Incredible incredible
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
- Konu Sahibi zumruduanka_90
Kızım 6 yaşindan beri ödevini kendisi yapıyor,öğretmeni siz karışmayın demişti,öyle devam ettik. Biz istemesekte müdahil oluyoruz yanlis yapinca haliyle baskı altında hissedebilir. Yanında oturup başka şeylerle ilgilenmekte bir çözüm, anlamadıği birşey olursa size sorabilir ama ödevini de doğrusu, yanlışı ile kendisi yapabilir. Yaninda kalmanızsa böyle de kalabilirsiniz.
Akıllı saatler nasıl zayıf ben anlamadım. Kızımda var,kayıtlı numara dışında arama bile yapılamıyor,kızımda kimseyi arayamaz kayıtli degilse,ben uygulamaya kaydedersem arama olabiliyor. hatta sms bile ayarlayabiliyorum kapatılabiliyor. Zaten dışardayken kullanılıyor,evde kapatıyor kızım. Ses kaydi da almıyor. Ortam dinleme vs yok.Uygulama uzerinden sesli mesaj atabiliyor,bizde ayni şekilde yazılı yada sesli mesaj gönderebiliyoruz. Birde arama yapabiliyor,isterse fotograf cekebiliyor ama telefon kalitesinde degil kamerası çok net canli degil fotograflar. Ha daha kalitesiz ne bileyim güvenlik zaafiyeti olan saatlerde vardir muhakkak ama kim ne sebeple hacklesin ben anlamadim. Ha radyasyon derseniz anlarim ama cok kısıtli kullanıyor haliyle evdeki modem kadar zararlıdır diye düşünüyorum
Hacklenme durumu var , ayrica telefonun yaydigindan çok daha fazla radyasyon yayıyor. Sürekli bileğinde takılı birşey ,direkt tene temas ediyor