- 15 Haziran 2008
- 8.730
- 36.512
-
- Konu Sahibi Ebrulibayan
" Bu kadar sık ve uzun gitmeyin, çocuğun düzeni bozulur" diyenlere bu kadar sinirlendiginize göre çocuğun iyiliği değil derdiniz...ilginç....İşin içine çocuk girince bi fazla sinirleniyorum
Ne güzel yazmıssınız, kızını göndermeseler ne yapar acaba, atalar çalma kapımı çalarlar kapını demiş, iyi demişben olsam normal bir zamanda karşıma alır ciddi ciddi konuşurum ve bu durum için çok taviz vermem. yaşadıkları sürece ailem olduğunu gidip geleceğimi, onun için orta yolu bulacağımı ama onun da artık huzursuzluk çıkarmaması gerektiğini anlatırım. bu tartışma esnasında olmayacağı için belki daha iyi anlayabilir. sizin de kızınız var, evlenince kocası göndermesin bakalım eşiniz nasıl tepki verecek..
Sadece öyle dediyseniz tamam o zaman sizin kendinizi ifade etmede sorununuz var. Hanımefendi hiç bilmediğim bir ailenin çocuğunun oturduğum yerden kötülüğünü düşünsem elime ne geçecek Allah aşkına bırakında onu annesi düşünsün" Bu kadar sık ve uzun gitmeyin, çocuğun düzeni bozulur" diyenlere bu kadar sinirlendiginize göre çocuğun iyiliği değil derdiniz...ilginç....
Aynısını ben dedim başka bir başlıkta şu-gil ekini kullanan kişiler cehalet :)neyse burada da şaşırtmadı şu gil ekini yasaklanmalı bu siteden de Türkçeden de yaYa ne olur darilmayin da gayet guzel yazip kendini ifade ediyorsun. Şu annemgille ne ya. Allah inizi severseniz. Turkce de boyle bir kelime yok. Insanin okurken gözü kaniyor.
ya bilmiyorum ki kendi düzenimi seviyorumBana dünyanın en güzel yeri annemin evi gibi geliyor hala ve bu hiç değişmedi. Kişiden kişiye değişir. Niye kalamayım ki annemin evinden ötesi mi var
Annesi konu açmış , biz de uyarıyoruz işte... Nasılsa çocuk bizim değil, anası babası düşünsün bize ne diyip geçemiyor herkes , anlıyor musunuz?Sadece öyle dediyseniz tamam o zaman sizin kendinizi ifade etmede sorununuz var. Hanımefendi hiç bilmediğim bir ailenin çocuğunun oturduğum yerden kötülüğünü düşünsem elime ne geçecek Allah aşkına bırakında onu annesi düşünsün
Ben de pek kek sevmezdim ama aromalı kek seviyorum işte tarçınlı havuçlu cevizliyi de severim çok ama birkaçtır orman meyveliye sardım. Hafif ekşilik ve ıslaklık seviyorum ben kekte belki bunları sevmiyorsanız meyveli cezbetmiyordur. Ben youtubeda figen ararat diye birinin tarifini miktar olarak kendime uyarladım ama çok tarif vardı başka da. Konu sahibi kusura bakma kınunda kek tarifi verdim ama sfdgfhvYa ben meyveli kek sevemiyorum niye acaba? Sos veya krema seklinde eklenenlere bayiliyorum ama direkt meyve olarak konunca ih ih beni bozuyor onlar, varsa guzel bir tarif alirim ama
Çocuğun düşünülecek bir durumu yok hanımefendi. Anlamamakta ısrarcısınız Yazmayınn lütfenAnnesi konu açmış , biz de uyarıyoruz işte... Nasılsa çocuk bizim değil, anası babası düşünsün bize ne diyip geçemiyor herkes , anlıyor musunuz?
