• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ölmemi istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem kimseden maddi bir beklentin yok neden sıklıkla "param yok, hiç para vermiyorlar, param olsa..." gibi sözler kullanıyorsun. Yani herşeyi bir şekilde hallettim de para kısmı sorun diyorsun açıkça. Ok anlattıkların doğruysa allah kolaylık versin. Zor gerçekten ama bu tür konuşmalar benim hiç hoşuma gitmiyor bdv'de. Yani para mevzularının konuda geçmesinden bahsediyorum. Hassas konular ve biz Türk insanı kullanmaya da kullanılmaya da çok yatkınız
Kızın şevkini kırma.
Kendisini güzelce açıklamış.
Burada bu konuya yorum yapan öğretmen, avukat, hakim vb. İnsanlar var.
Dedektifcilik oynamanin lüzumu yok.

Evet ben bahsettiğiniz kişiyim. Ama yanımda kimsem yok. Olanlar da bana yardımcı olmaz. Okul başlayınca gizlice okula gidiyorum diyip çalışacağımı da yazdım ve öyle yapicam zaten ama şu an evden çıkamıyorum bile delirmek üzereyim.
ıyıde bu aıle hergun hergun sızı okula gondermezkı herseyınıze karısan mudahale eden okumanızı ıstemeyen bır aıleyse gızlı gızlı hıc gıdemezsınız
sızın o evden cıkmanız lazım ama nasıl bunu dusunelım
bırde hukuk agır bölüm yeterlı ders calısabılmenız de lazım sıze uygun ortam lazım yurda cıkıp okuyup calısıp eve dönmeksızın o evden cıkıp kurtulmanız lazım esasında

Bu sene mi kazandın? Eğer öyleyse bu fırsatı geri çevirme. Ölmeni isteyenler peşine düşmez diye düşünüyorum. Sözleri, hakaretleri o evdeyken çok batar ama takmamaya çalış. Yıllar geçti hiçbiri canımı yakmıyor. Beni tek üzen boyun eğmem oldu. Yokluk da, hakaretler de unutulup gidiyor, bunlara kafa yorma, o evden kurtulmaya bak.
Bu sene kazandım evet. Okuyacağım. Ama peşime düşeceklerdir. Anneannemlere anlatıcam diyip evden çıkmaya çalıştığımda bile kapılar kilitlendi. Dışarıdaki insanlara rezil olmaktan çok korkuyorlar çünkü bir prestijleri var. Basma yabancı insanların duyduğunu görseler kıyamet kopar.

Bu sene kazandım evet. Okuyacağım. Ama peşime düşeceklerdir. Anneannemlere anlatıcam diyip evden çıkmaya çalıştığımda bile kapılar kilitlendi. Dışarıdaki insanlara rezil olmaktan çok korkuyorlar çünkü bir prestijleri var. Basma yabancı insanların duyduğunu görseler kıyamet kopar.
Vala bnce hemen kurtul o mahlukatlardan.. Uygun bi zamanda gıt teyzene ama gıdecegını evdekilere söyleme bu nasıl hayat

ıyıde bu aıle hergun hergun sızı okula gondermezkı herseyınıze karısan mudahale eden okumanızı ıstemeyen bır aıleyse gızlı gızlı hıc gıdemezsınız
sızın o evden cıkmanız lazım ama nasıl bunu dusunelım
bırde hukuk agır bölüm yeterlı ders calısabılmenız de lazım sıze uygun ortam lazım yurda cıkıp okuyup calısıp eve dönmeksızın o evden cıkıp kurtulmanız lazım esasında
Her gün okul var derim haftasonu dışında çıkarım ki onlardan maddi bir şey istemediğim sürece ne parayla okurum sormazlar bile. Aynı şehirde yurda çıkamam zaten çıkmaz bana, şehir dışından gelenlere zor çıkıyor. 1 seneye kendimi düzene koyup buradan gideceğim, bir daha dönmemek üzere.

