Amcama artık gerçekleri anlatmalımıyım

En doğrusu bu olur çünkü anlattığınıza bakılırsa bu olayların hepsini babanız biliyor babaanneniz biliyor tüm sülale biliyor, köydekiler biliyor, bu kadar insan bilip susarken size kalmasın ihale, sizden evvel kardeşini çok düşündüğünü söyleyen babanız var ağzını açmıyor, babaanneniz varmış o da ağzını açmamış, halanız onun çocukları herkes susarken siz konuşursanız da birinden biri bırakın kavga dövüşü tansiyonu fırlasa babanız sizin gırtlağınıza çöker kardeşim senin yüzünden hasta oldu, anam senin yüzünden kalpten gidiyordu vs diye.

Kaldı ki amcanızın bilmemesine imkan yok, köyde diyorsunuz köylerde ve küçük yerlerde en ufak bir dedikodu bile anında yayılır dedikodusu yapılanın kulağına gider, siz sanıyor musunuz ki birileri amcanıza senin hatun bana yazdı diye başlayan sözlerle nasıl aldatıldığını anlatan kaba cümleleri ard arda sıralamamış olsun, söylemişlerdir ama amcanız neyi kaça aldın diye sorgulamayan biriyse paranın yüzü sıcak gelmiştir kulağının üzerine yatıyordur.

Amcanız aramanızı sorgularsa neden niye diye, karın bizim hakkımızda el aleme atıp tutmasın kendine baksın gibi sözler söyleyin, en azından size laf etmeyi bıraksınlar bana kalsa baba amca hala kuzen dinlemem yuvasını yaparım ama anlatmanız halinde önce babanız patlayacak size arkanızda durmayacak, o yüzden değmez herkes kendi pisliğinde debelensin.

Şaiir Şükrü Erbaş ne diyordu;

Köylüleri niçin öldürmeliyiz? Bu şiiri mutlaka okuyun..

Bu insanlarda kesinlikle akıl yok. Akılsız insan da tehlikelidir.

Size ve ailenize zarar verebilirler.

Dikkatli olun..

Herkesin bildiğini Amcanız kesinlikle biliyordur. Mide meselesi ve belki bu yolla para bile kazanıyordur.

Kimsenin dört duvarının içini bilemezsiniz.

Tavsiyem uzak durun, asla iletişim kurmayın bırakın kendi belalarını kendilerinden bulsunlar..

Aynen öyle. Ben amcamada dönüş yapmıcam şuan cok kurcalarlarsa bende dediginiz gibi bi cevap verip sonra surarim gerisi onlara kalmis bisey daha da susuyosa demekki duymak konusmak istemedigi seyler var. Allahlarindan bulsunlar diye diye dilimde tüy bitti ama Allahlarindan bulsunlar gercekten

Hala boyle insanlara yenge amca demenize şaştım.Ailemiz dağılmasın demenize de şaştım.

Amcanızın aldatılması zerre umrunuzda değil. siz kadından intikam almak istiyorsunuz. gerçekten sizde hiç masum değilsiniz. Amcanızın eşinin yaptıklarından daha tehlikelidir bu söyleyecekleriniz. Anlatacaklarınız bir kadının hayatını doğrudan etkileyecek. Nelere sebep olacağınızı anlarsınızda inşallah söylemesiniz.

Hala boyle insanlara yenge amca demenize şaştım.Ailemiz dağılmasın demenize de şaştım.
Şu an burada anlatırken nasıl ifade edebilirdim Ben hayatımdan çıkaralı uzun zaman oldu annem ve kardeşim için de aynı babam için sadece kardeşi var Onların da arasına girip de ben yorum yapıp kardeşinle konuşma demem diyemem koca adamlar Kendi bilecekleri iş

Yani Bütün herkes burada enfekirken Biz de ailecek amcamın bildiğini düşünerek ve ses çıkarmadığını düşünerek sessiz kalmayı tercih ettik Ve bu son söylediğiniz sebepten dolayı da sustuk amcam aldatılıp buna kendisi göz yumuyorsa Tabii ki de Umrumda olmaz kendisi bunu kabullenip hayatına yaşamına devam etmeyi tercih ettiyse tutup kollarından boşanma davası açmaya götüremem ikisini de. Ve burada tabii ki de öncelik kendi ailem olacak benim ailem onların etlisine karışmazken evimizde konuları dahi açılmazken dışarıda Benim ailemle ilgili böyle konuşursa benim de soyleme düşüncesi İçine girmem gayet normal ama söylemeyeceğim zaten. gerçekten amcamın aldatıldığı umurumda değil Çünkü. Fark ettiğim kadarıyla amcamın da pek umrunda değil bu

Tekrar yazayım sizin sergilemiş olduğunuz bu tavır kadının yaptıkarından daha tehlikelidir. Belli ki kadın size göre daha baskın olduğu için hazm edemiyorsunuz.

