• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Unortodox dizisinde hasidik yahudileri çok çocuk sahibi olmak istedikleri için adet bittikten sonraki bir hafta ilişkiye girmiyorlardı. Yani adetin 1. gününden itibaren sayınca 14. Gün o ayın ilk seksini yapıyorlardı. Bu da normal düzende ilerleyen bir adet döngüsünde yumurtlama dönemine denk geliyor. Tıbbi dayanağı var mı bilmiyorum ama bana çok mantıklı gelmişti.

Stres yapmayın. Benim çocuğum olmuyor diye tahlillerde fsh 27 ye kadar çıkmıştı. Şimdi Allah bağışlasın MaşaAllh bir evladım var. Geçen Bi baktırayım hormonlara dedim 9 a düşmüş. Kafa daha olunca hormonlar düzene biniyor. Sakın stres yapmayın daha erken

8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
Daha çok erken değilmi sizce? Yaşınızı bilmiyorum ama 8 ay bir evlilik için erken... düşünüp stres yapınca stresten olmaz kısır döngüye bile girersiniz...
İlk senenizi birbirinize ayırın keyfini çıkarın bence...

8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
Ovulasyon testi kullandın mı hiç ? Belki yumurtlama günün takvim hesabı gibi değildir. Belki etken belki geç döllüyorsundur. Yemene içmene eşinde sende çok dikkat et. Bence öncelikle bu ikisine dikkat etmelisin. Kilon varsa kilo ver.

Senin aklın dengen yerindemi timarhane orda git yat iyi gelir sana boş boş yorum yapma

Sen bence sex yapıyorsun ama korunmalı tatlım sana kolay gelsin sex hayatında boş yorum yapma defol

Yetim senin annandir tatlım 😌

Seni. Eğitim almana gerek yok bir çok insan sana sex hayatını baştan aşağı öğretmiş bebeğim

DEMEK RUS ANNANDA VAR TEST YAP FARKLİ ÇIKABİLİRSİN ANNAN SAGOLSUN 😏
Cevaplara bak ya. Cirkinlesme hızı 0.1 salise berbat...
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Ovulasyon testi kullandın mı hiç ? Belki yumurtlama günün takvim hesabı gibi değildir. Belki etken belki geç döllüyorsundur. Yemene içmene eşinde sende çok dikkat et. Bence öncelikle bu ikisine dikkat etmelisin. Kilon varsa kilo ver.
Dikat ederim tsekur ederim 🥰

10 yıllık evliyim. İlk 5 yıl sebepsiz çocuğum olmadı. Sonra kendiliğinden oldu ve 3.bebeğime hamileyim. İyi ki diyorum o zaman erken olmamış. Boş yere üzülmüşüm. Dert etmeyin. Her şeyin bir çözümü var. 8 ay nedir ki zaten? Çok az. İlk 1 yıl doktorlar ileri tetkik bile yapmıyorlar.

Unortodox dizisinde hasidik yahudileri çok çocuk sahibi olmak istedikleri için adet bittikten sonraki bir hafta ilişkiye girmiyorlardı. Yani adetin 1. gününden itibaren sayınca 14. Gün o ayın ilk seksini yapıyorlardı. Bu da normal düzende ilerleyen bir adet döngüsünde yumurtlama dönemine denk geliyor. Tıbbi dayanağı var mı bilmiyorum ama bana çok mantıklı gelmişti.
O diziyi çok beğenmiştim.

Benim de adet bitiyor ertesi gün yumurtluyordum (bir zamanlar).

Yıllarca uğraşanlar var, onlar ne yapsın.
8 ay ne ki, üstelik sorununuz da yokmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back