- 14 Haziran 2023
- 6.329
- 19.359
- 33
-
- Konu Sahibi Ebrulibayan
Daha iletişim kuramıyosunuz farkında mısınız? Benim neye yorum yaptığımı bilmeden bana cevap verip bide olayı anlamaya çalışıyosunuz
Bundan sonra diyeceğim. En azından empati kurmayı dener belki.Onda mı rahat edememiş. Sen de de ki annene gelmeyeceğim, bayramdan bayrama, çunkı rahat edemiyorum
İstiyorsa oyle bulsaydı. Yok oyle eskisi gibi yüksek yüksek tepelere türküsü. Nereliler aslen, Konya ya da Erzurum diyesim geldiEşim öyle istiyor galiba. Bazen unutuyor çünkü.
Yaaa çok yaklaştınızİstiyorsa oyle bulsaydı. Yok oyle eskisi gibi yüksek yüksek tepelere türküsü. Nereliler aslen, Konya ya da Erzurum diyesim geldi
Neyi cımbızla çekmişim? Siz dediniz annem bizde kaldı diye eşimle şiddetli kavga ettim o yüzden kalmıyor artık ben gidiyorum diye...Ben de pişmanım şu anda , size ayırdığım zamanima ve enerjime yazık gerçekten....Ayyy gerçekten siz cımbızla laf çekenlerdensiniz. Yorumlarınız için teşekkür etmiyorum. Yorum yapmamanızı rica ediyorum.
Bu haklı olan eş kendisi annesiyle her gün görüşüyor, konu sahıbını de gorusturuyor, kendisi eş ailesine gitmiyor, onlar gelince de rahat edemiyormuş, şimdi hala haklı mıEş gayet haklı
Kusura bakmayın yaa evet siz değilsinizPardon? Ben senle polemiğe falan girmedim etmedim. Çor çocuk muhabbeti de yapmadım hiç bir üye ile bu başlıkta sen de saracak yer mi arıyorsun nedir
Demek istemiyorum. Zaten çok yakınımı kaybettim yakın zamanda çok üzüldüm çok ağladım.Demeyin oyle seyler Allah askina, soz saatine gelir, ben korkarim böyle seylerden.
Siz de aynı civardan mısınız, yadırgadıgınıza göre daha yoldan beriYaaa çok yaklaştınızErzurum civarı.
Evet aynı civarlar.Siz de aynı civardan mısınız, yadırgadıgınıza göre daha yoldan beri
Kız Allah iyiliğini versinKusura bakmayın yaa evet siz değilsiniz
Sağolsun hanım efendi benden çok tepki gösterdiKız Allah iyiliğini versinsinirlenme bu kadar hayat kısa güldürdün beni ben de diyorum ben demedim ki bir şey
Aynı civar aileler aynı kültüre sahiptir genelde ve ona göre davranırlar. Fakat ev ev bile degişiyor tabii bir cok şey. Siz duragan olun, zaman verin içinizde, ve devam edin. Bence 1 hafta cok, fakat eşinize gore cokta sayılmaz. O zaman kendisi de sizi fazla muhatap etmeyecek. Onun yaşı kaçEvet aynı civarlar.
Canım gerçekten kusura bakma hakkını helal etKız Allah iyiliğini versinsinirlenme bu kadar hayat kısa güldürdün beni ben de diyorum ben demedim ki bir şey
Eşim 33 yaşında. Hep ders çalışır KPSS’den 95 aldı atandı. Ama hala ders çalışıyor.Aynı civar aileler aynı kültüre sahiptir genelde ve ona göre davranırlar. Fakat ev ev bile degişiyor tabii bir cok şey. Siz duragan olun, zaman verin içinizde, ve devam edin. Bence 1 hafta cok, fakat eşinize gore cokta sayılmaz. O zaman kendisi de sizi fazla muhatap etmeyecek. Onun yaşı kaç
Kocası kendi tarafına götürüyor evine geliyor amma karısının tarafı eve gelince rahatsız oluyormuş.
Yazıyı çerçeveletip asmak istedim. Hep ailesine yakın. Görüşüyor. Aile özlemi çekmemiş. Evlenmeden önce bende öyle düşünüyordum. Çok gidip gelmem diye. Ama öyle değilmiş. Bende anneyim ama hala annemi özlüyorum. Yemeklerini özlüyorum. Her gidişimde acaba eşim bu sefer ne bahane bulacak diye düşünmek istemiyorum.Surat asmasi yahut gönülsüz olması sizin icin sorun teşkil etmesin bence, gidin ailenizi gorun tabii ki.. bu en doğal hakkiniz zaten... çok çok uzak bir mesafede de değilmişsiniz iste, ne guzel... beyefendi tabii kendi ailesinin yanindan ayrilmamis ki. hayat ona guzel.. Onun ailesi uzakta olsaydı ne yapardı acaba, her hafta sonu arabaya atlar pesinde sizi de götürürdü muhtemelen, torunlarını görmesin mi anam babam diye de gerekce sunardı kesin ..
8 yaş büyükmüş, baskınlık kuruyor, baba gibi. Fakat sen eşisin, evet arkadaş dogru söylemiş, onun zihniyetinde biri her hafta sonu koşardı, o zaman sizin gitmenizi de tolere etsin.Eşim 33 yaşında. Hep ders çalışır KPSS’den 95 aldı atandı. Ama hala ders çalışıyor.