• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ölmemi istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Duymamazlıktan gel .Ben neler yaşadım . O zamanlar lys idi sınavın adı.Ona giricem kapıdan görevli aliyor öğrencileri annem kulağıma eğilip iyi oku soruları zaten bir şey yapamadın geçen sene ,bu sene de gerizekalı demesinler demişti.Duymamazliktan gel artik öyle yapıyorum . Yanlarında ağlama senu uzmekten zevk aliyor bile olabilirler .Günlük hayattaki sıkıntılarını benim üzerimden atarlardi . Prim vermezdim ben gider banyoda ağlardım kimse görmeden . Duyma takma sen okumana bak.
Ama benim sorunum sadece küfür hakaret olsa iyi aşarım diğer konumda bahsettim o kadar hiç para vermiyorlar hiç. Ben gerçekten lükse kaçan şeyler istemiyorum, yıllardır insan içine çıkacak bir kıyafetim yok bunları da geçtim ped bile işte yemiyorum o kadar kötü bir durum ki

18 yaşındayım bu sene hukuk fakültesini kazandım ki nerdeyse her şehirde okuyabiliyordum ama izin verilmedi tabii ki şehir dışına. Her gün küfür hakaret yerken hemde onların istediği şeyleri yapmak o kadar zoruma gidiyor ki.
Bak ben doğu da öğretmenim.kiz çocuklarını okutmak istemedijlerinde evlere kadar gidip konuşuyoruz.Ogretmenlerinden biri gidip konuşsun gerekirse lisedeki .Sen bi daniş okuduğun liseye .Çok da etkili oldu konuştuğumuz veliler .Bayan öğretmenlerle giderdik anlatırdık okursa meslek sahibi olursa hayatının çok güzel gececegino

Senin elin kolun tutuyor kalk bi ise gir çalış evden ayrıl yada sınava gir kazan bu süreçte o evde durma kadın siginma evleri var başvur.. nedenhala o evde duruyorsun?

Kardeşlerinle hiç konustunmu onlar bu duruma nasıl tepki veriyorlar
Ben en büyük çocuğum. Erkke kardeşim 14 yaşında onu da öyle yetiştirdiler annemin küfürlerine karşı hiçbir şey demedi telefonuyla oynamaya devam etti. Diğer kardeşlerim ise çok küçük. Birisi bu sene 1.sinif olacak diğeri ise 4 yaşında.

Allah yardımcın olsun çok sinir oluyorum böyle insanlara madem kız çocugu istemiyorlar bunları yaşatıcaklar doğurmasınlar sürekli erkek evlat edinsinler imparatorluk kursunlar hangi yılda yaşıyoruz daha bu zihniyet değişmedi çok yazık.

Senin elin kolun tutuyor kalk bi ise gir çalış evden ayrıl yada sınava gir kazan bu süreçte o evde durma kadın siginma evleri var başvur.. nedenhala o evde duruyorsun?
Evden çıkmama izin bile yok. Diger konuda çok bahsettim okul başlayınca derslere girme zorunluluğu yok zaten işte çalışacağım bu şekilde param olur ama şu an elim kolum bağlı

18 yaşındayım bu sene hukuk fakültesini kazandım ki nerdeyse her şehirde okuyabiliyordum ama izin verilmedi tabii ki şehir dışına. Her gün küfür hakaret yerken hemde onların istediği şeyleri yapmak o kadar zoruma gidiyor ki.
Geçiş yap git kimselere bişey deme geleceğin için yap bunu bursa başvur çalış yurtlarda kal bu ailenin yanıbda kalma bir ara üvey baba filmi vardı onun gibi kötü ailen

Bak ben doğu da öğretmenim.kiz çocuklarını okutmak istemedijlerinde evlere kadar gidip konuşuyoruz.Ogretmenlerinden biri gidip konuşsun gerekirse lisedeki .Sen bi daniş okuduğun liseye .Çok da etkili oldu konuştuğumuz veliler .Bayan öğretmenlerle giderdik anlatırdık okursa meslek sahibi olursa hayatının çok güzel gececegino
Annem küfür edip bağırsa da henüz okula gitme vb şeyler demediler çünkü çevreden çok korkuyorlar rezil olmaktan

Sana bir kac soru sormak istyorum. 1 hangi sehirdesin.2 kayit yaptridin ne kadar surede okula gideceksin.3 maddi olarak sikintin varsa el birligiyle yardim edebiliriz ozelden. Yuzyuz olmasada havale eft gb. 4. Is konusundada burda bir cok insan kaynaklari arkadaslarimiz var okurken parttime islerde bulabilirler calisirsin dimi canim

Geçiş yap git kimselere bişey deme geleceğin için yap bunu bursa başvur çalış yurtlarda kal bu ailenin yanıbda kalma bir ara üvey baba filmi vardı onun gibi kötü ailen
Yanımda biraz para olsa bu işleri halledecek kadar bu seneden giderdim ama aklımda bu sene çalışıp para biriktirip seneye geçiş yapmak var bu sene bunu yapmam imkansızdı yani

Evden çıkmama izin bile yok. Diger konuda çok bahsettim okul başlayınca derslere girme zorunluluğu yok zaten işte çalışacağım bu şekilde param olur ama şu an elim kolum bağlı
Canım hala ailenden izin veya onay mı bekliyorsun ?

Sana bir kac soru sormak istyorum. 1 hangi sehirdesin.2 kayit yaptridin ne kadar surede okula gideceksin.3 maddi olarak sikintin varsa el birligiyle yardim edebiliriz ozelden. Yuzyuz olmasada havale eft gb. 4. Is konusundada burda bir cok insan kaynaklari arkadaslarimiz var okurken parttime islerde bulabilirler calisirsin dimi canim
Erzurum dayım. 5 ekimde okul başlıyormuş. Teşekkür ederim ama kimseden maddi bir beklenti istemiyorum, okul başlayınca gizlice çalışmayı düşünüyorum zaten.

Yazdıklarınızı okudukça iyi hissediyorum size borcumu ödeyemem çok teşekkür ederim hiçbirinizi tanımıyorum ama gerçek ailem siz gibisiniz, söyledikleriniz benim güçlü durmamı sağlıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X