Tıbben 1 yıl dolmamış. Hatta bazı drlar ve yurtdışında 2 yıl beklemek normal görülüyor. Yıllarca bekleyen bizler napalım? Benimde sorun yok ama 4 yıla yaklaşıyor bekliyorum. Herşeyin vakti saati var.8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
Konu başlığını görünce uzun yıllardır çocuk için uğraşıyorsunuz sandım 8 ayda bu aceleniz ne8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
Daha yeni evliymissiniz zaten üzülmeyin.Akisina bırakın.8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
Bu yaşlarınız geri gelmeyecek. Bebekle, çocukla gezmek her zaman başbaşa gezmekten daha zor olacak.8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
Belki yaşı ileridir. O yüzden dert ediyordur
Aman bosverin yapsın. 33 yaşında çocuk yaptım. Çok zor geldi.24 müş
Aman bosverin yapsın. 33 yaşında çocuk yaptım. Çok zor geldi.
İşte akıllı kadının hali başkaEvet ben de 35 yaşımdayım. 2 Yaşında oğlum. O yaşta yapsam şimdiye fingir fingir geziyordum
Zamani vardir bir sorun yok dedilerse sıkıntı etmeyin. Bende hapi biraktiktan 13 ay sonra hamile kalmistim.8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?