Amcama artık gerçekleri anlatmalımıyım

Amcan cok sinirli ofkeli ama tum koyun konustugu meseleyi 8 yildir bilmiyor oyle mi?
Hic sanmiyorum
Bazi adamlar kadin eve birsey alinca nerden geldi bu para demiyor amcan da onlardandir belki
Cunku bi adamin kucucuk koyde bunlari duymamasi imkansiz
Zaten bildigi birseyi senden duyunca ilk kez ogreniyormus gibi yapacaktir
Ama en azindan aile baglarini koparmak adina bir adim atmis olursun
Bende boyle bir akraba yumaginin icinde olmak istemezdim
Millet konusunu acinca "biz onlarla konusmuyoruz" der gecerdim en azindan
Amcanin da ogrenince olay koparacagini hic sanmiyorum

6 aylık hamile kızın bebesi noldu. Ben oraya takıldım nedense
Boşanma sürecinde doğum yaptı annesinde bebek hala 2 yaşında şu an babası bir kere bile görmedi görmek de istemedi DNA yapıldı mı bilmiyorum bu konuları hiç konuşmadık daha doğrusu önceki cevaplarında da söylediğim gibi Araya mesafe koyduğumuz için bilgimizde yok

Hehh gercekten bizim koyde sağır sultan lakapli biri var o bile duymuş konusuyodu yani. Ben senelerdir muhattap degilim kimseyle bayramda seyranda anca ama nasil oluyoda bize dokunuyo olaylarin ucu anlamiyorim.

Evet Müge anlıya ciksa olay ses cikartir da annem kuzenlerime uzuluyor aileleri dagilir tuva yikanin yuvasi olmaz diyo o cocuklara yazik diyo ne biliyim

Hehh gercekten bizim koyde sağır sultan lakapli biri var o bile duymuş konusuyodu yani. Ben senelerdir muhattap degilim kimseyle bayramda seyranda anca ama nasil oluyoda bize dokunuyo olaylarin ucu anlamiyorim
Hangi yöre merak ettim çok ayrıntı istemiyorum, Karadeniz, iç anadolu vs?

Amcanız herşeyi biliyor bilmemesi mümkün değil kulağının üzerine yatmış , siz karışmayın ama hiç birşey demeyin onlardan yana çamur gelirse de yoklarmış gibi davranın eşiniz size güveniyormuş gerisi boş

Kesin bilmiyordur.....
Gerçekten bunca zaman bu igrencligi amcanız sezmemişmidir.Karısı yüzünden evlatlarının nasıl bir uçuruma yuvarlandığını görmeyecek kadar beyin özürlü mü?
Siz de asla bağlantıyı koparmamişsiniz babanız içmeye bile gidiyor neden?
Kadının nasıl kötü,iftira eden bir olduğunu bilip hâlâ iletisimde olmak ailecek nasıl bir bataklığın içine düştüğünüzü idrak edemiyorsunuz sanırım.
Benim evladım adına sahte hesap açılıp her halt yenecek ben onları cümle âleme rezil etmiycem hııı!!!!!
yemişim öyle akrabayı , kardeşi......

Aynen öyle valla dediginiz gibi oluyor amcam hic para nerden geliyor diye sormuyor yengemle Annem aynı iş yerinde çalışıyorlar çalıştıkları yer babamın halasının fabrikası yengemin Burada da bir sürü dedikodusu çıkmış mesailere kalıyor ama adamlar için kalıyor diye konuştuğu birisi varmış galiba fabrikada amcamın umurunda değil para geliyor Nasılsa diye

Söyleyince ucu size dokunmayacak mı?
Yani açıkçası bizim çekineceğimiz bir konu yok ortada ucu bize nasıl dokunur anca söyleyince kendilerine düze çıkartmak için bize iftiralar atarlar ya da Allah korusun amcam bir şey yapar vicdan azabı çekeriz Bu yüzden söyleyip söylememe konusunda kararsızım

