• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
Tıbben 1 yıl dolmamış. Hatta bazı drlar ve yurtdışında 2 yıl beklemek normal görülüyor. Yıllarca bekleyen bizler napalım? Benimde sorun yok ama 4 yıla yaklaşıyor bekliyorum. Herşeyin vakti saati var.

Başlığı görünce 30 yıllık evli 55 yaşında rahmi alınmış vs vs bin türlü şey düşündüm konuyu okuyana kadar..Ya güzelim sen daha dün evlenmişsin bi sağlık sorunun yok yasin genç niye kendi kendine karalar bagliyon

8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
Konu başlığını görünce uzun yıllardır çocuk için uğraşıyorsunuz sandım 8 ayda bu aceleniz ne

Yok olmayacakmış ilk evlendikten sonra 5 ay içinde hamile kalmayanları hurdaya ayırıyorlar duymadınız mı hiç🙄

Bu yaşlarınız geri gelmeyecek. Bebekle, çocukla gezmek her zaman başbaşa gezmekten daha zor olacak.
Gençlik enerjinizin tadını çıkarın. Eşinizle evliliğinizin tadını çıkarın. Gezin, tozun...
Evliliklerde ilk 3-4 yılı başbaşa geçirmeyenler ve hızlıca çocuk yapanlar genelde sonradan çok pişman oluyorlar. Belki evrenin size bir mesajıdır bu. Gezin tozun diyordur.

Sizin anne ol(a)mamak diye başlık atabilmeniz için gerçekten her yolu denemiş tıpta çaresi bulunamamış vs.olması lazım bu başlığınız dalga geçer gibi olmuş bana göre(dalga geçtiniz demiyorum yanlış anlamayın). Urfa da yaşıyorsunuz sanırım o yüzden sordum hatta kendi istediğiniz mi çevre baskısı mı diye. Belki siz de zor durumdasınız üzerinizde baskı var beklenti var hatta belki kuma gelme ihtimali var ondan böyle dertlisiniz bilemiyorum ama bu şekilde olmaz yani

Konuyu ilk olarak 8 yıl okuyup ay ya diye içimi çekerken altta e normal yazanlara bakıp bir baktım 8 aymış. Ay şaka mısınız? 8 ay için mi üzüldünüz gerçekten biz özellikle bekliyoruz 1-2 yıl evlilik otursun diye 🥹

Zamani vardir bir sorun yok dedilerse sıkıntı etmeyin. Bende hapi biraktiktan 13 ay sonra hamile kalmistim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back