Annemgile giderken…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahsen belki bizler ik kapılarında bizi seçsinler diye yalvarmayacak insanlardanızdır ? Bizzat o kurumsalların teklif götürdüğü kadındır cevap verdiğin üye ? Ben biliyorum ondan söylüyorum. Herkes senin gibi ev zencisi modunda mı takılmalı kariyer yapmak için?
Gayet güzel bi mesleğim var DI. Kimse -gil-dediğim için küçümsememişti beni. İlk defa bu konuda küçük görüldüm :)

Kocası rahatsız oluyormuş 🤣 üyenin bir mesajları şöyle oku
Ben buna pek inanmadım ya...Annesine bu kadar düşkün bir kadının kocası , evine misafirliğe gelen anne için ağzını bile açamaz ....Hiç öyle bir adam gibi gelmedi bana ama velev ki surat astı, ofladi pufladı, bu kadın umursar mı sizce? Bence oraya gitmek konu sahibinin işine geliyor, kocası bahane...

Bana dünyanın en güzel yeri annemin evi gibi geliyor hala ve bu hiç değişmedi. Kişiden kişiye değişir. Niye kalamayım ki annemin evinden ötesi mi var
Anneme geliyorum. Kızımı uyutuyor yediriyor parka götürüyor. Ben arkadaşlarımla geziyorum. Bunlar bana çok iyi geliyor. Yanlış mı bilmiyorum ama hoşuma gidiyor. Çünkü yaşadığım yer çok çok küçük bir yer.

Ben buna pek inanmadım ya...Annesine bu kadar düşkün bir kadının kocası , evine misafirliğe gelen annesi için ağzını bile açamaz ....Hiç öyle bir adam gibi gelmedi bana ama velev ki surat astı, ofladi pufladı, bu kadın umursar mı sizce? Bence oraya gitmek konu sahibinin işine geliyor, kocası bahane...
Normal şartlarda böyle bir şey olsa saç baş yolması lazım zaten🤣

Ben buna pek inanmadım ya...Annesine bu kadar düşkün bir kadının kocası , evine misafirliğe gelen anne için ağzını bile açamaz ....Hiç öyle bir adam gibi gelmedi bana ama velev ki surat astı, ofladi pufladı, bu kadın umursar mı sizce? Bence oraya gitmek konu sahibinin işine geliyor, kocası bahane...
Yok yanlış düşünüyorsunuz..

Anneme geliyorum. Kızımı uyutuyor yediriyor parka götürüyor. Ben arkadaşlarımla geziyorum. Bunlar bana çok iyi geliyor. Yanlış mı bilmiyorum ama hoşuma gidiyor. Çünkü yaşadığım yer çok çok küçük bir yer.
Eşiniz ve kizinizla gezmege alışmalı ve sevmelisiniz...Siz anne özleminden felan değil her ay bir hafta bekâr gibi yaşamak için oraya gidiyorsunuz besbelli, eşiniz rahatsız olmakta çok haklı....

Eşiniz ve kizinizla gezmege alışmalı ve sevmelisiniz...Siz anne özleminden felan değil her ay bir hafta bekâr gibi yaşamak için oraya gidiyorsunuz besbelli, eşiniz rahatsız olmakta çok haklı....
Hayır hayır çok yanlış anlamışsınız siz konuyu. Ben eşimi seviyorum. Onunla çok güzel vakit geçiyoruz. Ama annemide özlüyorum. Annemin yanına gittiğim için trip yemek istemiyorum.

Gayet güzel bi mesleğim var DI. Kimse -gil-dediğim için küçümsememişti beni. İlk defa bu konuda küçük görüldüm :)

sizin yanlış söylediğiniz bir şey yok. kendisi bundan bihaberse onun ayıbıdır.
ben öğrenebilmesi için Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde yayınlanan Dil Araştırmaları Dergisi'nde -gil ekine dair bir makalenin linkini aşağıda iletiyorum. (Linke tıklandığınızda makale PDF formatında indirilmektedir)
-gil eki makalesi

