Kızın şevkini kırma.Madem kimseden maddi bir beklentin yok neden sıklıkla "param yok, hiç para vermiyorlar, param olsa..." gibi sözler kullanıyorsun. Yani herşeyi bir şekilde hallettim de para kısmı sorun diyorsun açıkça. Ok anlattıkların doğruysa allah kolaylık versin. Zor gerçekten ama bu tür konuşmalar benim hiç hoşuma gitmiyor bdv'de. Yani para mevzularının konuda geçmesinden bahsediyorum. Hassas konular ve biz Türk insanı kullanmaya da kullanılmaya da çok yatkınız
ıyıde bu aıle hergun hergun sızı okula gondermezkı herseyınıze karısan mudahale eden okumanızı ıstemeyen bır aıleyse gızlı gızlı hıc gıdemezsınızEvet ben bahsettiğiniz kişiyim. Ama yanımda kimsem yok. Olanlar da bana yardımcı olmaz. Okul başlayınca gizlice okula gidiyorum diyip çalışacağımı da yazdım ve öyle yapicam zaten ama şu an evden çıkamıyorum bile delirmek üzereyim.
Bu sene kazandım evet. Okuyacağım. Ama peşime düşeceklerdir. Anneannemlere anlatıcam diyip evden çıkmaya çalıştığımda bile kapılar kilitlendi. Dışarıdaki insanlara rezil olmaktan çok korkuyorlar çünkü bir prestijleri var. Basma yabancı insanların duyduğunu görseler kıyamet kopar.Bu sene mi kazandın? Eğer öyleyse bu fırsatı geri çevirme. Ölmeni isteyenler peşine düşmez diye düşünüyorum. Sözleri, hakaretleri o evdeyken çok batar ama takmamaya çalış. Yıllar geçti hiçbiri canımı yakmıyor. Beni tek üzen boyun eğmem oldu. Yokluk da, hakaretler de unutulup gidiyor, bunlara kafa yorma, o evden kurtulmaya bak.
Vala bnce hemen kurtul o mahlukatlardan.. Uygun bi zamanda gıt teyzene ama gıdecegını evdekilere söyleme bu nasıl hayatBu sene kazandım evet. Okuyacağım. Ama peşime düşeceklerdir. Anneannemlere anlatıcam diyip evden çıkmaya çalıştığımda bile kapılar kilitlendi. Dışarıdaki insanlara rezil olmaktan çok korkuyorlar çünkü bir prestijleri var. Basma yabancı insanların duyduğunu görseler kıyamet kopar.
Her gün okul var derim haftasonu dışında çıkarım ki onlardan maddi bir şey istemediğim sürece ne parayla okurum sormazlar bile. Aynı şehirde yurda çıkamam zaten çıkmaz bana, şehir dışından gelenlere zor çıkıyor. 1 seneye kendimi düzene koyup buradan gideceğim, bir daha dönmemek üzere.ıyıde bu aıle hergun hergun sızı okula gondermezkı herseyınıze karısan mudahale eden okumanızı ıstemeyen bır aıleyse gızlı gızlı hıc gıdemezsınız
sızın o evden cıkmanız lazım ama nasıl bunu dusunelım
bırde hukuk agır bölüm yeterlı ders calısabılmenız de lazım sıze uygun ortam lazım yurda cıkıp okuyup calısıp eve dönmeksızın o evden cıkıp kurtulmanız lazım esasında
Kimseye söylemeden çık anneannenlere. Gidince de herşeyi hemen anlat . Bırakmasınlar seni gelip alsalar bile. Ayın 26sinda yurt başvurusu bitiyor. Eğer yurda başvurursan sana birşey yapmazlarsa başvur. Krediler de eylül gibi baslicak ona da başvur. Ses kaydını almışsındır şimdiye kadar umarım. Tehdit icin kullan hiçbirşey değilse. Bana karışırsanız polise veririm falan de .Anneannemlere gidicem orda kalıcam başımın çaresine bakicam orda teyzem de varmış ona anlatıcam dedim her şeyi.( Bu teyzemle annem konuşmuyor) Annem kapıyı anahtarla kilitledi evden çıkamazsın diye. Çünkü korkuyor. Ele güne herkese rezil olmaktan çok korkuyorlar. Yarın evden çıkıp anneannemlere gitmeyi düşünüyorum. Beni almaya geleceklerdir. Orda teyzemlere de anlatıcam, duysun bilsinler artık. Bir insanın yaşayacağı bir hayat yaşamıyorum.
Evet ben bahsettiğiniz kişiyim. Ama yanımda kimsem yok. Olanlar da bana yardımcı olmaz. Okul başlayınca gizlice okula gidiyorum diyip çalışacağımı da yazdım ve öyle yapicam zaten ama şu an evden çıkamıyorum bile delirmek üzereyim.
Nasıl etiketleyecegimi bilmiyorum kızlar bi Mune ye söyler misiniz konuyu yorumlara kapatsın, ben iyiyim sinir anında annemle konuşurken onları herkese rezil edeceğimi söyledim ve buradan arkamda duranlardan bahsettim bile.
Çok sinir anında yaptım ama Mune buranın yorumlarını kapatsın ki, annemler en üstte görüp okumaya çalışmasın, yoksa felaketim olur. İyi olunca size döneceğim, sadece burda bana öne sürülen önerileri uyguyalacagimi düşünürlerse iyice beter ederler.
Herşeyi ailene anlatma lütfen. Planlarını senden başkası bilmesin. Yoksa her seferinde önüne dikilirler. Allah kolaylık versin.Nasıl etiketleyecegimi bilmiyorum kızlar bi Mune ye söyler misiniz konuyu yorumlara kapatsın, ben iyiyim sinir anında annemle konuşurken onları herkese rezil edeceğimi söyledim ve buradan arkamda duranlardan bahsettim bile.
Çok sinir anında yaptım ama Mune buranın yorumlarını kapatsın ki, annemler en üstte görüp okumaya çalışmasın, yoksa felaketim olur. İyi olunca size döneceğim, sadece burda bana öne sürülen önerileri uyguyalacagimi düşünürlerse iyice beter ederler.
Allah razi olsun senden.Sana bir kac soru sormak istyorum. 1 hangi sehirdesin.2 kayit yaptridin ne kadar surede okula gideceksin.3 maddi olarak sikintin varsa el birligiyle yardim edebiliriz ozelden. Yuzyuz olmasada havale eft gb. 4. Is konusundada burda bir cok insan kaynaklari arkadaslarimiz var okurken parttime islerde bulabilirler calisirsin dimi canim
Kuzum maddi okarak yardim kabul etmiyor kizimiz.erzurum bana baya uzak.yani bana kalsa aileyi sikayet edip kizi evden aldiririm her turlu ama kiz cok cekiniyor ailesinden.ahh o cahil annesi bilmiyorki ilerde bu kizin eline kalacak.Allah razi olsun senden.
Bende burda kendimi yiyip duruyorum ,bu yavrucağa nasil yardim edilir bilmiyorum.
Camsakizi coban armani dedikleri gibi bir kac kişi toplansak yardim ederiz .
Ben varim
Lütfen lütfen Lefina hanimin dediklerini yap.Bunu deneyeceğim ve merak etmeyin okul bitip mesleğim elimde olunca kimler için çalışıp yardım edeceğimi yaşayarak anladım ben. Teşekkür ederim söyledikleriniz için destek verdiniz
Öylerini bilir ,kizi avukat oldumu herkese hava atar "biz evlatlarimizi okuttuk ,kiz erkek ayrimi yapmadik.Herşeyi karşiladik"diyeKuzum maddi okarak yardim kabul etmiyor kizimiz.erzurum bana baya uzak.yani bana kalsa aileyi sikayet edip kizi evden aldiririm her turlu ama kiz cok cekiniyor ailesinden.ahh o cahil annesi bilmiyorki ilerde bu kizin eline kalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?