• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ölmemi istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu ben ben bu insanları anlamıyorum çalışkan okumak isteyen Gül gibi kız evladı var karşında hemde genç kıza git öl diyebilecek kadar vicdansız bi aile.. bak canım tamam çok çekmişsin çok şeyler yaşamışsın kötü şeyler yapabilecek olmalarından da korkuyorsun o zaman okuluna derslerine odaklan ilk sene yatay geçiş yap başka okula onu da yapamam bulurlar diyorsan okuldan kütüphaneden çıkma derslere odaklan gerekirse part time çalış en fazla 3-4 senen var onları çekmek için sonrası onlar senin önünde el etek dururlar sen alanında ilerlemeye bak

Ya cokk sasirdim.yanlis anlama.nolur suclamak icin demiyorum ama abartiyor olabilir misin? Diger kardeslerin peki tepki vermiyorlar mi atiyorum benim kardesim3 annem boyle konussaydi hop sen napiyosun derdim.
O evden cikmaya bak.anneanne dede babanne bilmiyirum ama cik

Aaa hukuk okiyomussun simdi gordum.dayan guzel kizim sakın okulu birakma cekeceksin mecburen.part time is bul calis harcligini cikar

Nasıl etiketleyecegimi bilmiyorum kızlar bi Mune ye söyler misiniz konuyu yorumlara kapatsın, ben iyiyim sinir anında annemle konuşurken onları herkese rezil edeceğimi söyledim ve buradan arkamda duranlardan bahsettim bile.
Çok sinir anında yaptım ama Mune buranın yorumlarını kapatsın ki, annemler en üstte görüp okumaya çalışmasın, yoksa felaketim olur. İyi olunca size döneceğim, sadece burda bana öne sürülen önerileri uyguyalacagimi düşünürlerse iyice beter ederler.
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X