğüne dahi olsa annemi kardeşimi davet eder sabah kahvaltı akşam yemek derken gönlüme göre ağırlarım, o ev sadece eşinizin evi değil sizin de eviniz, böyle böyle kıracaksınız bu zinciri, aman eşim ne diyecek yine çenesi durmayacak deyip ailenizle kendi evinizde bir akşam yemeği yeme hayalinizi bile bastırırsanız Allah ailenize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ama Allah muhafaza annenize bir şey olsa eşinizin duygu sömürüleri duygusal baskıları aklınıza gelir çok büyük bir öfke patlamasıyla karşılık verirsiniz o güne kadar da eşiniz istediğini yaptırmış olur, bir de sanki hiçbir şey yapmamış gibi seni kısıtlamadım ki istediğin zaman gittin gördün derse delirtir sizi.
Altı üstü anne ve kardeşle evinizde bir yemek, bunu bile sorun yapıyorsa vicdanı yoktur kusura bakmayın, insan yedi kat eli bile evinde ağırlıyor, siz 4 yıldır ailesini kaç kere ağırladınız? Bilmiyorum siz detayları yazdıkça bir kız annesi olarak içimden eşinizi paralamak geliyor.
Çağırın annenizi kardeşinizi, onun sirke suratını da görmeyin, dogal ifadenizi bozmayın, gayet dogal davranarak ailenizi agırlayın. Gözünüze sokmadıktan sonra hiç bir şeyi farketmeyin, evet ilkinde cok gerileceksiniz, fakat bu korkunuz kıracaksınız, bumuymuş diyeceksiniz, gecen zamana yazık. Valla sizi üzmek için demiyorum da, annem kardeşim gelince güle konusa zaman geçiriyoruz, eşim de bize katılıyor, normali bu, önce bunu farkedin . Eş olduysak esir pazarından alınmadık, ağaç kovugundan çıkmadık.. Ne deseniz, ben ne dedim ki diyecek. O yüzden onun yok saydıgı davranışlarını siz de yok sayın, hadi gayret, biz yanınızdayız..Çok teşekkürler yorumlarınız için. Bu konu konuştukça çoğalır derin konular. Bende kız annesiyim düşündükçe daha farklı oluyorum. Bakalım,bir şeyler yapacağım,bu düzeni değiştireceğim. Öyle yâda böyle.
Çok teşekkür ederim canım kadınlar kulübü. İyi ki varsınız gerçekten. Güç aldım sizden. Herkes aynı şeyi söyledi. Uygulayacağım elbette. O alttan alttan yapıyorsa bende öyle yapacağım. Çok büyük tartışma çıkmadıktan sonra bende bişey belli etmeyeceğim.Çağırın annenizi kardeşinizi, onun sirke suratını da görmeyin, dogal ifadenizi bozmayın, gayet dogal davranarak ailenizi agırlayın. Gözünüze sokmadıktan sonra hiç bir şeyi farketmeyin, evet ilkinde cok gerileceksiniz, fakat bu korkunuz kıracaksınız, bumuymuş diyeceksiniz, gecen zamana yazık. Valla sizi üzmek için demiyorum da, annem kardeşim gelince güle konusa zaman geçiriyoruz, eşim de bize katılıyor, normali bu, önce bunu farkedin . Eş olduysak esir pazarından alınmadık, ağaç kovugundan çıkmadık.. Ne deseniz, ben ne dedim ki diyecek. O yüzden onun yok saydıgı davranışlarını siz de yok sayın, hadi gayret, biz yanınızdayız..
Sanada ayrıca teşekkür ederim çok güzel şeyler yazdın. Kırmadan,incitmeden güzel tavsiyelerde bulundunÇağırın annenizi kardeşinizi, onun sirke suratını da görmeyin, dogal ifadenizi bozmayın, gayet dogal davranarak ailenizi agırlayın. Gözünüze sokmadıktan sonra hiç bir şeyi farketmeyin, evet ilkinde cok gerileceksiniz, fakat bu korkunuz kıracaksınız, bumuymuş diyeceksiniz, gecen zamana yazık. Valla sizi üzmek için demiyorum da, annem kardeşim gelince güle konusa zaman geçiriyoruz, eşim de bize katılıyor, normali bu, önce bunu farkedin . Eş olduysak esir pazarından alınmadık, ağaç kovugundan çıkmadık.. Ne deseniz, ben ne dedim ki diyecek. O yüzden onun yok saydıgı davranışlarını siz de yok sayın, hadi gayret, biz yanınızdayız..
Herkes aynı şeyi söylemedi aslında, siz işinize gelen yorumları dikkate aldınız... Sağlıksız kök aile ilişkileri için eşler arasında yaşanan inatlasmalar yüzünden sarsılan ilk evlilik ve zarar gören ilk cocuk sizinki olmiycak sonuçta, yaşayarak öğreneceksiniz maalesef.Çok teşekkür ederim canım kadınlar kulübü. İyi ki varsınız gerçekten. Güç aldım sizden. Herkes aynı şeyi söyledi. Uygulayacağım elbette. O alttan alttan yapıyorsa bende öyle yapacağım. Çok büyük tartışma çıkmadıktan sonra bende bişey belli etmeyeceğim.
