Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru söylüyorsun canım ama ben herhangi bi tepki vermedim ki bağirip çağirmadım.. ya da ne bileyim beni neden çağirmadın diye çıkışmadım kimseye.. ya da o kız bu eve gelmeyecek diyip cahilce davranmadım büyüklerin yanında.. dediğim gibi sadece kırıldım ve kabuğuma çekildim.. ve bu sadece kuzen meselesi değil.. kuzenle tanışırdım belki de çok severdim ben dar görüşlü bi insan değilim aralarında bişey geçmemiş seneler öncesinde konuşulup kapanmış ama dediğim gibi madem bu kız sadece kuzen her şeye çağirilan burcu neden çağirilmadı. burcusuz plan yapılmazdı. burcusuz gezmeye gidilmezdi.. diyelim ki aile çağirmadı olabilir ve benim kuzeni kıskandiğimi düşündü öyle olduğunu düşünseler bile beni bi arayıp sorabilirler diye düşünüyorum.. gerekirse kızsın bana k.validem çocukluk ediyorsun desin ki der normalde gerekirse kızar bağirir ama sorar neyim olduğunu.. bilemedim canım.. yani ne yapabilirim ki artık ? ben uzatmazdım ki eğer ufacık bi çaba görseydim.. bi açıklama duysaydım uzatmaz küslük çıkarmazdım.. ama ben duyunca sinirlendim ve face mi kapattım diye nişanlım küstü bana.. anlamadım yani.. valla anlamadım böyle şaşkın şaşkın geziyorum
İlk okuduğumda acaba kuzeninden etkilendi mi diye düşündüm.
Bir anlık histi bu.Sonra ailesinin etkilediğini düşündüm ama ortada resmen nişan var,verilmiş sözler,samimiyetler var.
O kadar basit bir aile olabileceğine ihtimal vermek istemedim.Oğullarının nişanlısı var,kızları gibi evlerine girip çıkıyor ve onlar yıllar sonra tekrar
kuzenle aralarını yapmaya çalışacaklar.Yok yok pek sanmam..Bence nişanlınız kırgın size.Mahcup duruma düştüğünü düşünmüş olabilir.
Size tamamaen hakveriyorum ama dikkatinizi çekerim burda bir çok kadın ay evet aynı kocam,sevgilim de böyle dedi değil mi?
Erkeklerin genel hasalığı bu.Bize göre hareket ediyorlar.Biz küsüyoruz onlar küsüyor.Be adam naz yapıyorum gel al gönlümü diye.Yok.Barışınca ilk dedikleri ne oluyor peki
naz yapmana ne gerek var direkt söylesene bu bir ikincisi de kavga uzamasın diye sustum.Eeee sen susunca ben daha çok sinirlenip üzülüyorum,değersiz hissediyorum.
Neyse ben sevgilime birazcık da olsa öğretebildim.Darısı başınıza diyorum..Son söz:aşağıda ayrılık aşamaları var.
Kararınız ayrılıktan yana olursa son aşamaya bie an önce ulaşmanızı dilerim.Çok olgun,aklı başında bir insana benziyorsunuz.Hakkınızda hayırlısı..
1) İnkar Hayır, bu bana oluyor olamaz
2) Öfke: Neden ben?
3) Pazarlık Yapmak: Eğer sen şunu yaparsan, ben de bunu yaparım
4)Depresyon: Yaşananlar gerçek
5) Kabullenme: Olan buydu
Zamanında evlendirilmek istenen kuzenlerin kanka-kardeş modunda takılmasını anlamıyorum. İnsan evlendirilmek istenen biriyle böyle barlara filan akraba gibi nasıl gider? Bu işte bir iş var, senin de tahmin ettiğin gibi.
İyi işte Almanya'da çalışmasına gerek yok tam alamancı içgüveyi moduna girmiş artık o, niye iş arasın ki. Bu hesapta var diye belki işe asılmamıştır, yoksa bir erkek kafayı yer de yine boş duramaz.
Normalde ailesi sesin çıkmayınca arar, ancak onlarda bir kıpırdanma olmadı.. Herkes aynı tepkisizlik içindeyse, herkesin hemfikir olduğu bir durum söz konusu.. İçin rahatsa daha iyi.. Zira onlar bazı kararlar almış gibi duruyor.. Nişanına msj atıp cevap alamaman da bir diğer kanıt buna.. Eğer gerçekten böyleyse durumlar, yazıklar olsun hepsine
senide dualarıma ekliyeceğim arkadaşım gelişmelerden mutlaka haberdar et bizi.İnş hepimiz yanılıyoruzdur altından saçma sapan bir şey çıkar
ben konuyu okuyunca şunu düşündüm:
senin çağırılmamanın sebebi yalnız kalsınlar, nişanlısı olmadan belki yeniden birşeyler olur. başlarlar. tüm ailenin tepkisiz kalması bana bunu düşündürdü.
ablasına ayrı bir ifrit oldum: madem sadece kuzenlerdi neden nişanlamaya kalktınız?
sadece kuzen değil, herşeyden önce arada birşeyler yaşanmış (eski) sevgililermiş.
artık ailenin sınırı koruması lazımdı. birlikte biryere gidilecekse seninde nişanlısı olarak yanında olman lazımdı.
sor bakalım müstakbel görümcene kendi kocasıyla eski sevgililerini başbaşa türkü bara yollar mıymış?
Ben bu ailenin bu kadar cin fikirli olduğunu düşünmüyorum
Eğer o kızı isteselerdi siz ayrı olduğunuz dönemde yaparlardı bişeyler öyle değilmi?
Eski sevgilin sana bu kadar yalvarmazdı
Yani ortada bir plan bi tezgah yok bence
Sadece düşünmeden yapılan bir hata ve sonrası var...
Canım benim bence doğru davranmışsın kendini yargılama... O gün seni aramaması ve sen onu o an faedeki yazıyı görüp aramasan sana söyleyecek miydi acaba gittiğini? Bence ne olursa olsun bir özürü hak ediyorsun ama şöyle de bir şey var o gece face i dondurman ya da ne bileyim telefonunu kapatman gerekmezdi... Karşında kendini nasıl savunacaktı hiç merak etmedin mi? Açıkçası ben bir dinlerdim bu durumu nasıl anlatacağını... Yapman gerekeni yapmışsın en son mesajını da atmışsın bence şu saatten sonra sen beklemede kal eminim seni arayacak...
anlıyorum... haklısınız da..
peki neden susuyorsunuz?
sizin 4 yıl gibi bir geçmişiniz var.. Hadi sevgililiği geçiyorum (ki geçilecek gibi değil ama her neyse) o adamın yüzüğü parmağınızda ...
size vermeleri gereken bir hesap var...
Almanya dan kızı getirelim, oğlanın aklını bir karıştıralım gibi bir saçmalık olabilir mi
sizin hayalleriniz ne olacak...
gencecik bir kızın gelinlik hayalleriyle oynamaya hakları yok... nasıl bu olabilir ki? ?
bitirmeyi kafasına koymuş görüyorum sizi.. haddim değildir bitirin ya da bitirmeyin demek. bu konuda bir şey diyemiyorum ama sessiz kalmayın...
sonunda çeker gidersiniz ama o aileye edilecek iki çift laf muhakkak olmalı...
neydi günahınız ki ?
tamam hadi siz bir anlık fazla fevri davrandınız.. küstünüz konuşmak istemediniz ama bu kadar da umursamaz olunmaz ki...
üstelik işin içinde aileler var nişanlılık var...
bir sevgili kavgası değil ki, zamana bırakılsın...