Annemgile giderken…

Ne güzel yazmıssınız, kızını göndermeseler ne yapar acaba, atalar çalma kapımı çalarlar kapını demiş, iyi demiş

" Bu kadar sık ve uzun gitmeyin, çocuğun düzeni bozulur" diyenlere bu kadar sinirlendiginize göre çocuğun iyiliği değil derdiniz...ilginç....
Sadece öyle dediyseniz tamam o zaman sizin kendinizi ifade etmede sorununuz var. Hanımefendi hiç bilmediğim bir ailenin çocuğunun oturduğum yerden kötülüğünü düşünsem elime ne geçecek Allah aşkına bırakında onu annesi düşünsün

Ya ne olur darilmayin da gayet guzel yazip kendini ifade ediyorsun. Şu annemgille ne ya. Allah inizi severseniz. Turkce de boyle bir kelime yok. Insanin okurken gözü kaniyor.
Aynısını ben dedim başka bir başlıkta şu-gil ekini kullanan kişiler cehalet :)neyse burada da şaşırtmadı şu gil ekini yasaklanmalı bu siteden de Türkçeden de ya

Bana dünyanın en güzel yeri annemin evi gibi geliyor hala ve bu hiç değişmedi. Kişiden kişiye değişir. Niye kalamayım ki annemin evinden ötesi mi var
ya bilmiyorum ki kendi düzenimi seviyorum
bir de yalnızım evde beni irrite edecek bi erkek vs yok
yalnızlığı da seviyorum ondan heralde

Annesi konu açmış , biz de uyarıyoruz işte... Nasılsa çocuk bizim değil, anası babası düşünsün bize ne diyip geçemiyor herkes , anlıyor musunuz?

Ya ben meyveli kek sevemiyorum niye acaba? Sos veya krema seklinde eklenenlere bayiliyorum ama direkt meyve olarak konunca ih ih beni bozuyor onlar, varsa guzel bir tarif alirim ama
Ben de pek kek sevmezdim ama aromalı kek seviyorum işte tarçınlı havuçlu cevizliyi de severim çok ama birkaçtır orman meyveliye sardım. Hafif ekşilik ve ıslaklık seviyorum ben kekte belki bunları sevmiyorsanız meyveli cezbetmiyordur. Ben youtubeda figen ararat diye birinin tarifini miktar olarak kendime uyarladım ama çok tarif vardı başka da. Konu sahibi kusura bakma kınunda kek tarifi verdim ama sfdgfhv

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende öyleydim beş yıllık evliyim eşimin memleketinde yaşıyorduk küçük bi ilçeydi kv le aynı mahalledeydik odan başka gelen giden olmazdı çocuğumu götürcek bi park bile yoktu ayda bir annemlere gitmek isterdim onda da aynı böyle tartışırdık şimdi ne mi oldu benim memleketimden iş çıktı buraya taşındık şimdi o gidemiyor annesine herşeey karşılıklı sonuçta

Islakligi bende severim hatta bu sebeple firinima su eklerim, bakayim dediginiz kadina

Bu haklı olan eş kendisi annesiyle her gün görüşüyor, konu sahıbını de gorusturuyor, kendisi eş ailesine gitmiyor, onlar gelince de rahat edemiyormuş, şimdi hala haklı mı
İlk mesajında böyle detaylar yok konu sahibinin.Bunu anlamak için 20 küsur sayfa okumak lazımdı o zaman.
Durum böyleyse tabi ki işin rengi değişir.

2 saatlik yola günübirlik bile gidilir, bana çok geldi sürekli gidip kalmanız. Eşinizin yaptığı da psikolojik şiddet ve manipülasyon bu arada.

Nasıl yok " muratgilin damından atlayamadim .."da mi hatali

Şaka bir yana ben de 2 saatlik mesafe için 1 haftayı uzun buldum.

Nasıl yok " muratgilin damından atlayamadim .."da mi hatali

Şaka bir yana ben de 2 saatlik mesafe için 1 haftayı uzun buldum.
Son sayfaları biraz okudum da…
Konu sahibi ailemle eşim arasında sorun yok diyor ama adam ailesine kesinlikle gitmek istemiyor ve annesini evlerine istemiyormuş.

Bu adam ya ruh hastası ya da konu sahibinin yazmadığı şeyler var.

Ne eşinin tutumu normal ne de konu sahibinin 1-2 saatlik mesafede ki ailesinde 1 hafta kalması normal..

Anlamını biliyorum.

Ayyy inşallah benimde öyle olur

8 yaş büyükmüş, baskınlık kuruyor, baba gibi. Fakat sen eşisin, evet arkadaş dogru söylemiş, onun zihniyetinde biri her hafta sonu koşardı, o zaman sizin gitmenizi de tolere etsin.
Evet büyük diye baskıınlık kurmaya çalışıyor. Çoğu zaman buna izin vermiyorum. Bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…