konuşmamı tavsiye eden arkadaşlar ben de isterim konuşmayı ama onun aramasını bekliyorum.. içimden gelmiyor arayıp konuşalım demek.. msj attım kırgın olduğumu belirttim. hayır bana yalan söyleniyor, benden gizli iş çevriliyor. bu durumda araması gereken toparlaması gereken ben değil o olmalı öyle düşünüyorum
devam edemeyeceğin konusunda kesin kararlıysanız nişanı atın bence. zaman geçtikçe ondan cevap bekliyormuş imajı yaratırsınız diye düşünüyorum.
çok ölçülü davranmışsınız. anneniz de kesinlikle haklı bu olay planlıydı diye düşünüyorum
işsiz güçsüz birini de artık boşverin. siz kpssye girmiş birisiniz bu sene olmazsa seneye iyi bir işiniz olcak. bu sefer de sizi ezmeye çalışırdı.
kuzenini hiç görmemiş daha önce hiç yüz yüze görüşmemişler demişsin
bence bu olayın böyle olmasında şu sebepler yatıyor;
1-etrafındakiler hiç senin bahsini gecirmeyip hep ondan bahsediyorlar etki altında bırakmışlar
2- işsiz olup yurtdışında iş bulma fikri
3- son ve en önemlisi hiç görmedigi kızı görünce bu şartlar altında neden olmasın demiş olabilir...
yani ben okuduklarıma dayanarak bu sonuçları cıkarttım...bu yasanan bar ve haber vermeme olayları tabiki de kolay affedilecek olaylar degil...
neyse ki baştan yüzlerini görmüş oldun bu ailenin ne kadar '' iyi insanlar'' oldugunu...belkide onlarda ogullarının kıza karsı olumsuz bir tavrını görmedikleri için bu gelmeyi fırsat bildiler...
Neyi konuşacaksın anlamadım ki ben. Ne diyeceksin arayınca çocuğa?
Hey selam, sen eskiden seninle evlenme planları olan 1 kadınla çıktın gezdin bana haber vermedin 2 gün aramadın ailen de aramadı ve biz nişanlıyız üstelik ben sana çemkirdiğimde üzerime düşmedin aramadın gelmedin ve hala aramıyorsun neden? mi diceksin? Valla eğer aklından zorun varsa, ondan başkasını bulmayacak kadar çirkin aciz kendine güvensizsen elbette bencede aramalısın. Ama belli kendine güvenen akıllı biri oldugun sence gerek var mı?
Hem ne diyecek? En iyi senaryoyu yazalım. Adam arayacak yarın sabah seni. Burcu eee? Özür dilerim. abarttın o kız benim kuzenim barışlaım nişanlıyız e severim ben seni diyecek değil mi? Peki bu onca gün seni aramamasına cevap olacak mı? Heleki siz nişanlısınız birde? Ya benim 8 senelik sevgilim vardı, bırak konuşmamayı, 2 saat küs kalamazdık, içimiz rahat etmezdi. Adam nişanlısından ayrı bunca gün geniş geniş aramadan yaşadığına göre sen bu adamın sevgisinden emin olabilir misin? Demezmisin ya bu beni nasıl seviyor, nasıl benle konuşmadan o gece başını yastığa koyabiliyor? Benim annem ve babam 25 senelik evliler, aralarında ne olursa olsun, 1 gece konuşmadan uyuyamazlar.
Ayrıca ortada emek var konusuna gelince, kimin emeği neyin emeği? Kabalık gören bu kız, dışlanan bu kız, aranmayan bu kız istenmeyen bu kız üstüne birde emekleri var diye çiçek çikolatayla evlerine mi gitsin? Yapma güzelim ya neyin emeği?
kuzen kardeş demektir ya bunlar anlamını bilmiyormu acaaba ne kadar uzakta olurlarsa olsun bu işten sanki hayır gelmeyecek gibi bence konusma gereği bile duyma üstüne düştüğünü sanmasın
Nişanlın, ailesi ve o malum kız ne halt ederlerse etsinler hiç ses etme, eğriş büğrüş çocuk yapmak için mi tüm bunlar. kan bağları var mı bilmiyorum ama töbe yarabbim.
kim ne derse desin ben bu tarz ilişkileri her zaman ensest bulmuşumdur.Benim içim böyledir bukadar basit.sapıklıktan başka birşey değil
Nişanlın, ailesi ve o malum kız ne halt ederlerse etsinler hiç ses etme, eğriş büğrüş çocuk yapmak için mi tüm bunlar. kan bağları var mı bilmiyorum ama töbe yarabbim.
bizim ailede kuzen kardeştir. bana da normal gelmiyor. ama onlarda çok yaygın. bütün kuzenler birbiriyle evli, hepsi almanyada. zaten evlendirme fikrini ilk almanyadaki kuzenler ortaya atmış.. evlenir gelir bütün kuzenler bi arada yaşarız demişler. nişanlım hemen kestirip atmış o zaman. o bana çok ters kuzen benim için bacıdır derdi.. bilemiyorum.. değişti mi ola fikri
bir erkeği bu kadar kasarsan, senden gizli iş çevirir doğal..
yaptığı kötü bişe değil
adamı o kadar pıstırmışsın ki gizliden iş yapıyor
sen zihniyetini değiştir biraz yoksa daha çok nişan atarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?