Babamla annem her defasında bu konu yüzünden Tartışıyor ama babam öyle bir Kafada ki babası ölünce sanki bütün ailenin yükünü kendi üstüne almış babalık etmeye çalışıyor Daha doğrusu öyle yaptığını düşünüyor beni kardeşim ilgilendiriyor Ben diğerleri ile muhatap değilim diyor amcamla da hep dışarıda görüşüyor asla evlerine gitmez yani babama da zorla kardeşinden kop diyemiyoruz birkaç defa söyledik o benim kardeşim diye bize diklendi biz de daha ne diyelim Babam da bu konuda düşüncesiz

Benim amacım Aslında yengemin yaptıklarını amcama söylemek değil sadece bize yaptıklarını söylemek Yani benim adıma başkalarıyla konuştuğunu ve kardeşim hakkında kayınpederini bu şekilde konuştuğunu dün gece babam hakkında böyle konuştukları diğer konular Gerçekten beni de ilgilendirmiyor

Anlatin cunku isler cigirindan cikmis.Basit bir konu degil butun aileyi etkileyecek duruma gelmis.
Mesela kardeşimin nişanlılığından önce konuştuğu bir kız arkadaşı vardı bu kızın ailesi bizim ailemizi araştırmış çok da uzak sayılmayız birbirimize il olarak aynı ama ilçeler farklı bir akraba bağımız yok bizi araştırıp soruşturmuşlar ve yengem hakkında böyle şeyleri duyunca Kızın ailesi asla onaylamadı ilişkiyi her ne kadar muhatap olmasak da insanlar böyle şeyleri duyunca Kendini geri çekiyor şu anki nişanlı olduğu kız köylümüz ve Bizim onlarla bir alakamız olmadığını bildikleri için size güvendikleri için problem yaratmadılar kardeşimle nişanlısı da birbirlerini sevdiği için bu gibi konuların araya engel olmadığını düşündüler bizimle alakalı olmadığı için ama hayatımızın bir köşesinden mutlaka çıkıyorlar

Babanız büyük sorun .Sanırım iki kardeşte durumu idrak edememe sorunu var Anneniz adına üzüldüm,bir şey deseniz siz suçlu olursunuz anneniz uğraşır durur artık. Baba arkanızda değil,olan annenize olur.......

Bunları konuşabilirsiniz bence ama amcanızın huyunu bilirsiniz siz çözüm bulur mu? Bir de çok sinirli öfke problemi var dediniz. Öyle erkeklerden çekinirim ben napacakları belli olmuyor o sebepten bilemedim.

Anlatin cunku isler cigirindan cikmis.Basit bir konu degil butun aileyi etkileyecek duruma gelmis.
Babam hatırın varsa ortalığı karıştırma dedi Yani ben sırf bu yüzden gerçekten çok ikilemde kalıyorum amcam bir şey yaparsa bunun vebalinin altına girebilir miyim diye düşünüyorum Kendimi suçlar mıyım Benim yüzümden keşke söylemeseydim der miyim diye düşünüyorum

Yani burada size hak vermek beni üzüyor ama haklısınız ne diyeyim gerçekten babam da büyük bir sorun. Insan ailesini düşünür kardeşini de bu kadar düşünüyorsun madem bu kadar slk yerine koyulmasına izin verme en azından

Bunları konuşabilirsiniz bence ama amcanızın huyunu bilirsiniz siz çözüm bulur mu? Bir de çok sinirli öfke problemi var dediniz. Öyle erkeklerden çekinirim ben napacakları belli olmuyor o sebepten bilemedim.
Amcam şiddete meyilli bir insan ben insan olarak kim ne yapmış olursa olsun kimsenin kötülüğüne vesile olmak istemiyorum şimdi diyeceksiniz ki Madem öyle bu konuyu neden açtın insan ikilemde kalıyor ya bir tarafımda Ama hak ediyorlar diyor ama amcamın ne yapacağını kestiremiyorum ölmeyi hak etmiyor hiç kimse başkası tarafından öldürülmeyi veya büyük şiddet fiziki yaralar bunları hak etmiyor hiç kimse ya amcam aklını başına alıp boşanacağım ben hayatıma bakacağım diye bir düşünceye girebilecek olsa Belki biraz daha rahat anlatırdım bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…