Anneannemlere gidicem orda kalıcam başımın çaresine bakicam orda teyzem de varmış ona anlatıcam dedim her şeyi.( Bu teyzemle annem konuşmuyor) Annem kapıyı anahtarla kilitledi evden çıkamazsın diye. Çünkü korkuyor. Ele güne herkese rezil olmaktan çok korkuyorlar. Yarın evden çıkıp anneannemlere gitmeyi düşünüyorum. Beni almaya geleceklerdir. Orda teyzemlere de anlatıcam, duysun bilsinler artık. Bir insanın yaşayacağı bir hayat yaşamıyorum.
Kimseye söylemeden çık anneannenlere. Gidince de herşeyi hemen anlat . Bırakmasınlar seni gelip alsalar bile. Ayın 26sinda yurt başvurusu bitiyor. Eğer yurda başvurursan sana birşey yapmazlarsa başvur. Krediler de eylül gibi baslicak ona da başvur. Ses kaydını almışsındır şimdiye kadar umarım. Tehdit icin kullan hiçbirşey değilse. Bana karışırsanız polise veririm falan de .

Eger tehtıt ederse ses kaydı vs telefonu elinden alırlar büyük ihtimalle bu seferfe telsiz kalır

Bak ne güzel kurtuluş çok yakın,şimdi bunlara takma kafanı. Kalk temizliğini yap,ne istiyorlarsa yap üzerine gelmelerine izin verme. Sonra Allah in izniyle avukat olunca işte o zaman,bugünlerin acısını al,gozlerinin yaşına bakma. Şimdi sakin ol,okul başlasın hele. İntihar falan sakin bak,güzel günler çok yakın,sabret.Onlari sana muhtaç edecek Allah,o zaman ister el verirsin,istersen elinin tersiyle itersin. Derslerine odaklan kardeşim,piril pirilsin yakma kendini.

Evet ben bahsettiğiniz kişiyim. Ama yanımda kimsem yok. Olanlar da bana yardımcı olmaz. Okul başlayınca gizlice okula gidiyorum diyip çalışacağımı da yazdım ve öyle yapicam zaten ama şu an evden çıkamıyorum bile delirmek üzereyim.

Okul ailenle aynı şehirde mi?
Okula gitmene İZİN veriyorlar mı

Vermeseler bile ne olursa olsun okula git

O evden uzaklaş.Arkana bile bakma.
Boşver ne halleri varsa görsünler.Bazı aileler evlatlarının iyi niyetini hak etmiyorlar,sizin aileniz de bunlardan bir tanesi.
Gir bir iş bul kendine,internetten bak,gazetelerde falan varsa bak,bir gün zorlayıp izin al git görüş birkaç yerle.Eline bir miktar para geçebilecek bir işse eşyalarını da al kaç kurtul o evden.

Nasıl etiketleyecegimi bilmiyorum kızlar bi Mune ye söyler misiniz konuyu yorumlara kapatsın, ben iyiyim sinir anında annemle konuşurken onları herkese rezil edeceğimi söyledim ve buradan arkamda duranlardan bahsettim bile.
Çok sinir anında yaptım ama Mune buranın yorumlarını kapatsın ki, annemler en üstte görüp okumaya çalışmasın, yoksa felaketim olur. İyi olunca size döneceğim, sadece burda bana öne sürülen önerileri uyguyalacagimi düşünürlerse iyice beter ederler.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konu sahibi kapatılmasını istiyor konunun.

Nasıl etiketleyecegimi bilmiyorum kızlar bi Mune ye söyler misiniz konuyu yorumlara kapatsın, ben iyiyim sinir anında annemle konuşurken onları herkese rezil edeceğimi söyledim ve buradan arkamda duranlardan bahsettim bile.
Çok sinir anında yaptım ama Mune buranın yorumlarını kapatsın ki, annemler en üstte görüp okumaya çalışmasın, yoksa felaketim olur. İyi olunca size döneceğim, sadece burda bana öne sürülen önerileri uyguyalacagimi düşünürlerse iyice beter ederler.

Herşeyi ailene anlatma lütfen. Planlarını senden başkası bilmesin. Yoksa her seferinde önüne dikilirler. Allah kolaylık versin.

