Annemgile giderken…

Herhalde her erkeğin hayali olabilirsiniz😀
Ne kadar ılımlısınız maşallah.
Kendi ailesi canı istediğinde evimize gelecek, kendisi canı istediğinde gidecek, ben arabamız olduğu halde gidemeyeceğim, onlar gelemeyecek, oldu başka. Çok net ailesiyle görüşmem.
Bende öyle davranacağım. Bu kadar kişi aynı şeyi yazmışsa demek ki bir bildikleri var. Bende mesafeli olacağım. Eşim gittiğinde surat asacağım. Yok öyle bir dünya maalesef.

Son sayfaları biraz okudum da…
Konu sahibi ailemle eşim arasında sorun yok diyor ama adam ailesine kesinlikle gitmek istemiyor ve annesini evlerine istemiyormuş.

Bu adam ya ruh hastası ya da konu sahibinin yazmadığı şeyler var.

Ne eşinin tutumu normal ne de konu sahibinin 1-2 saatlik mesafede ki ailesinde 1 hafta kalması normal..
Her gün gidemediğim için 1 hafta kalmak istiyorum. 2 ayda bir gidebiliyorum.

Adam merhabalaşamamaktan iyice asabi olmuş. Evlilerin zırt pırt analarında kalmak istemesini ben doğru bulmuyorum. 2 saatlik mesafe uzak değil 1 hafta kalmak gereksiz ama annem evime gelemiyor diyorsun, o zaman onun annesi de gelemez. Ay kötü olmayayım kalp kırmayayayım dersen böyle arada kalırsın.

Adamı avucumun içine alacağım liseliler gibi aşk yaşayacağız diyordun durumlar nasıl konu sahibi? Oradan biraz ipleri eline al bari de herif işteyken versin sana arabayı anneni görmeye gidersin arada, kalmana da gerek kalmaz.

Adam merhabalaşamamaktan iyice asabi olmuş. Evlilerin zırt pırt analarında kalmak istemesini ben doğru bulmuyorum. 2 saatlik mesafe uzak değil 1 hafta kalmak gereksiz ama annem evime gelemiyor diyorsun, o zaman onun annesi de gelemez. Ay kötü olmayayım kalp kırmayayayım dersen böyle arada kalırsın.

Adamı avucumun içine alacağım liseliler gibi aşk yaşayacağız diyordun durumlar nasıl konu sahibi? Oradan biraz ipleri eline al bari de herif işteyken versin sana arabayı anneni görmeye gidersin arada, kalmana da gerek kalmaz.
Valla ipleri alamadım ki şuan bu konuyu açtım 😅 inanın başka hiç bir sorunumuz yok. Mutluyuz. Geziyoruz. Eğlence olursa oraya gidiyoruz. Tiyatro olursa kızımızı götürüyoruz. Maddi yönden bi kısıtlamamız yok. Ama konu annemgile gitmek olunca hep söyleniyor. Ben sizi özleyeceğim ben ne olacağım evde canım sıkılacak vs vs. Söylemler başlıyor. Ben gidiyorum aramız limoni bi şekilde

Sizden istediklerini sizde ondan isteyin.
Anası danası gelmesin
Kendisi de ailesine 3-4 ayda bir gidip, bir gece kalıp dönsün bakalım
Evet bende onu ailesiyle sınayacağım. Anne baba çok başka ben hep o şekilde düşündüm. Ama öyle düşünmemek lazımmış. Sonra üzülen ben oldum. Anne baba sevgisi ayrı eş sevgisi ayrı..

Evet bende onu ailesiyle sınayacağım. Anne baba çok başka ben hep o şekilde düşündüm. Ama öyle düşünmemek lazımmış. Sonra üzülen ben oldum. Anne baba sevgisi ayrı eş sevgisi ayrı..
Kuzum basligin ilk mesajini duzenlesene

Neden 2 ayda bir gidebildiğini, esinin araci vermediğini, ailene giderken otobusun gunde 2 kez olduğunu, esinin aileni evinize almadigini, kendi ailesine her gun gittiginizi ekle mutlaka, yoksa tartisma kisir döngüye giriyor böyle :)

Kuzum basligin ilk mesajini duzenlesene

Neden 2 ayda bir gidebildiğini, esinin araci vermediğini, ailene giderken otobusun gunde 2 kez olduğunu, esinin aileni evinize almadigini, kendi ailesine her gun gittiginizi ekle mutlaka, yoksa tartisma kisir döngüye giriyor böyle :)
Valla cevaplara zor yetişiyorum o hiç aklıma gelmedi 😅

Ailesiyle her hafta görüşürler. Zaten sürekli iletişim halimdeler. Akşamları gideriz 1 2 saat oturur geliriz.
Niye ablacım sen enayi misin her şeyi kabul edip duruyosun? Benim ailem gelemiyosa onun ailesi de gelemez, o araba ona lazımsa bana da lazım. İşi bırakmak en büyük hatan zaten. Ne kadar pasifsin ya ama olmaz böyle

Ya ne olur darilmayin da gayet guzel yazip kendini ifade ediyorsun. Şu annemgille ne ya. Allah inizi severseniz. Turkce de boyle bir kelime yok. Insanin okurken gözü kaniyor.
Türkçe yazı dilinin bugünkü sözlükleri GİL'i kural olarak “aile” anlamında bir ek biçiminde göstermektedir. Buna koşut olarak GİL, yazı dilinin gramer kitaplarına da alınmıştır. Ünlü gramerci Tahsin Banguoğlu GİL ekini “aile” anlamında isim (t)üretme eki olarak ele almıştır.

Eşim eve biri geldiği zaman rahat edemediğini söylüyor. O yüzden kimseye gel demiyorum.

Araç kullanıyorum. Ama diyor araba bana lazım.
Ben eşinize çok pis kuruldum yalnız, siz nasıl bu kadar sabırlısınız.
İlk basta sizi hatalı bulmuştu.. 1 hafta çok diye. Ama olayın rengi değişti. Siz tüm ihtimalleri zaten teklif etmişsiniz ama paşa kocanız hiçbir şeye tamam demiyor.
Misafiri sevmeyebilir, evde misafir varken rahatsız olabilir ama eşinin ailesinin de ayda bir gelip 1-2 gün kalmasına laf etmezsin! Edemezsin.. O ev onun olduğu kadar sizinde. Onun ailesi gelip misafirlik yapabiliyor ama siz ailenizi davet etmeye bile çekiyor.
10 günde bir, 1 günlüğüne gideyim diyorsunuz olmaz diyor, arabayla gideyim diyorsunuz bana lazım diyor, 2 ayda bir gidiyorsunuz ona da.laf ediyor. Sizi biraz bu adam sindirmiş gibi bana kalırsa. Atlayın arabaya 2 haftada bir gidip ailenize 1 2 gün kalıp dönün evinize. Ne dediğine de aldırış etmeyin. Bu ne yahu?! İnsanlar hayatı birbirine bu kadar zorlaştırmamalı. Orta yolu bulmak kolayda sizin eşinizin orta yolu bulmaya hevesi yok.
Ayrıca madem sizin aileniz evinize gelemiyor paşa bey rahatsız olacak diye, onun ailesi de size gelmesin. Aynı onun cümlesi ile cevabınızı verin bir dahakine. Benim sorunum yok, gelsinler derseniz bu adam anlamaz sizin yaşadığınız durumu. Bu ne bencillik ya!

Niye ablacım sen enayi misin her şeyi kabul edip duruyosun? Benim ailem gelemiyosa onun ailesi de gelemez, o araba ona lazımsa bana da lazım. İşi bırakmak en büyük hatan zaten. Ne kadar pasifsin ya ama olmaz böyle
İşi kendi isteğimle bırakmadım. Başka şeyler oldu işle alakalı. Enayi değilim,ailelerin bi suçu yok evlatlarının evine gelip gitmek istiyorlar onun bilincindeyim. Diğer tüm konularda birbiriimize danışır hareket ederiz. Ben çalıştığım zaman araba hep bendeydi. Tatile giderken yarı yarıya kullanır gideriz. Ama iş anneme gitmeye gelince duygu sömürüsü yapıyor bana. Bu beni yoruyor. Her gidişimde aynı muhabbet dönüyor 4 yıldır.

Evet oturmaya geliyorlar. Aynı yerde yaşıyoruz zaten. Ben evime kim gelip gitmiş sorun etmiyorum.
yani resmen aileniz için gelmesin mi diyor öyle saçma şey mi olur?
anneniz hiç demez mi kızım sana geleceğim diye o zaman ne diyorsunuz annenize?
eşiniz terbiyesizleşmesin.. senin ailen de gelmeyecek o zaman bende rahat edemiyorum diyemiyor musunuz?

Her gün gidemediğim için 1 hafta kalmak istiyorum. 2 ayda bir gidebiliyorum.
Okudum biraz son yorumları; 2 ayda bir gitmeni ezberlettin ama.
Bu kadar uzun kalmasanda kuzen vs ortam cocuguna gösterebilirsin.
Ortalık toz duman olmuş net açık açık yazmıyorsunuz. Sık sık gitmenede izin vermiyormuş eşin.
Eşinle kek için kavga ettin galiba neden ailen icin etmiyorsun..
Bana konun garip geliyor.

Ben eşinize çok pis kuruldum yalnız, siz nasıl bu kadar sabırlısınız.
İlk basta sizi hatalı bulmuştu.. 1 hafta çok diye. Ama olayın rengi değişti. Siz tüm ihtimalleri zaten teklif etmişsiniz ama paşa kocanız hiçbir şeye tamam demiyor.
Misafiri sevmeyebilir, evde misafir varken rahatsız olabilir ama eşinin ailesinin de ayda bir gelip 1-2 gün kalmasına laf etmezsin! Edemezsin.. O ev onun olduğu kadar sizinde. Onun ailesi gelip misafirlik yapabiliyor ama siz ailenizi davet etmeye bile çekiyor.
10 günde bir, 1 günlüğüne gideyim diyorsunuz olmaz diyor, arabayla gideyim diyorsunuz bana lazım diyor, 2 ayda bir gidiyorsunuz ona da.laf ediyor. Sizi biraz bu adam sindirmiş gibi bana kalırsa. Atlayın arabaya 2 haftada bir gidip ailenize 1 2 gün kalıp dönün evinize. Ne dediğine de aldırış etmeyin. Bu ne yahu?! İnsanlar hayatı birbirine bu kadar zorlaştırmamalı. Orta yolu bulmak kolayda sizin eşinizin orta yolu bulmaya hevesi yok.
Ayrıca madem sizin aileniz evinize gelemiyor paşa bey rahatsız olacak diye, onun ailesi de size gelmesin. Aynı onun cümlesi ile cevabınızı verin bir dahakine. Benim sorunum yok, gelsinler derseniz bu adam anlamaz sizin yaşadığınız durumu. Bu ne bencillik ya!
Ya ben zaten onu takmıyorum gidip geliyorum. Ama böyle tartışmalı olunca üzülüyorum. Nereye kadar böyle olacak diyorum. Alışır elbet diyorum.

X