bir erkeği bu kadar kasarsan, senden gizli iş çevirir doğal..
yaptığı kötü bişe değil
adamı o kadar pıstırmışsın ki gizliden iş yapıyor
sen zihniyetini değiştir biraz yoksa daha çok nişan atarsın
kızlar herşeyi ama herşeyi geçtim... ben ona hep derdim ki beni iki parmağınla tutma, avcunla kavra.. sahip çık ilişkimize.. arkamda her daim dağ gibi dur.. gurur kapris yapma.. ben yapmıyorum sen de yapma.. birbirimize küs yatmayalım... mutlaka çözelim... benden uzaklaşma.. içine kapanma... ben bu sebeplerle bu birikimle geçen sene onu terkettim.. çok kararlıydım.. çok yalvardı kızlar çoook... çocuklar gibi ağladı karşımda defalarca.. son bi şans yalvarırım dedi.. sabahlara kadar kapımda yattı kalktı ya.. her zaman aşkımıza sahip çıkacam haklısın bilemedim ilk ilişkim ilk aşkım toyum dedi...... affettim kızlar.. ben onu affettim... inandım ona.. ve gene tam 10 gündür ne arıyor ne soruyor... öldüm mü kaldım mı... kpss yüzünden bunalımdayım.. sınav iptal olacak mı olmayacak mı kafam kazan gibi.. 3 senedir hazırlanıyorum... evden dışarı çıkmıyorum....... burcu ne halde diyen yokkkk.. bunu affedemiyorum işte bunu.. ve ben elimi yüzüme alıp sessizliği bozdum sitem ettim msj attım içimi döktüm... cevap bile yooook.. aynısının çeyreğini yapacam ha ? ben ona evdeyim diyip bi yere gidecem ha ? asla affetmezdi beni... işte bu yüzden benim yarım kadar mücadele etmediği için korkak olduğu için kaçtiği için benim ne durumda olduğum umrunda olmadiği için vazgeçiyorum ondan..
yok canım valla kasmadım hiç.. daha 1 ay önce başka kuzenleriyle alanyaya tatile gitti, git aşkım eğlen stres at dedim, gitti, rahatsız olmasın diye aramadım bile.. ben kasmam ki.. evet o an gereksiz bi tepki verdim belki, ama inan bana beni iyi tanır, kuzen geldiğinde beni çağirip tanıştırsa idi emin ol eski mevzuları asla açmaz, kuzenle de çok iyi arkadaş olurdum.. diğer kuzenleriyle sarmaş dolaş gezer, kıskanmam ki.. ama ben daha çoook nişan atarım.. neden mi ? beklentilerim o kadar az ki.. burcu azla yetinir, burcu affeder, burcu bi şans daha verir, ama burcu bi noktada öyle bi patlar ki daha feriştah olsa tanımam..
eğer ayrılmaya karar verirsen arayıp bildirmeye tenezzül etme hiç burcucuğum.annen gereken şeyleri düzgünce toplayıp kargo ile yollasın evlerine bu kadar.Onların yaptığı vurdumduymazlığa bu şekilde cevap verilir.
kuzenini hiç görmemiş daha önce hiç yüz yüze görüşmemişler demişsin
bence bu olayın böyle olmasında şu sebepler yatıyor;
1-etrafındakiler hiç senin bahsini gecirmeyip hep ondan bahsediyorlar etki altında bırakmışlar
2- işsiz olup yurtdışında iş bulma fikri
3- son ve en önemlisi hiç görmedigi kızı görünce bu şartlar altında neden olmasın demiş olabilir...
yani ben okuduklarıma dayanarak bu sonuçları cıkarttım...bu yasanan bar ve haber vermeme olayları tabiki de kolay affedilecek olaylar degil...
neyse ki baştan yüzlerini görmüş oldun bu ailenin ne kadar '' iyi insanlar'' oldugunu...belkide onlarda ogullarının kıza karsı olumsuz bir tavrını görmedikleri için bu gelmeyi fırsat bildiler...
canım ben senin geçmiş konularını da biliyorum
sen çok azla yetinen bir kadın değilsin
kendini biraz farklı tanıyorsun
bunları sana dostane yazıyorum
iyi niyetini hissediyorum
tavrımı yanlış anlama
sadece gerçekleri görmen senin lehine olur
yoksa ben de kısaca "burcucum çok iyi yapmışsın, hak etmiş bence, hayırlısı hakkında" der çıkarım
ama sana faydası olmaz
Beyefendi kuzenin gelip gittiğini bile duyurmamış ki bara çagırsın!
Boşverrrr, sorumsuz oldugu iş arayışına girmemesinden belli.
Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki evlenmeden ne oldugunu göstermiş sana...
Şu kk'da sevdiğim güzel insanlardan birisin
Diğer konuyuda biliyorum başından sona okumuştum
Hatta şans vermelisin demiştim (!)
Kim olsa senin yaptığını yapardı sevdiği insan karşısında bu şekilde yalvarırken
Neyse burayı geçelim şans vermen çok doğal ve normaldi bana göre...
Bugüne gelirsek yerden göğe kadar haklısın
Bütün aile biriylerinin bu şekilde davranıp seni böyle üzmesine hiç gerek yoktu
Ortada sana yapılan bir haksızlık var ve 10 gündür arayıp soran bir Allah'ın kulu yok
Tabi bu noktada belki nişanlın aranızın iyi olduğunu filan söylüyodur ailesi karışmasın diye...
En tehlikeli erkek modeli benim gözümde
Haksız ve hatasını kabul etmek yerine üste çıkıyor
Kendini affettirmek yerine günlerce arayıp sormuyor
Bir nevi seni bastırıyor duygularını hiçe sayıyor
Bence bunun aklından zoru var seni yeniden bulmuşken böyle yapmamalıydı kaybetmeyi göze bile almamalıydı
Yapman gereken tek şey sabretmek biraz daha sabretmek
Eğer bunu telafi etmicekse ona göre davranırsın
teşekkür ederim canım ben de seni çok severim o senin güzelliğinevet ben de pişman değilim son bi kez denedik.. içim daha bi rahat.. geçen sene olsa idi hep acaba kalacaktı içimde.. artık kalmaz sanmıyorum.. gördüm baktım aynı köy aynı hamam.. hayırlısı olsun..
sana yalan söylemesi arkandan gizli iş çevirmesi çok kötü güvenin sarsılmış haklısın ama daha da önemlisi bu adam tembel biriymiş çalışmıyor diyorsun böyle biriyle evlensen mutlu olamazsın ki canımhakkında hayırlısını diliyorum
aslında en büyük sorun bu mihriban. çok rahat çok kaygısız.. hani boş gezmekten rahatsızlık duymuyor..ömür boyu benim dürtmemle olacak iş değil ki.. belki de böylesi hayırlıydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?