• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
63’ten dolayı merak edip baktım. Urfalısınız sanırım. Sözümü geri alıyorum pardon. Şimdiye sizin 7 aylık hamile olmanız gerekirdi. 🥹
Ben yeni tayin olmuştum. Neyse kuruma da yeni bir amir gelmişti üst düzeydi. Toplanıp hoşgeldine götürdü müdür bizi.
Neyse aranızda bekar var mı dedi amir. Müdür de var efendim dedi. Döndü en genç görünene sen misin dedi. O da evliyim ben dedi. Nerelisin dedi urfalıyım dedi. Heee 5 çocuğum var desen inanırım artık dedi 😂😂😂 aklıma o geldi.
Bekar olanlar da en yaşlılarımızdı bu Arada🤪

Ben yeni tayin olmuştum. Neyse kuruma da yeni bir amir gelmişti üst düzeydi. Toplanıp hoşgeldine götürdü müdür bizi.
Neyse aranızda bekar var mı dedi amir. Müdür de var efendim dedi. Döndü en genç görünene sen misin dedi. O da evliyim ben dedi. Nerelisin dedi urfalıyım dedi. Heee 5 çocuğum var desen inanırım artık dedi 😂😂😂 aklıma o geldi.
Bekar olanlar da en yaşlılarımızdı bu Arada🤪
Geçen sene 3 yaşında oğlum olduğunu öğrendiğinde şaşıran çok sevdiğim bir öğrencim bana dedi ki hocam benim annem sizinle yaşıt ama ben 15 yaşındayım. Urfalı olmadığım için özür dilerim evladım dedim ahsjajsk

Hangi 8 ay? Madem yana yakıla çocuk istiyordunuz niye aldırdınız?

Eklentiler

• Screenshot_20230912_215607_Brave.jpg
    Screenshot_20230912_215607_Brave.jpg
    136,1 KB · Görüntüleme: 109
8 ay daha çocuk sahibi olup olamama kararını vermek için çok erken. Doktorlar önce bir sene deneyin sonra gelin derler. bi durun evliliğinizin tadını çıkartın. Çocuk olmuyor stresiyle evliliğinizin en güzel günlerini mahvedeceksiniz

Yaşınızı doğru yazdıysanız daha yaşınız küçük zaten, önünüzde güzel yıllar var elbet olur. Zaten 1 seneye kadar bekletiyor doktorlar, ee sizin muayenenizde sorunda çıkmamış ve daha evleneli 8 ay olmuş. Ne bu acele? Azıcık siz evliliğe alışsaydınız, gezip tozsaydınız özgürce eşinizle. Hem evlilik otururdu.
Ayrıca dertlenmek için erken. İnsanlar senelerce uğraşıyor da olmuyor siz 8 ayda hemen kötü düşünmeyin.

8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
8 ayı 8 yıl diye okudum çünkü algılarım “çocuğum olmuyor” diyen insanların en az 3 yıllık evli olması yönünde. Siz abartmıyor musunuz ya?

8 aydır evlisiniz ve 24 yaşında mısınız? Ve çocuk olmuyor diye üzülüyosunuz😳
Yerinizde olsam en az 4-5 yıl bunu dert etmez. Gezer tozar keyfime bakar ve evliliğin tadını çıkarırdım.

Geçen sene 3 yaşında oğlum olduğunu öğrendiğinde şaşıran çok sevdiğim bir öğrencim bana dedi ki hocam benim annem sizinle yaşıt ama ben 15 yaşındayım. Urfalı olmadığım için özür dilerim evladım dedim ahsjajsk
Puhaha biz bunu çok yaşarız buralarda 😂😂😂
Biri de kucağımda oğlum varken 3 yaşlarındaydı o zaman çocuğun olmuyorsa ben birşey bağlıyorum oluyor hem de erkek dedi😝
Dedim var ya kucağımda oğlum. O da e bir tane ama dedi hahaha

8 ay mı?
Güldüm yüksek sesle.
4 yıl çocuğum olmadı
Doğal yolla olmaz dediler tüp bebek yaptım
Üstüne bi de doğal yolla 3 ye hamile kaldım.
Şimdi neye, boşa üzüldüğünü yeniden düşün istersen...

Puhaha biz bunu çok yaşarız buralarda 😂😂😂
Biri de kucağımda oğlum varken 3 yaşlarındaydı o zaman çocuğun olmuyorsa ben birşey bağlıyorum oluyor hem de erkek dedi😝
Dedim var ya kucağımda oğlum. O da e bir tane ama dedi hahaha
Hahahahhshshd bir yeter mi yahu. İlk atandığım ilçede yurt nöbetim olurdu. Kızlarla sohbet ederdik. Kaç kardeş olduğumu sorarlardı. İki deyince aaa neden ki diye şaşırırlardı. Yazzıııııkkkkk derlerdi. Ama o kızlar köylerinden ilk defa çıkmış çocuklardı, böyle hayatların olduğunu, iki çocuğun bir tercih olduğunu bilmiyor olabilirler de şehirdekilere ne oluyor anlamadım sjsjsjks

8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
Sizi anlıyorum ama çok erken bunalıma girmişsin. Ben 3 senelik evliyim 3 dusugum oldu ilk iki sene benimde olmadi hiç bir sıkıntı yok dediler. Hala da sorunu bulabilmis değiliz. Doktor değerlerinde sıkıntı gözükmüyor ama bunun tıpta bir karşılığı yok dedi. Deneyerek devam edicez ve daha kaç kayıp vereceğimi bilmiyorum. Ama tıpta çağrı çok asilama tüp bebek vs. Zor ama sabır gerektiriyor

Bu başlık altında bebek bekleyenlere tavsiyem acele incir kürü yapmaları. Karı koca beraber tüketin.

Sizi anlıyorum ama çok erken bunalıma girmişsin. Ben 3 senelik evliyim 3 dusugum oldu ilk iki sene benimde olmadi hiç bir sıkıntı yok dediler. Hala da sorunu bulabilmis değiliz. Doktor değerlerinde sıkıntı gözükmüyor ama bunun tıpta bir karşılığı yok dedi. Deneyerek devam edicez ve daha kaç kayıp vereceğimi bilmiyorum. Ama tıpta çağrı çok asilama tüp bebek vs. Zor ama sabır gerektiriyor
Allah sabır versin zor ama umudunu kaybetme Allahin vardır bildiği ve sende insalah anne olabilirsin ve yine güzel bir şey anne olabiliyorsun buda iyi bir şey acaba ben anne olabilecek miyim diye hergun bir düşünce içindeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back