Amcama artık gerçekleri anlatmalımıyım

Amcanız hiçbir şey yapmaz. Gerçekten hiçbir şeyden haberinin olmadığını mı sanıyorsunuz? Göz yumduğu belli deöil mi? Bence tamamen bağınızı koparın. Amcanız da dahil olmak üzere hepsi ahlaksız çünkü. Bunların milyonda birini bile yapmamış olan akrabalarımı sildim. Babanız da amcanızla görüşmemeli. Allah korusun bir de beraber içiyorlarmış. Babanız ona içkiliyken bir şey dese, babanıza zarar vermeye kalkar. Böyle tipler kendi karılarına bir şey yapmaz ama söyleyene kafayı takar. O yüzden babanızı da uzak tutun bunlardan.

Konu sahibi bu iğrenç tiplere bulaşmamak için söylememeli. Ama eşini aldatan bir kadını niye bu kadar canhıraş bir şekilde savunuyorsunuz hayırdır? Şurada okuduğum yorumların bazıları gerçekten rezalet!

Eşini aldatan bir kadını savunduğuma dair tek bir cümle kurmadım. Bu ülkenin erkekleri biliyorsunuz ki çok medeniler kendileri aldatınca elinin kiri ama kadın aldatınca kadının yasama hakkını elinden alıyorlar. Konu sahibini amcasının aldatıldığını ögrendiğinde kadına Co kötü zarar verebilir. Zaten amcasının aldatılması konu sahibinin umrumda değil. Onu tek derdi kadından intikam alıp üstünlük kurmak başka hiç bir şey yapmıyor. Ayrıca konu sahibinin derdi ortalıkta dolaşan dedikodular olsaydı gider hesabın bir zat sorar bir daha da muhatap olmamak için iletişimi tamamen keserdi. Ama o bunu yapmıyor.

Ailesi alkol konusunda bu kadar tepkili olup, ortaligi birbirine kattigi icin alkolik olarak yorumladim. Kusura bakmayin.

Belki amcaniz akan değirmenden memnundur. Hatta belki babanızın bildiğini de biliyodur aralarında konuşulmuştur? Mümkün mü?
amcam biliyor olabilir ama babamla öyle bir muhabbetleri olduğunu sanmıyrum babamın yanlışlarını da saydım konuşmamalı amcamla içmemeli diye savunmadığını söyleidm bizi ama babamın bildiğini bilseydi amcam bukadar salağa yatamazdı

Tamamını okuyamadım her kısımdan iki cümle okudum. Bence amcanın haberi var ama kendisi de aynı yoldan gittiği için birbirlierini görmüyorlar. Yoksa dağdaki duyup yatağındakinin duymaması imkansız.
Size gelirsek ne üstüne gerek ya gerçekten soruyorum çok mu önemli?
Ben şahsen yiyin birbirinizi der, konunun konuşulduğu ortamda dahi durmam.
Kapat kulağını kendi yaşamına bak herkes yaptığının bedelini öder bugün veya yarın size kalmaz merak etmeyin.

Müge Anlı’da neler gördük. Fantezi olsun diye eşlerini başka erkeklerle cinsel ilişkiye sokanlar. Belki amcanız iktidarsız ve göz yumuyor. Nerden bilebilirsiniz ki?
Siz kimsenin evliliğine karışmayın. Herkes kenara çekilir, yanan siz olursunuz.

amcan bilmek istemedigi icin bilmiyor numarasi yapiyordur yoksa tüm köy bilene kadar o coktan bilmistirde isine gelmemistir nasil bir mideye sahipse kimi gercektende böyle gözünün icine soka soksada aldatsa tin yok karismayin bence ne hallari varsa görsünler sonra onlar cok namuslu olur sizlerde iftiraci

doğru söylüyosunuz kimsenin çöpü kendi gözüne batmaz

Cem Yılmaz’ın dediği gibi “hani marjinal bizdik?”

Gerçekten çok acayip. Köyüm falan yok ama çalıştığım iş yerinde depoda çalışan mavi yaka personellerin yaşadığı fantezileri çok duyuyordum. Hayatı boyunca baskıcı ailelerde büyümüş, ne gezmiş, ne görmüş. Bırak cinselliği erkek bile haşa tabu. Sonra da bir kaç defa gördüğü biriyle pek de istemeden evlenmiş. E bu kadın evlendikten sonra bekareti de gidince (çünkü acayip önemli onlar için) hele birde bir fabrikaya, depoya işçi olarak girdiyse onun için tüm duvarlar yıkılıyor.

Elbette insan çalışmalı, namusuyla çalışan herkesi tenzih ediyorum. Bunları yapmak isteyen sosyal medyadan da yapıyor ben iş yerimden gördüklerimden örnek verdim.
Buna benzer tipler -ki genelde aynı sosyo ekonomik ve benzeri kültürel durumlara sahip insanlar oluyor bunlar- hep aynı şeyleri yaşıyorlar. Ne aile, ne eş, ne sadakat ne de çocuk hiç biri önemli değil. bir sürü erkek onlara yazsın, düşsün kalksın daha önemli. Ama sokakta iki bekar sevgili el ele tutuşsun öpüşsün laf söyler, benim giydiğim eteğin boyunu beğenmez arkamdan laf eder. Ahlaksızın önde gideni millete ahlak satar.

Birde bunların kendinden yaşça küçüklere bile bakanı, kadınlara evli bekar mı farketmeden yazılanı (kendisi de genelde evli), sadece günaydın dedi diye onun tabiriyle “ona verecek” sananı, facebooktan önüne gelene yazıp kendi tabiriyle “karı düşürmeye” çalışıp 5 dk sonra cuma mesajı paylaşan ahlaksız erkek versiyonları da var. Zaten birbirlerini buluyorlar.

Neyse çok uzattım bence bu aileyle ailecek ilişiğinizi kesin. Saçma sapan insanlarla kan bağınız var diye görüşmez zorunda değilsiniz. Akraba dediğin genel olarak sevilecek bir şey değil zaten. Ayrıca o köye de gitmeyin ya.

Son düzenleme:

Vallahi bence bu kadar kişi söylemiş amcanız biliyordur bence.Keşke babanıza sorduğunda duydum ama bilmiyorum doğru mu sen bir takibe al deseymiş.

Bence amcan biliyordur zaten
Baban da bildiğini biliyor o yüzden deme diyor

Çok dogru yazmışsın. Ben onların defterini düreli uzun zaman oldu artik o defteri ne yaparlar bilemem. Benden uzak hatta ailemden uzak Allaha yakın olsunlar. Yengem dedigim kadın bu yazdıklarının aynısı kadın versiyonu. Kendinden yaşça küçüklerle bekarlarla kendinden büyük evlilerle ne ararsan var

Ben ne okudum dedim bi an . Ben ilde yaşıyorum bizim de bir köyümüz var. Sonradan ilce oldu gerçi ama yine küçük bi yer. Bu tür bir olay olsa kimse sağ kalmaz o ailede. Amcanın bilmemesine olanak yok yani. Küçük yerlerde herşey çok cabuk duyulur çünkü iyi şeyler de kötü şeyler de.yengenız gerçekten mide bulandırıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…