Tekrar yazayım sizin sergilemiş olduğunuz bu tavır kadının yaptıkarından daha tehlikelidir. Belli ki kadın size göre daha baskın olduğu için hazm edemiyorsunuz.
Buradan onu nasil cikarttiniz bilmiyorum ama komik geldi soylediginiz

bence söyleme ve onlarla samimiyeti kesin.
amcam dahil hepsini engelledim ve hayatımdan da sildim onlarla aramdaki tek bağ babam, ve malesef babam da kardeşinden kopamıyor bende asla karışmam bu duruma haftada 1 2 dışarıda görüşürler babam asla evlerine gitmez

Amcam bilmiyor deme bence kesin biliyordur. Kac yillik karisini tanimazmi. Mesafe candir

Amcanız da olsa biraz kendi cinsinizi koruma fikriniz olsun. Erkekler kadın öldürmek için bahane arıyor bu ülkede, her gün tv'de gördükleri haberler karısını öldürmeyi bilinçaltında normalleştiriyor birçoğu için, siz de ateş atmayın bu ortamda.

amcamı öldürsün dövsün boşasın diye teşfik etmiyorum zaten ben sadece söyleyip söylememekte kararlıydım. ama kadın da bi zahmet sevmiyosa boşasın o zaman amcamın illaki haberi vardır diyoruz da olmasa bile o kadının yaptığı sahtekarlık aldatmak burada hatalı olan yaptıklarıyla o kadın. amcam illa öldürür kesin öldürür döver demiyorum ne tepki vereceğini bilemem sadece genel olarak eskiden sinirli bir kişilikti ama soon 4 senedir çok naifleşti amcamda maşalaah

Köy gibi küçük bir yerde amcanın duymamış olması imkansız. Hem kardeşinin kayınpederi de söylemiş amcana bana mesaj attı diye.
İlla başka söyleyenler de olmuştur.

Bu aileyle asla ama asla görüşmezdim. Gercekten iğrenç seyler. Baban da niye hala içmeye vs gidiyor. Kendi kızını malzeme yapan başkalarına ne yapmaz.
Tüm sosyal medya ve wpden engelleyin. Hiçbir fotoğrafınızı paylaşmayın.
Köye de gitmeyiverin çok mu önemli.

Yani senelerdir Biz kötü olmayalım diye susuyoruz zaten Ama bu konu ne zaman patlayacak bilmiyorum Ben de ucunun bize dokunmasından korkuyorum.
Sonuna kadar okuyamadım zira konunun ortasına gelince başını unuttum çoooook uzun yazmıssınız.
Ama okuduğum kadarına yorumum şu olur,amcanız bu kadar korkulacak biri olsa karısı,kızı köy yerinde bu haltları yiyemez. Bence ondan korkan,çekinen tek sizsiniz. Kulağına da illaki çalınmıştır köy yerinde herkes birbirini tanır duymaması imkansız bence.
Boşverin görusmeyin,karışmayın işlerine.

Ilk ve son sayfayi okudum sadece şoktayim.

Muge Anli'dan ogrendigimiz kadariyla ya amcaniz salaklik boyutunda saf duymadi, ya da bu isten cikar elde edip ses cikarmiyor.

Ki anladigim kadariyla bi alkolizm durumu var, alkoliklerin alkol alabilmek icin (uyusturucu elde etmek icin kendini satan insanlar var ornegin) nelere razi gelebildigine yine Muge Anli benzeri programlardan cokca sahidiz.

Gozunuzu korkutmak gibi olmasin ama ben olsam o amcadanda babami sakinirdim.

Ayrica yenge hakkindaki gercekleri soylemezdim, cirkefi ustume sicratmazdim.

yani vardır illa da millet duyana kadar biz yolumuza bakalım kafasındalar demkki

Heryerden engelledim. Artık köyde yaşamıyolar yaklaşık 2 yıldır bizim oturduğumuz ile taşındılar hatta birkaç sokak ötemize ama evlerine bile 1 defa ramazanda gittim ailemle görüşmüyorum yani ben

olabildiğince uzak duruyorum senelerdir. alkolik kelimesi biraz fazla gibi durdu yorumunuzun diğer kısımlarına katılıyorum evet haklısınız. ama 7/24 alkol alan insanlar değiller 2 3 haftada bir oturur bir iki bişey içerler ama buda yanlış tabiki ben hiç içmesini istemem babamın şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…