Konu sahibi o konuya hiç ama hiç takılmıyor ki...Çağırın annenizi kardeşinizi, onun sirke suratını da görmeyin, dogal ifadenizi bozmayın, gayet dogal davranarak ailenizi agırlayın. Gözünüze sokmadıktan sonra hiç bir şeyi farketmeyin, evet ilkinde cok gerileceksiniz, fakat bu korkunuz kıracaksınız, bumuymuş diyeceksiniz, gecen zamana yazık. Valla sizi üzmek için demiyorum da, annem kardeşim gelince güle konusa zaman geçiriyoruz, eşim de bize katılıyor, normali bu, önce bunu farkedin . Eş olduysak esir pazarından alınmadık, ağaç kovugundan çıkmadık.. Ne deseniz, ben ne dedim ki diyecek. O yüzden onun yok saydıgı davranışlarını siz de yok sayın, hadi gayret, biz yanınızdayız..
Konu sahibi o konuya hiç ama hiç takılmıyor ki...
Annesine bu kadar düşkün bir kadının bu misafirlik konusunu böyle kolay es geçmesi de bu profilde bir adamın böyle bir kadının annesi 3 gün evine geldi diye surat yapabilmesi de bana pek olası gelmiyor ....
Konu sahibinin derdi özlem olsa öncelikle eşi yüzünden anneyi misafir edememe konusu için bize fikir sorardı ama bence o daha çok annesinde çocuğu evde bırakıp bekâr gibi rahat rahat her ay 10 gün takılabilme derdinde olduğu için bu durum işine geliyor ve eşini bahane ediyor...
Aynı şeyi bir erkek yapsa burda linç ederdik vay el kadar bebeğin düzenini bozup , anasına atıp arkadaşlarıyla geziyor vay karısını bırakıp her ay 10 gün anasına gidiyor diye ama aynı şeyi gözümüze soka soka bı kadın yapınca nedense vıy cınım yızık sını oluyoruz...ilginç....
Ay demiycektim ama sabrım taştı , bacım eski konularına bı bak, konu sahibi 4 yıl vajinismus yaşamış...İnat etmiş doktora bile gitmemiş...Geçmiş mesajlara sonradan baktım, kocası aşırı derecede narsist , böyle adama acımamak lazım, yorumun için teşekkür ederim
Bu kadar insanı aptal yerine koyup, bunları sakladiginiz için olabilir mi? 4 yıllık evlilikte inat edip doktora gitmediginiz için daha üç ay önce ilk kez birleşme yasamissiniz.. Muhtemelen uzuuun anne ziyaretleriniz yüzünden çocuğun tuvalet eğitimi sekteye uğramış....Eşinizin yerinde hangi "insan" olsa çoktan bosardi sizi.... Başını yakmissiniz hem adamın hem çocuğun...Bacım söz yapacağım. Kız her şeyi geçtim bu kadar insan aynı şeyi demiş.
Bu kadar insanı aptal yerine koyup, bunları sakladiginiz için olabilir mi? 4 yıllık evlilikte inat edip doktora gitmediginiz için daha üç ay önce ilk kez birleşme yasamissiniz.. Muhtemelen uzuuun anne ziyaretleriniz yüzünden çocuğun tuvalet eğitimi sekteye uğramış....Eşinizin yerinde hangi "insan" olsa çoktan bosardi sizi.... Başını yakmissiniz hem adamın hem çocuğun...
Baktım bacım maalesef , ama senin dediklerinden hiç haberim yoktu detaylı bakmamıştım, yazık vallahi olan çocuğa olmus ...Ay demiycektim ama sabrım taştı , bacım eski konularına bı bak, konu sahibi 4 yıl vajinismus yaşamış...İnat etmiş doktora bile gitmemiş...
Adam sabırla tam 4 (DÖRT ) YIL BEKLEMİŞ...
Bu arada nasıl olduysa çocuk olmuş, adam yine gık dememiş ... Her haftasonu, her tatilde her izinde eşini çocuğunu gezdirme, kadınını hoş tutma derdinde .....
Konu sahibinin çocugun düzenini filan zaten umursadigi yok da daha eşiyle doğru düzgün cinsel hayatları bile yokken kadın her ay 10 gün anama gidip gezicem dinlenicem eglenicem diyor, adam yine de oturup güzel güzel "yalnız hissediyorum, sizi özlüyorum, bu kadar uzun kalmasan ne olur " diye yalvarıyor....
Bu adamın neresi narsist ? Ya da sence asıl kim narsist allah için söyle Mihrimah im ya?