- 10 Haziran 2023
- 777
- 2.063
- 33
Bazen korkuyorum valla anında araştırma yapıyorsunuzTemmuz 2022 de yani 14 ay önce bir buçuk yıl önce kürtaj olduğunuzu ve bir buçuk yıldır hamile kalamadığınızı yazmışsınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen korkuyorum valla anında araştırma yapıyorsunuzTemmuz 2022 de yani 14 ay önce bir buçuk yıl önce kürtaj olduğunuzu ve bir buçuk yıldır hamile kalamadığınızı yazmışsınız.
Ben yeni tayin olmuştum. Neyse kuruma da yeni bir amir gelmişti üst düzeydi. Toplanıp hoşgeldine götürdü müdür bizi.63’ten dolayı merak edip baktım. Urfalısınız sanırım. Sözümü geri alıyorum pardon. Şimdiye sizin 7 aylık hamile olmanız gerekirdi.
Yine pembe giymiş sarışın kız.Stres yapmayı bırakın. O etkiler.
Geçen sene 3 yaşında oğlum olduğunu öğrendiğinde şaşıran çok sevdiğim bir öğrencim bana dedi ki hocam benim annem sizinle yaşıt ama ben 15 yaşındayım. Urfalı olmadığım için özür dilerim evladım dedim ahsjajskBen yeni tayin olmuştum. Neyse kuruma da yeni bir amir gelmişti üst düzeydi. Toplanıp hoşgeldine götürdü müdür bizi.
Neyse aranızda bekar var mı dedi amir. Müdür de var efendim dedi. Döndü en genç görünene sen misin dedi. O da evliyim ben dedi. Nerelisin dedi urfalıyım dedi. Heee 5 çocuğum var desen inanırım artık dedi aklıma o geldi.
Bekar olanlar da en yaşlılarımızdı bu Arada
Pembeye taktım ya bu aralar ondan. Ama sen yeter ki iste her renk olurum prenses.Yine pembe giymiş sarışın kız.
Bazen korkuyorum valla anında araştırma yapıyorsunuz
8 ayı 8 yıl diye okudum çünkü algılarım “çocuğum olmuyor” diyen insanların en az 3 yıllık evli olması yönünde. Siz abartmıyor musunuz ya?8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
O zaman önceki evlilik dışı gebelikti bence. Aşırı tutarsızlık var.Hangi 8 ay? Madem yana yakıla çocuk istiyordunuz niye aldırdınız?
Yorumlara bakılırsa kocası ile arası bozukken aldırmış düzelince tekrar bebek istiyor gibi anladım ben.O zaman önceki evlilik dışı gebelikti bence. Aşırı tutarsızlık var.
Puhaha biz bunu çok yaşarız buralardaGeçen sene 3 yaşında oğlum olduğunu öğrendiğinde şaşıran çok sevdiğim bir öğrencim bana dedi ki hocam benim annem sizinle yaşıt ama ben 15 yaşındayım. Urfalı olmadığım için özür dilerim evladım dedim ahsjajsk
Hahahahhshshd bir yeter mi yahu. İlk atandığım ilçede yurt nöbetim olurdu. Kızlarla sohbet ederdik. Kaç kardeş olduğumu sorarlardı. İki deyince aaa neden ki diye şaşırırlardı. Yazzıııııkkkkk derlerdi. Ama o kızlar köylerinden ilk defa çıkmış çocuklardı, böyle hayatların olduğunu, iki çocuğun bir tercih olduğunu bilmiyor olabilirler de şehirdekilere ne oluyor anlamadım sjsjsjksPuhaha biz bunu çok yaşarız buralarda
Biri de kucağımda oğlum varken 3 yaşlarındaydı o zaman çocuğun olmuyorsa ben birşey bağlıyorum oluyor hem de erkek dedi
Dedim var ya kucağımda oğlum. O da e bir tane ama dedi hahaha
Sizi anlıyorum ama çok erken bunalıma girmişsin. Ben 3 senelik evliyim 3 dusugum oldu ilk iki sene benimde olmadi hiç bir sıkıntı yok dediler. Hala da sorunu bulabilmis değiliz. Doktor değerlerinde sıkıntı gözükmüyor ama bunun tıpta bir karşılığı yok dedi. Deneyerek devam edicez ve daha kaç kayıp vereceğimi bilmiyorum. Ama tıpta çağrı çok asilama tüp bebek vs. Zor ama sabır gerektiriyor8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
Bu senin profile yakışıyor, diğerine yakışmıyor.Pembeye taktım ya bu aralar ondan. Ama sen yeter ki iste her renk olurum prenses.
Allah sabır versin zor ama umudunu kaybetme Allahin vardır bildiği ve sende insalah anne olabilirsin ve yine güzel bir şey anne olabiliyorsun buda iyi bir şey acaba ben anne olabilecek miyim diye hergun bir düşünce içindeyimSizi anlıyorum ama çok erken bunalıma girmişsin. Ben 3 senelik evliyim 3 dusugum oldu ilk iki sene benimde olmadi hiç bir sıkıntı yok dediler. Hala da sorunu bulabilmis değiliz. Doktor değerlerinde sıkıntı gözükmüyor ama bunun tıpta bir karşılığı yok dedi. Deneyerek devam edicez ve daha kaç kayıp vereceğimi bilmiyorum. Ama tıpta çağrı çok asilama tüp bebek vs. Zor ama sabır gerektiriyor