Annem ölmemi istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu ben ben bu insanları anlamıyorum çalışkan okumak isteyen Gül gibi kız evladı var karşında hemde genç kıza git öl diyebilecek kadar vicdansız bi aile.. bak canım tamam çok çekmişsin çok şeyler yaşamışsın kötü şeyler yapabilecek olmalarından da korkuyorsun o zaman okuluna derslerine odaklan ilk sene yatay geçiş yap başka okula onu da yapamam bulurlar diyorsan okuldan kütüphaneden çıkma derslere odaklan gerekirse part time çalış en fazla 3-4 senen var onları çekmek için sonrası onlar senin önünde el etek dururlar sen alanında ilerlemeye bak

183 u ara gelip seni alirlar
o oralarda çok taninmis babanla ananda rezil olurlar

Ya cokk sasirdim.yanlis anlama.nolur suclamak icin demiyorum ama abartiyor olabilir misin? Diger kardeslerin peki tepki vermiyorlar mi atiyorum benim kardesim3 annem boyle konussaydi hop sen napiyosun derdim.
O evden cikmaya bak.anneanne dede babanne bilmiyirum ama cik

Aaa hukuk okiyomussun simdi gordum.dayan guzel kizim sakın okulu birakma cekeceksin mecburen.part time is bul calis harcligini cikar

Bizi habersiz bırakma can sağlığından şüphe ederim herkese anlatıp durma ya anlatma burayı :/

Merak ederiz habersiz bırakma...ped parasını sakınanlara bak sen.... herkes söyledi kimseye birşey anlatma

Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…