- 6 Temmuz 2022
- 25
- -24
- 6
- 25
Yetim senin annandir tatlımAcıma yetime demişler. Kadını savundum atar gider yapmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yetim senin annandir tatlımAcıma yetime demişler. Kadını savundum atar gider yapmis
Hadi ya. Bunu bilmek için ne kadar eğitim aldınız acaba ajsjsjshsjsj. Kimsenin bilmediği gerçeği ortaya çıkardınız. TibriklirSen bence sex yapıyorsun ama korunmalı tatlım sana kolay gelsin sex hayatında boş yorum yapma defol
Anna kim? Rus mu? AjahahahYetim senin annandir tatlım
Seni. Eğitim almana gerek yok bir çok insan sana sex hayatını baştan aşağı öğretmiş bebeğimHadi ya. Bunu bilmek için ne kadar eğitim aldınız acaba ajsjsjshsjsj. Kimsenin bilmediği gerçeği ortaya çıkardınız. Tibriklir
Anna kim? Rus mu? Ajaha
Daha çok erken değilmi sizce? Yaşınızı bilmiyorum ama 8 ay bir evlilik için erken... düşünüp stres yapınca stresten olmaz kısır döngüye bile girersiniz...8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
Anna kim? Rus mu? Ajahahah
Ovulasyon testi kullandın mı hiç ? Belki yumurtlama günün takvim hesabı gibi değildir. Belki etken belki geç döllüyorsundur. Yemene içmene eşinde sende çok dikkat et. Bence öncelikle bu ikisine dikkat etmelisin. Kilon varsa kilo ver.8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
Senin aklın dengen yerindemi timarhane orda git yat iyi gelir sana boş boş yorum yapma
Sen bence sex yapıyorsun ama korunmalı tatlım sana kolay gelsin sex hayatında boş yorum yapma defol
Yetim senin annandir tatlım
Seni. Eğitim almana gerek yok bir çok insan sana sex hayatını baştan aşağı öğretmiş bebeğim
Cevaplara bak ya. Cirkinlesme hızı 0.1 salise berbat...DEMEK RUS ANNANDA VAR TEST YAP FARKLİ ÇIKABİLİRSİN ANNAN SAGOLSUN
Dikat ederim tsekur ederimOvulasyon testi kullandın mı hiç ? Belki yumurtlama günün takvim hesabı gibi değildir. Belki etken belki geç döllüyorsundur. Yemene içmene eşinde sende çok dikkat et. Bence öncelikle bu ikisine dikkat etmelisin. Kilon varsa kilo ver.
Bir kendine bak sen ona göre cevap veriyorum sana ben yoksa seni tanımıyorum bilmiyorum ne diye böyle bir konuşmam olsun sen kendine gel ben kendime dikat ederim iyi günler
24Daha çok erken değilmi sizce? Yaşınızı bilmiyorum ama 8 ay bir evlilik için erken... düşünüp stres yapınca stresten olmaz kısır döngüye bile girersiniz...
İlk senenizi birbirinize ayırın keyfini çıkarın bence...
O diziyi çok beğenmiştim.Unortodox dizisinde hasidik yahudileri çok çocuk sahibi olmak istedikleri için adet bittikten sonraki bir hafta ilişkiye girmiyorlardı. Yani adetin 1. gününden itibaren sayınca 14. Gün o ayın ilk seksini yapıyorlardı. Bu da normal düzende ilerleyen bir adet döngüsünde yumurtlama dönemine denk geliyor. Tıbbi dayanağı var mı bilmiyorum ama bana çok mantıklı gelmişti.
8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim