Sen ne konusyorsun ben uğraşmış biriyim ki umudum kalmamis herkese uzaktan konuşmak güzel tabi umarım benim durumuma sende düşersin8 ayı 8 yıl diye okudum çünkü algılarım “çocuğum olmuyor” diyen insanların en az 3 yıllık evli olması yönünde. Siz abartmıyor musunuz ya?
Ben hiç ilaç kulanmadim hormon ilacı kullandım sadece oda 3 ay ama yine boşZamani vardir bir sorun yok dedilerse sıkıntı etmeyin. Bende hapi biraktiktan 13 ay sonra hamile kalmistim.
Zaten elimizden gelen bir şey sonuç aynı olduğu için bende takmıyorum artıkBu yaşlarınız geri gelmeyecek. Bebekle, çocukla gezmek her zaman başbaşa gezmekten daha zor olacak.
Gençlik enerjinizin tadını çıkarın. Eşinizle evliliğinizin tadını çıkarın. Gezin, tozun...
Evliliklerde ilk 3-4 yılı başbaşa geçirmeyenler ve hızlıca çocuk yapanlar genelde sonradan çok pişman oluyorlar. Belki evrenin size bir mesajıdır bu. Gezin tozun diyordur.
Yaşım la ne alakası var çocuk sahibi olmak için yaş fark edermi ben daha 24 yadindayimBelki yaşı ileridir. O yüzden dert ediyordur
Konu başlığını görünce uzun yıllardır çocuk için uğraşıyorsunuz sandım 8 ayda bu aceleniz
Seni aldilarmi hurdaya beliki almışlarYok olmayacakmış ilk evlendikten sonra 5 ay içinde hamile kalmayanları hurdaya ayırıyorlar duymadınız mı hiç
Allah sabır versin inşallah anne olursunTıbben 1 yıl dolmamış. Hatta bazı drlar ve yurtdışında 2 yıl beklemek normal görülüyor. Yıllarca bekleyen bizler napalım? Benimde sorun yok ama 4 yıla yaklaşıyor bekliyorum. Herşeyin vakti saati var.
Tsekur ederimBende 11 aylik evliyim canim seni cok iyi anlıyorum ama her ay oldumu olucakmi diye stres yapma regl bittikten sonra ovulasyon testleri dene yumurtlamayi gördüğünde o gunlerde değerlendir tutma ihtimali cok yüksek bide iliskiden sonra ayaklarını biraz duvara falan dikip 20 25 dk bekleyebilirsin olur Allahın izniyle
Bide hastanede neye göre sorun yok dediler devlet hastaneleri zaten bir yıl olmadan tedaviye başlamıyo erken görüyorlar hormonlara bakıldı mi rahim filmi cekildimi bunlar önemli bi kac ay daha deneyin stres yapmayın olmazsa rahim filmi cektir
Demek acelem var ki istiyorum ne saçma sapan yorum yapıyorsun yaKonu başlığını görünce uzun yıllardır çocuk için uğraşıyorsunuz sandım 8 ayda bu aceleniz ne
Saçma sapan konu acan sizsiniz kimseye de saygisizca cevap veremezsiniz eleştiriye kapaliysaniz konu açmazsınızDemek acelem var ki istiyorum ne saçma sapan yorum yapıyorsun ya
Bizim de ilk 1,5 sene olmadı çok endişelendik doktor sorun yok demesine rağmen. Bekleyin acele etmeyin tadını çıkarın biraz evliliğin8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
Acıma yetime demişler. Kadını savundum atar gider yapmisYaşım la ne alakası var çocuk sahibi olmak için yaş fark edermi ben daha 24 yadindayim
Bende evlendikten 9 ay sonra hamile kalmıştım ikinci çocuğuma da istemeye başladıktan 2 yol sonra hamile kalmıştım kafaya takmadan akışına bırakın bence kafaya takılacak bi durum yok8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
Ben çocuk istemiyorum ki, niye düşeyim. Düşsem ne olacak ki? Hayattaki tek amacım anne olmak değil. 8 ayda ne denedinşz Allah aşkına. Sex dışında ne marifetiniz var? Sksjsjsj gören de dağları deldiniz zanneder. 8 ay yani. 8 ay, sekiiiiizSen ne konusyorsun ben uğraşmış biriyim ki umudum kalmamis herkese uzaktan konuşmak güzel tabi umarım benim durumuma sende düşersin
Acıma yetime demişler. Kadını savundum atar gider yapmis
Bir seneye kadar olmamasi normal.neden stres yaptin sorunda yokmus.8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
Senin aklın dengen yerindemi timarhane orda git yat iyi gelir sana boş boş yorum yapmaBence konus sahibinin aklî dengesi yerinde değil verdiği cevaplardan anladığım kadarıyla
Sen bence sex yapıyorsun ama korunmalı tatlım sana kolay gelsin sex hayatında boş yorum yapma defolBen çocuk istemiyorum ki, niye düşeyim. Düşsem ne olacak ki? Hayattaki tek amacım anne olmak değil. 8 ayda ne denedinşz Allah aşkına. Sex dışında ne marifetiniz var? Sksjsjsj gören de dağları deldiniz zanneder. 8 ay yani. 8 ay, sekiiiiiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?