konuşmamı tavsiye eden arkadaşlar ben de isterim konuşmayı ama onun aramasını bekliyorum.. içimden gelmiyor arayıp konuşalım demek.. msj attım kırgın olduğumu belirttim. hayır bana yalan söyleniyor, benden gizli iş çevriliyor. bu durumda araması gereken toparlaması gereken ben değil o olmalı öyle düşünüyorum
Neyi konuşacaksın anlamadım ki ben. Ne diyeceksin arayınca çocuğa?
Hey selam, sen eskiden seninle evlenme planları olan 1 kadınla çıktın gezdin bana haber vermedin 2 gün aramadın ailen de aramadı ve biz nişanlıyız üstelik ben sana çemkirdiğimde üzerime düşmedin aramadın gelmedin ve hala aramıyorsun neden? mi diceksin? Valla eğer aklından zorun varsa, ondan başkasını bulmayacak kadar çirkin aciz kendine güvensizsen elbette bencede aramalısın. Ama belli kendine güvenen akıllı biri oldugun sence gerek var mı?
Hem ne diyecek? En iyi senaryoyu yazalım. Adam arayacak yarın sabah seni. Burcu eee? Özür dilerim. abarttın o kız benim kuzenim barışlaım nişanlıyız e severim ben seni diyecek değil mi? Peki bu onca gün seni aramamasına cevap olacak mı? Heleki siz nişanlısınız birde? Ya benim 8 senelik sevgilim vardı, bırak konuşmamayı, 2 saat küs kalamazdık, içimiz rahat etmezdi. Adam nişanlısından ayrı bunca gün geniş geniş aramadan yaşadığına göre sen bu adamın sevgisinden emin olabilir misin? Demezmisin ya bu beni nasıl seviyor, nasıl benle konuşmadan o gece başını yastığa koyabiliyor? Benim annem ve babam 25 senelik evliler, aralarında ne olursa olsun, 1 gece konuşmadan uyuyamazlar.
Ayrıca ortada emek var konusuna gelince, kimin emeği neyin emeği? Kabalık gören bu kız, dışlanan bu kız, aranmayan bu kız istenmeyen bu kız üstüne birde emekleri var diye çiçek çikolatayla evlerine mi gitsin? Yapma güzelim ya neyin emeği?
Son düzenleme: