-
- Konu Sahibi Ebrulibayan
Eş gayet haklıKızlar merhaba. Bi konu çok canımı sıkıyor. 4 yıllık evliyim. Ne zaman annemgile gitmek istesem muhakkak eşimle bi sürtüşme yaşıyoruz. 1 hafta kalayım diyorum yok 3 gün kal diyor. Sürekli bi manipüle etme durumu oluyor. Sen gideceksin ben senle kızımı özleyeceğim insan biraz düşünür ben seni bırakıp gitsem hoşuna gider mi. Çalışıyorum hiç demiyorsun bu adamın yemeği ne olacak vs vs. Her gidişimde en fazla 5-6 gün kalıyorum. Öyle aylarcada değil. Sürekli aramız bozuk ayrılıyoruz. Kaldığım süre boyunca aramız limonu oluyor. Eve döndüğümde hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. Çok üzülüyorum bu duruma. Annemgille 1 buçuk 2 saatlik mesafede oturuyorum ama iki ayda 1 gidiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Ama bende ona aynısını yapacağım.Gülüm sen azalttıkca o daha azalsın ister, bir sekilde alıstıracaksın. Sen aileni ozluyorsan ben de özlüyorum, bundan daha normal ne var de. Ve her tepkisini görme,yani sözde farketme, sen gördükçe daha çeşitlendirir. Babamdan biliyorum.
Dogal davran,konuyu cok konuşma.Alısacak.
Çöpsüz üzüm olsaydım keşke…Girme o topa, millet birbirini yedi o konuda, cozduk onu biz, annesigile gidecek cunku kocasi hep bana hep bana diyenlerdenmis.
Assın, kuruyunca toplar :) Siz güzelce dogal davranarak onu opün, cıkın gidin. Siz de rahatsız durursanız kendini daha haklı görür. Zamanla siz de azaltırsınız bence. Köye mi evlendinizHayır o ortamı gayet sağlamışız. Eşimle vurdulu kırdılı bir hayatımız yok. Saygı çerçevesinde tartışmamızı yapar geçeriz. Tek sıkıntımız benim anneme gelirken surat asması. Bilip bilmeden yok çocuğa yazık yok öyle yok böyle yorumlarınız size kalsın.
İnanın bu yorumları yapıp başka insanların hayatın da bu kadar fikir sahibi olanlar. Evde kendi ailesine adapte olamayan insanlardır. Saldırıyorlar resmenHer şeye okeyim ama çocuğum hakkında yorum yapılmasını kabul edemem. Onu en iyi şekilde büyütmeye dikkat ediyorum. Neye mutlu olduğunu veya neye üzüldüğünü anlıyorum. Onun için ne iyiyse onu yapıyorum.
Aynısını yaparsan gülen gününüz olmaz, sık görüşüyormuş. Sen geçimsiz kadın olursun. Surat asma, ama bildigini yap.Ama bende ona aynısını yapacağım.
Hayır bide burda tek bir konuda fikir almak istemişim. Ne alaka çocuğum ?İnanın bu yorumları yapıp başka insanların hayatın da bu kadar fikir sahibi olanlar. Evde kendi ailesine adapte olamayan insanlardır. Saldırıyorlar resmen
Çocuk?Ne hak bulduğumu sayfanın başına gittiğinizde görebilirsiniz. Ben yorumumu üstün görmüyorum herkesin fikrine saygım var ama insanların çoluğuna çocuğuna yorum yapmak kimsenin hakkı değil.
Gelen kac gün kalıyor peki, onlar da 2 ayda 7 gün müEşim diyor ki ben kimseye gelme demedim. İsteyen gelsin kalsın… Ama bana rahat edemediğini söylüyor eve kim gelse.
Bildiğim yapıyorum geliyorum. Ama bakalım nereye kadar bu surat asmalar olacak. Ki zaten iki yıl sonra çocuk okula başlayınca gidip gelemeyeceğim rahatlıkla.Aynısını yaparsan gülen gününüz olmaz, sık görüşüyormuş. Sen geçimsiz kadın olursun. Surat asma, ama bildigini yap.
Anne babasız mı olsaydınız yani, çöpsüz üzüm olsaydım degil çöpsüz üzüm alsaydım deyin.Çöpsüz üzüm olsaydım keşke…
Öyle, okul bir baslayınca bir daha tatilden tatileBildiğim yapıyorum geliyorum. Ama bakalım nereye kadar bu surat asmalar olacak. Ki zaten iki yıl sonra çocuk okula başlayınca gidip gelemeyeceğim rahatlıkla.
4 yıllık evliyim annem iki kere falan geldi. Oda 3 gün kaldı döndü.Gelen kac gün kalıyor peki, onlar da 2 ayda 7 gün mü
Anneniz sadece üç gün kaldı diye surat yaptığı için mi kavga ettiniz eşinizle? Yani anlattiginiz insan profili şu olaya hiç uymuyor ama bu gerçekse sizin eşinizle halletmeniz gereken çok daha ciddi sorunlarınız var.3 gün kalmıştı. Benimle kavga etmedi zaten kimse gelip gitmesin diye. Sadece rahat edemediğini söyledi.
Daha iletişim kuramıyosunuz farkında mısınız? Benim neye yorum yaptığımı bilmeden bana cevap verip bide olayı anlamaya çalışıyosunuzÇocuk?
Eşim öyle istiyor galiba. Bazen unutuyor çünkü.Anne babasız mı olsaydınız yani, çöpsüz üzüm olsaydım degil çöpsüz üzüm alsaydım deyin.
Demeyin oyle seyler Allah askina, soz saatine gelir, ben korkarim böyle seylerden.Çöpsüz üzüm olsaydım keşke…
Onda mı rahat edememiş. Sen de de ki annene gelmeyeceğim, bayramdan bayrama, çunkı rahat edemiyorum4 yıllık evliyim annem iki kere falan geldi. Oda 3 gün kaldı döndü.
gil eki yaygın şekilde kullanılır, hem yazı dilinde hem konuşma dilinde...AnnenGİLe değil de annene gitsen belki sorun olmaz...
Gil eki takıntım var üzgünüm adapte olamadım konuya
Ayyy gerçekten siz cımbızla laf çekenlerdensiniz. Yorumlarınız için teşekkür etmiyorum. Yorum yapmamanızı rica ediyorum.Anneniz sadece üç gün kaldı diye surat yaptığı için mi kavga ettiniz eşinizle? Yani anlattiginiz insan profili şu olaya hiç uymuyor ama bu gerçekse sizin eşinizle halletmeniz gereken çok daha ciddi sorunlarınız var.