Daha yaşınız küçük ve yeni evliymişsiniz zaten. Evham yapmak için erken değil mi?8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
Hiç bir sorun olmaması güzel haber , ancak çok yeni daha en azından 1 sene geçsin , şu an üzülmeniz yersiz kendinize olumsuz yüklemeyin.. biraz da keyfine bırakın . Stres tüm vücudu etkiler. Sağlıkla8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
doğal yollardan olmasa da illaki bir şekilde doğrutuyorlar herkesi telaş yapma.eskidenmiş o kısırlık falan filan.8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
Behh anasını daha 8 aylık evlilikte bu kadar drama yapmak nedir yani millet senelerce bekliyor.Bazi insanlar kolay hamile kalır bazıları zor sabırlı olucaksin yada tubbebek yaptırıp şansını deniyceksin.8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
Bir tek siz gitmeyeceksiniz esiniz de gidecek belki adamda bir sorun var diye biliyorsunuz onun dışında bir gün boş bir gün dolu ilerleyin faydasını görürsünüz8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
Bende 11 aylik evliyim canim seni cok iyi anlıyorum ama her ay oldumu olucakmi diye stres yapma regl bittikten sonra ovulasyon testleri dene yumurtlamayi gördüğünde o gunlerde değerlendir tutma ihtimali cok yüksek bide iliskiden sonra ayaklarını biraz duvara falan dikip 20 25 dk bekleyebilirsin olur Allahın izniyle8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
Esinizde bı baktırsin, ondada bişey cikmazsa ,çok stres yapıyorsunuz ,sürekli aklınızda varsada olmaz. Daha çok yeni evlisiniz, herşeyin bı zamani var . Rabbim saglikli, hayırlı evlat nasip etsin vakti saati gelince olur8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
canım doktorlar 1 sene dolduktan sonra gelin diyorlar yani hayırlısını iste8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?