Kızlar merhaba. Bi konu çok canımı sıkıyor. 4 yıllık evliyim. Ne zaman annemgile gitmek istesem muhakkak eşimle bi sürtüşme yaşıyoruz. 1 hafta kalayım diyorum yok 3 gün kal diyor. Sürekli bi manipüle etme durumu oluyor. Sen gideceksin ben senle kızımı özleyeceğim insan biraz düşünür ben seni bırakıp gitsem hoşuna gider mi. Çalışıyorum hiç demiyorsun bu adamın yemeği ne olacak vs vs. Her gidişimde en fazla 5-6 gün kalıyorum. Öyle aylarcada değil. Sürekli aramız bozuk ayrılıyoruz. Kaldığım süre boyunca aramız limonu oluyor. Eve döndüğümde hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. Çok üzülüyorum bu duruma. Annemgille 1 buçuk 2 saatlik mesafede oturuyorum ama iki ayda 1 gidiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Bu saçma sapan yorum yapan kişilerle uğraştığınız için ayrıca çok üzgünüm. Burada bir derdini anlatan bir insanın bi kelimesine takılıp “Annemgil” dediği için yadırgayıp yorum yapıyosunuz .Bi susun yaa bi susun bıktık siz gibilerden artık.
Canım bu durumuna çok üzüldüm bi ortak noktaya varmanız sizin ve evliliğinizin açısından iyi olur. Kendi duygu ve düşüncelerini eşinle paylaştın mı, 2 ayda 1 hafta ailene gitmen orada kalman eşin için sorun yaratacak bir durum değil. İnsanız tabiki de evlendik artık eşimiz ailemiz diye ailemiz dış kapının dış mandalı olmuyor. Bu yorum yapanlar kendi ailesine el olmuş sanırım artık. Tabi ki de gideceksin kalacaksın. Ayrıca bu yorum yapanlara söylüyorum kadın 3 yaşındaki bebekle günübirlik nasıl gidebilir arkadaşlar ? Bebek daha o.. günde 4 saatlik yolculuğu nasıl yapabilir ? çocukla 10 dakikalık yol bile zar zor gidiliyor. Yılda 1 buçuk ay yapıyor diyosunuz 365 günde 42 gün çok mu yaa Allah aşkına sizde kendinize mutlu olduğunuz yerlerde lütfen belirli zamanlar ayırın. Yoksa böyle insanların konuşma tarzı gibi saçma şeyler yüzünden burda saldırırsınız.

sizin yanlış söylediğiniz bir şey yok. kendisi bundan bihaberse onun ayıbıdır.
ben öğrenebilmesi için Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde yayınlanan Dil Araştırmaları Dergisi'nde -gil ekine dair bir makalenin linkini aşağıda iletiyorum. (Linke tıklandığınızda makale PDF formatında indirilmektedir)
-gil eki makalesi
Çok teşekkür ederim :)

Bu saçma sapan yorum yapan kişilerle uğraştığınız için ayrıca çok üzgünüm. Burada bir derdini anlatan bir insanın bi kelimesine takılıp “Annemgil” dediği için yadırgayıp yorum yapıyosunuz .Bi susun yaa bi susun bıktık siz gibilerden artık.
Canım bu durumuna çok üzüldüm bi ortak noktaya varmanız sizin ve evliliğinizin açısından iyi olur. Kendi duygu ve düşüncelerini eşinle paylaştın mı, 2 ayda 1 hafta ailene gitmen orada kalman eşin için sorun yaratacak bir durum değil. İnsanız tabiki de evlendik artık eşimiz ailemiz diye ailemiz dış kapının dış mandalı olmuyor. Bu yorum yapanlar kendi ailesine el olmuş sanırım artık. Tabi ki de gideceksin kalacaksın. Ayrıca bu yorum yapanlara söylüyorum kadın 3 yaşındaki bebekle günübirlik nasıl gidebilir arkadaşlar ? Bebek daha o.. günde 4 saatlik yolculuğu nasıl yapabilir ? çocukla 10 dakikalık yol bile zar zor gidiliyor. Yılda 1 buçuk ay yapıyor diyosunuz 365 günde 42 gün çok mu yaa Allah aşkına sizde kendinize mutlu olduğunuz yerlerde lütfen belirli zamanlar ayırın. Yoksa böyle insanların konuşma tarzı gibi saçma şeyler yüzünden burda saldırırsınız.
Teşekkür ederim yorumunuz için. 3-4 günlüğüne gittiğim zaman kızım tam alışıyor sonra geri dönüyoruz. Ki eşim 3-4 gün gidincede söyleniyor. Hep benimle kal diyor. Böyle olamayacağını çok konuştum. Annemi kız kardeşimi özlediğimi söylüyorum. Burada yapılacak bişey yok canım sıkılıyor diyorum. Ama yinede acıtasyon yağıyor trip atıyor.

Yani evlendik diye niye eşimizle sürekli her şeyi yapmak zorundayız ? 10 günde bir beni görmeyince geberiyor mu kocam ?
Bir tane ömrüm var ölüp gideceğim niye elalemin koyduğu şeyleri esas sayayım.
Kocam da 10 günde 1 veya ayda 1 hafta gidebilir anasına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X