Bu yazdiklarin nasil ya nasil gercek olabilir Allah korusun. Birisi de sen de pek yapici durmuyorsun yazmis, ne yapicisi olacaksin anlayamadim. Okurken kanim dondu ya sen o evden acilen uzaklasmalisin. Devlete sigin ve oku kendini kurtar kardesim. Cok uzuldum inanmak istemiyorum bu nasil olur ya. Bi insam evladina öldugunu goreyim diye nasil der Allah'im aklima mukayyet ol. Insallah bi an once kurtulursun.

Sana bir kac soru sormak istyorum. 1 hangi sehirdesin.2 kayit yaptridin ne kadar surede okula gideceksin.3 maddi olarak sikintin varsa el birligiyle yardim edebiliriz ozelden. Yuzyuz olmasada havale eft gb. 4. Is konusundada burda bir cok insan kaynaklari arkadaslarimiz var okurken parttime islerde bulabilirler calisirsin dimi canim
Allah razi olsun senden.
Bende burda kendimi yiyip duruyorum ,bu yavrucağa nasil yardim edilir bilmiyorum.
Camsakizi coban armani dedikleri gibi bir kac kişi toplansak yardim ederiz .
Ben varim

Allah razi olsun senden.
Bende burda kendimi yiyip duruyorum ,bu yavrucağa nasil yardim edilir bilmiyorum.
Camsakizi coban armani dedikleri gibi bir kac kişi toplansak yardim ederiz .
Ben varim
Kuzum maddi okarak yardim kabul etmiyor kizimiz.erzurum bana baya uzak.yani bana kalsa aileyi sikayet edip kizi evden aldiririm her turlu ama kiz cok cekiniyor ailesinden.ahh o cahil annesi bilmiyorki ilerde bu kizin eline kalacak.

Teyzen dayın flan yokmu onlsrın yanına gidip okusan çok üzüldüm senin adına ama bunlarda geçiçek . Git polise anlat herşeyi kurtarırlar seni ordan en azından okulunu bitir bir işe gir hayatını kurtar. Sonrada sen bakma arkana sil onları

Bunu deneyeceğim ve merak etmeyin okul bitip mesleğim elimde olunca kimler için çalışıp yardım edeceğimi yaşayarak anladım ben. Teşekkür ederim söyledikleriniz için destek verdiniz
Lütfen lütfen Lefina hanimin dediklerini yap.
Bak ne güzel herkes arkanda ,yeterki sende kendini ve bizi boşa cikartma.
Sana inaniyoruz ,sen başaracaksin .
Bu koşullar altinda hukuk kazanmiş birisin ,daha neler başaracaksin bir bilsen.
Şimdilik annenin babanin küfürlerine kulak asma,onlar mahsus yapiyorlar seni sindirmek vazgecirmek için.
Boşver it gibi havlasin dursun ,sen sakin ama sakin eğitiminden vazgecme hatta küfür ettikce inadina konuş sende ,gideceğim okuyacağim de.
Ne olursun pes etme .
Bak burda bir sürü kadin var ,annen yaşinda belkide daha büyük.
Biz seni sevdik ,biz seni destekliyoruz .

Kuzum maddi okarak yardim kabul etmiyor kizimiz.erzurum bana baya uzak.yani bana kalsa aileyi sikayet edip kizi evden aldiririm her turlu ama kiz cok cekiniyor ailesinden.ahh o cahil annesi bilmiyorki ilerde bu kizin eline kalacak.
Öylerini bilir ,kizi avukat oldumu herkese hava atar "biz evlatlarimizi okuttuk ,kiz erkek ayrimi yapmadik.Herşeyi karşiladik"diye
Mide bulandirici...
Benim ailemde zamaninda universiteye göndermediler ,belki ozamanlar daha azdi kadinlarin okumasi .
"Napacaksin okuyup ,saten iki gün sonra evlenip çocuk bakaçaksin ."dediler.
Bende kendi cabamla anca bir meslek sahibi oldum ,18/19 yaşinda apartman merdivenleri silerek harcliğimi kazandim okudum.
Şimdi annem kizim mesleği diye gurur yapiyor ,biz okuttuk diyor.
Susuyorum ,bilse içimdeki öfkeyi .
Onlar ama hepsini unutmuşlar ,yüzleşsen inkar ederler .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X