Ama benim sorunum sadece küfür hakaret olsa iyi aşarım diğer konumda bahsettim o kadar hiç para vermiyorlar hiç. Ben gerçekten lükse kaçan şeyler istemiyorum, yıllardır insan içine çıkacak bir kıyafetim yok bunları da geçtim ped bile işte yemiyorum o kadar kötü bir durum kiDuymamazlıktan gel .Ben neler yaşadım . O zamanlar lys idi sınavın adı.Ona giricem kapıdan görevli aliyor öğrencileri annem kulağıma eğilip iyi oku soruları zaten bir şey yapamadın geçen sene ,bu sene de gerizekalı demesinler demişti.Duymamazliktan gel artik öyle yapıyorum . Yanlarında ağlama senu uzmekten zevk aliyor bile olabilirler .Günlük hayattaki sıkıntılarını benim üzerimden atarlardi . Prim vermezdim ben gider banyoda ağlardım kimse görmeden . Duyma takma sen okumana bak.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annem ölmemi istiyor
- Konu Sahibi tuarek
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Temmuz 2016
- 986
- 899
- 103
Bak ben doğu da öğretmenim.kiz çocuklarını okutmak istemedijlerinde evlere kadar gidip konuşuyoruz.Ogretmenlerinden biri gidip konuşsun gerekirse lisedeki .Sen bi daniş okuduğun liseye .Çok da etkili oldu konuştuğumuz veliler .Bayan öğretmenlerle giderdik anlatırdık okursa meslek sahibi olursa hayatının çok güzel gececegino18 yaşındayım bu sene hukuk fakültesini kazandım ki nerdeyse her şehirde okuyabiliyordum ama izin verilmedi tabii ki şehir dışına. Her gün küfür hakaret yerken hemde onların istediği şeyleri yapmak o kadar zoruma gidiyor ki.
- 25 Ekim 2018
- 2.778
- 2.772
- 133
Ben en büyük çocuğum. Erkke kardeşim 14 yaşında onu da öyle yetiştirdiler annemin küfürlerine karşı hiçbir şey demedi telefonuyla oynamaya devam etti. Diğer kardeşlerim ise çok küçük. Birisi bu sene 1.sinif olacak diğeri ise 4 yaşında.Kardeşlerinle hiç konustunmu onlar bu duruma nasıl tepki veriyorlar
- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
Üniversite kaydımı bile yaptım. Onlar tamam. Okuyacağım bundan da çok bahsettim ama annem ve babam beni delirtmek için her şeyi yapıyorYa ne güzel hukuk kazanmışsın..bi şekilde yardım al ve bu sene mutlaka başla. Tercih yapmadın mı?
Evden çıkmama izin bile yok. Diger konuda çok bahsettim okul başlayınca derslere girme zorunluluğu yok zaten işte çalışacağım bu şekilde param olur ama şu an elim kolum bağlıSenin elin kolun tutuyor kalk bi ise gir çalış evden ayrıl yada sınava gir kazan bu süreçte o evde durma kadın siginma evleri var başvur.. nedenhala o evde duruyorsun?
Geçiş yap git kimselere bişey deme geleceğin için yap bunu bursa başvur çalış yurtlarda kal bu ailenin yanıbda kalma bir ara üvey baba filmi vardı onun gibi kötü ailen18 yaşındayım bu sene hukuk fakültesini kazandım ki nerdeyse her şehirde okuyabiliyordum ama izin verilmedi tabii ki şehir dışına. Her gün küfür hakaret yerken hemde onların istediği şeyleri yapmak o kadar zoruma gidiyor ki.
Annem küfür edip bağırsa da henüz okula gitme vb şeyler demediler çünkü çevreden çok korkuyorlar rezil olmaktanBak ben doğu da öğretmenim.kiz çocuklarını okutmak istemedijlerinde evlere kadar gidip konuşuyoruz.Ogretmenlerinden biri gidip konuşsun gerekirse lisedeki .Sen bi daniş okuduğun liseye .Çok da etkili oldu konuştuğumuz veliler .Bayan öğretmenlerle giderdik anlatırdık okursa meslek sahibi olursa hayatının çok güzel gececegino
- 24 Ağustos 2018
- 3.980
- 9.851
- 158
Sana bir kac soru sormak istyorum. 1 hangi sehirdesin.2 kayit yaptridin ne kadar surede okula gideceksin.3 maddi olarak sikintin varsa el birligiyle yardim edebiliriz ozelden. Yuzyuz olmasada havale eft gb. 4. Is konusundada burda bir cok insan kaynaklari arkadaslarimiz var okurken parttime islerde bulabilirler calisirsin dimi canim
Yanımda biraz para olsa bu işleri halledecek kadar bu seneden giderdim ama aklımda bu sene çalışıp para biriktirip seneye geçiş yapmak var bu sene bunu yapmam imkansızdı yaniGeçiş yap git kimselere bişey deme geleceğin için yap bunu bursa başvur çalış yurtlarda kal bu ailenin yanıbda kalma bir ara üvey baba filmi vardı onun gibi kötü ailen
- 25 Ekim 2018
- 2.778
- 2.772
- 133
Canım hala ailenden izin veya onay mı bekliyorsun ?Evden çıkmama izin bile yok. Diger konuda çok bahsettim okul başlayınca derslere girme zorunluluğu yok zaten işte çalışacağım bu şekilde param olur ama şu an elim kolum bağlı
Kesinlikle duyma görme seni üzmek için yapıyorlarYanımda biraz para olsa bu işleri halledecek kadar bu seneden giderdim ama aklımda bu sene çalışıp para biriktirip seneye geçiş yapmak var bu sene bunu yapmam imkansızdı yani
Erzurum dayım. 5 ekimde okul başlıyormuş. Teşekkür ederim ama kimseden maddi bir beklenti istemiyorum, okul başlayınca gizlice çalışmayı düşünüyorum zaten.Sana bir kac soru sormak istyorum. 1 hangi sehirdesin.2 kayit yaptridin ne kadar surede okula gideceksin.3 maddi olarak sikintin varsa el birligiyle yardim edebiliriz ozelden. Yuzyuz olmasada havale eft gb. 4. Is konusundada burda bir cok insan kaynaklari arkadaslarimiz var okurken parttime islerde bulabilirler calisirsin dimi canim
İzin ve onay değil, beter insanlar neler yapabileceklerini bilmiyorsunuz annem bana iftira bile atabilecek birisi, üniversiteye giden kızlar o.. olcak diyoCanım hala ailenden izin veya onay mı bekliyorsun ?
- 24 Ağustos 2018
- 3.980
- 9.851
- 158
Ayni sehirdemi olucaksin okulun ailenle ayni sehirdemiiErzurum dayım. 5 ekimde okul başlıyormuş. Teşekkür ederim ama kimseden maddi bir beklenti istemiyorum, okul başlayınca gizlice çalışmayı düşünüyorum zaten.
EvetAyni sehirdemi olucaksin okulun ailenle ayni sehirdemii
Kiz daha nasıl yapıcı olsun?babaanenler anneannenler yok mu? Bi sure orda kalsan?
asiri yuzgoz olunmus, Allah yardimcin olsun. ama cokta yapici durmuyosun, bilemedim karisik meseleler bunlar.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.