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende öyleydim beş yıllık evliyim eşimin memleketinde yaşıyorduk küçük bi ilçeydi kv le aynı mahalledeydik odan başka gelen giden olmazdı çocuğumu götürcek bi park bile yoktu ayda bir annemlere gitmek isterdim onda da aynı böyle tartışırdık şimdi ne mi oldu benim memleketimden iş çıktı buraya taşındık şimdi o gidemiyor annesineKızlar merhaba. Bi konu çok canımı sıkıyor. 4 yıllık evliyim. Ne zaman annemgile gitmek istesem muhakkak eşimle bi sürtüşme yaşıyoruz. 1 hafta kalayım diyorum yok 3 gün kal diyor. Sürekli bi manipüle etme durumu oluyor. Sen gideceksin ben senle kızımı özleyeceğim insan biraz düşünür ben seni bırakıp gitsem hoşuna gider mi. Çalışıyorum hiç demiyorsun bu adamın yemeği ne olacak vs vs. Her gidişimde en fazla 5-6 gün kalıyorum. Öyle aylarcada değil. Sürekli aramız bozuk ayrılıyoruz. Kaldığım süre boyunca aramız limonu oluyor. Eve döndüğümde hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. Çok üzülüyorum bu duruma. Annemgille 1 buçuk 2 saatlik mesafede oturuyorum ama iki ayda 1 gidiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Islakligi bende severim hatta bu sebeple firinima su eklerim, bakayim dediginiz kadinaBen de pek kek sevmezdim ama aromalı kek seviyorum işte tarçınlı havuçlu cevizliyi de severim çok ama birkaçtır orman meyveliye sardım. Hafif ekşilik ve ıslaklık seviyorum ben kekte belki bunları sevmiyorsanız meyveli cezbetmiyordur. Ben youtubeda figen ararat diye birinin tarifini miktar olarak kendime uyarladım ama çok tarif vardı başka da. Konu sahibi kusura bakma kınunda kek tarifi verdim ama sfdgfhv
İlk mesajında böyle detaylar yok konu sahibinin.Bunu anlamak için 20 küsur sayfa okumak lazımdı o zaman.Bu haklı olan eş kendisi annesiyle her gün görüşüyor, konu sahıbını de gorusturuyor, kendisi eş ailesine gitmiyor, onlar gelince de rahat edemiyormuş, şimdi hala haklı mı
Nasıl yokAnnemgil ne Allah aşkına.
İnstagram youtube de bedava videolar…
Açın izleyin.
Annemgil diye bir yazım şekli yok.
Amacım kırmak değil ama başlığa bak annemgil….
Eşiniz haklı bence 1,5 2 saatlık mesafe 1 hafta kalmak neden.
2 gün hadi 3 gün olsun.
Anneniz gelsin kalsın size.
Canınızın sıkılması evinizden 1 hafta ayrılmanızı gerektirmez.
Başka uğraşlar bulun.
Son sayfaları biraz okudum da…Nasıl yok" muratgilin damından atlayamadim .."da mi hatali
Şaka bir yana ben de 2 saatlik mesafe için 1 haftayı uzun buldum.
Anlamını biliyorum.gil eki yaygın şekilde kullanılır, hem yazı dilinde hem konuşma dilinde...
Millet neden bu eke uzaylı görmüş masum köylü tepkisi veriyor anlamış değilim. :)
O ek bir gruptan, topluluktan bahsetmek için kullanılır. Anlamı " annem ve diğerleri" dir. Diğerleri derken kimlerin kastedildiği açıktır.
Ayyy inşallah benimde öyle olurSizi o kadar iyi anlıyorum ki bende öyleydim beş yıllık evliyim eşimin memleketinde yaşıyorduk küçük bi ilçeydi kv le aynı mahalledeydik odan başka gelen giden olmazdı çocuğumu götürcek bi park bile yoktu ayda bir annemlere gitmek isterdim onda da aynı böyle tartışırdık şimdi ne mi oldu benim memleketimden iş çıktı buraya taşındık şimdi o gidemiyor annesineherşeey karşılıklı sonuçta
Evet büyük diye baskıınlık kurmaya çalışıyor. Çoğu zaman buna izin vermiyorum. Bakalım ne olacak.8 yaş büyükmüş, baskınlık kuruyor, baba gibi. Fakat sen eşisin, evet arkadaş dogru söylemiş, onun zihniyetinde biri her hafta sonu koşardı, o zaman sizin gitmenizi de tolere etsin.
Onlarda gelemiyor maalesef..en iyi çözüm ailenin gelip kalması