Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalp atışından sonra anne babalara söylenebilir ya ama çevreye söylemekte acele etmeyin en azından ilk 3 ayı atlatın benceMerhaba 6 haftalık hamileyim. 6 yıldır evliyiz ve şimdiye kadar çocuk düşünmüyorduk kariyer odaklıydık. Son 1-2 aydır düşünüyorduk ve hemen oldu şükür. Ben ve eşim hariç kimse bilmiyor henüz. Ama annemler ve eşimin tarafı (aramız iyidir) herkes bu haberi bekliyor diyebilirim. Tabii biz herkese hayır çocuk düşünmüyoruz dediğimiz için şok olacaklar ümidi kestiler herhaldeBugün bayramdı ve hem kendi annemlere hem eşimin tarafına gittik ve çok söylemek istedim ben hamileyim diye ama söylemedim. 1 hafta sonra kalp atışını duymaya gideceğiz doktor her şey yolunda gözüküyor dedi.
Sizce kalp atışından sonra söyleyeyim mi? Annem mutluluktan ağlar bile ilk torun vs çok bekliyor. Çoğu kişi ilk 3 aya kadar söyleme diyor mesela forumda, hani belki düşer bir şey olur diye. Tek sebep bu mu? Yani mesela 8 haftalıkken söylesem 2 aylık olmuş oluyor çok mu erken? 2 aylıkken de duyurulur mu ya derler mi![]()
KIZIM 3 Haftalik di öğrendiğim de esim herkesi arayip söylemiştiMerhaba 6 haftalık hamileyim. 6 yıldır evliyiz ve şimdiye kadar çocuk düşünmüyorduk kariyer odaklıydık. Son 1-2 aydır düşünüyorduk ve hemen oldu şükür. Ben ve eşim hariç kimse bilmiyor henüz. Ama annemler ve eşimin tarafı (aramız iyidir) herkes bu haberi bekliyor diyebilirim. Tabii biz herkese hayır çocuk düşünmüyoruz dediğimiz için şok olacaklar ümidi kestiler herhaldeBugün bayramdı ve hem kendi annemlere hem eşimin tarafına gittik ve çok söylemek istedim ben hamileyim diye ama söylemedim. 1 hafta sonra kalp atışını duymaya gideceğiz doktor her şey yolunda gözüküyor dedi.
Sizce kalp atışından sonra söyleyeyim mi? Annem mutluluktan ağlar bile ilk torun vs çok bekliyor. Çoğu kişi ilk 3 aya kadar söyleme diyor mesela forumda, hani belki düşer bir şey olur diye. Tek sebep bu mu? Yani mesela 8 haftalıkken söylesem 2 aylık olmuş oluyor çok mu erken? 2 aylıkken de duyurulur mu ya derler mi![]()
Testimin pozitif çıktığı gün eşimin iş arkadaşlarının bile öğrenmesi6 günlükken uçan kuşa bile söyleyen biz![]()
yemin ederim aynıTestimin pozitif çıktığı gün eşimin iş arkadaşlarının bile öğrenmesiBenim arkadaşım 5. Ayda söylemişti ailesi de dahil bu nazar olayından korktuğu için.
![]()
Biz 4 senedir çocuk sahibi olmak istiyorduk herşey denendi ve olmadı tüm bebeğe geçeçeğimiz zaman bir mucize oldu çok şükür ve eşimin ailesi tedavi bilmiyordu baştan bu yana ama kendi ailem biliyor ve 6 haftalık hamileyim kese gözüktü kalp atışı haftaya gidicez ve aileme bayramda süpriz yaptım uzun zamandır onlar da bizim gibi biliyordu kalp atışı için bekleyemedim 4 senedir bunun hasretiyle yandığım içinMerhaba 6 haftalık hamileyim. 6 yıldır evliyiz ve şimdiye kadar çocuk düşünmüyorduk kariyer odaklıydık. Son 1-2 aydır düşünüyorduk ve hemen oldu şükür. Ben ve eşim hariç kimse bilmiyor henüz. Ama annemler ve eşimin tarafı (aramız iyidir) herkes bu haberi bekliyor diyebilirim. Tabii biz herkese hayır çocuk düşünmüyoruz dediğimiz için şok olacaklar ümidi kestiler herhaldeBugün bayramdı ve hem kendi annemlere hem eşimin tarafına gittik ve çok söylemek istedim ben hamileyim diye ama söylemedim. 1 hafta sonra kalp atışını duymaya gideceğiz doktor her şey yolunda gözüküyor dedi.
Bende sanki o kadar da erken söylenir mi tamam tek hamile sensin diye düşünürler gibi geldiHayırlı olsun, umarım çok güzel bir hamilelik ve çok kolay bir doğum olur. Ben iki bebebgimdede biraz beklemiştim. 12. hafta gibi söylemiştik. Birşey olur diye değilde ne biliyim erken söyleyince ayıp olurmuş gibi gelmişti bana![]()
Amin çok teşekkür ederim Allah umarım en kısa ve güzel zamanda size de nasip ederValla bir aylıkken herkese duyuruyorlar. Bence biraz beklenmeli.Hayırlı olsun bu aradaRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Hamilesiniz benim gibi çocuk isteyenler için dualarınızı eksik etmeyin
![]()