Annemgile giderken…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet duygusal anlamda yanyana olmak istiyoruz. Ortada bir tartışma olmadı. Eşim gece kalınınca rahat edemiyorum diyor. Ailemde 1 gece kalmak zorunda gelirlerse çünkü otobüs yok.
Acaba siz de özlem gidermek için yatılı misafir ağırlama zahmetine katlanmak istemediğinizden sosyal olarak daha iyi hissettiginiz ve rahat ettiğiniz babaevinde misafirlik seçeneğini tercih ediyor olabilir misiniz? Hayır yani annesi evinde bir gece kaldi diye eşine ağzını actiracak birine de pek benzemiyorsunuz da ondan..

Bulunduğunuz yerde eşinizin akrabalarından yaşıtınız yok mu? Dedikodu vs falan demiyorum böyle piknik aktivitesi falan

Öfffff en kocacı madalyanı versinler de sus

Bulunduğunuz yerde eşinizin akrabalarından yaşıtınız yok mu? Dedikodu vs falan demiyorum böyle piknik aktivitesi falan
Hemen hemen her gün kocanın ailesini görüyormuş yorumlarda yazıyor adam karısını annesine salmıyor ama kendi annesine götürüyor evine getiriyor.
Üstelik konu sahibin ailesinin de evine gelmesinden rahatsız. Uyuz bişi ya

Sayfa sayfa okuduğum için oraya gelmedim bakiyom daha

kendi yemeğini yapamayan yetişkin biri aç kalsın
aynı mahalledeki annemde bir gün kalamam
başka yerde günlerce nasıl kalıyorsunuz

Son zamanlarda herkes cahil olabilir miyim diye bakmadan Türkçe hocası kesildiler milletin başına. En alakasız şeyi bile düzelterek çok eğitimli kültürlü olacaklarını sanıyorlar. En son ne zaman kitap okudun, okudugun kitap neydi, konusu neydi diye sorsak çoğu boş boş bakar. De, da'nın nasıl yazılacağını mı öğrendin? Hoşgeldin yeni İlber Ortaylı. Sırf KPSS çalışmak için öğrenmiş olsan da dünyanın en kültürlü insanı oldun. Artık en alakasız yerde bu zorla öğrendiğin şeyi papağan gibi tekrarlayabilirsin.

Şu -gil ekine gıcıklık da internette birilerinin "sizce de amcamgil demek çok varoşça değil mi?" diye yazdığı bir tweet sonrası başladı.

Son düzenleme:
kendi yemeğini yapamayan yetişkin biri aç kalsın
aynı mahalledeki annemde bir gün kalamam
başka yerde günlerce nasıl kalıyorsunuz
Bana dünyanın en güzel yeri annemin evi gibi geliyor hala ve bu hiç değişmedi. Kişiden kişiye değişir. Niye kalamayım ki annemin evinden ötesi mi var

Ya ne olur darilmayin da gayet guzel yazip kendini ifade ediyorsun. Şu annemgille ne ya. Allah inizi severseniz. Turkce de boyle bir kelime yok. Insanin okurken gözü kaniyor.
Türkçede böyle bir kelime var. İnsanları eleştirmeden önce dünyayı kendi sınırlı çevremizden ibaret sanıp komik duruma düşmeyelim böyle. Göz de nasıl kanıyorsa bu da saçma sapan bir kalıp

Ahsen belki bizler ik kapılarında bizi seçsinler diye yalvarmayacak insanlardanızdır ? Bizzat o kurumsalların teklif götürdüğü kadındır cevap verdiğin üye ? Ben biliyorum ondan söylüyorum. Herkes senin gibi ev zencisi modunda mı takılmalı kariyer yapmak için?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…