ama artık yetsin değil mi ?

çok garip gerçekten ya. hani birdenbire ne oldu da bu insanların hepsi birden dut yemiş bülbül gibi oldular anlam veremiyor insan. nişanlın kuzenden etkilendi falan diyelim ailesi de aralarını yapmaya çalışıyor diyelim iyi de bu kuzen ' acayip evlenesim var kuzenlerden biriyle özellikle şu kuzenim nişanlısından ayrılsa da evlensek' falan diye hazır kıta bekliyor mu sanki. belki o yakıştırmalardan kuzenin haberi bile yoktur ki büyük ihtimalle yoktur çünkü aile oğulları Almanya' ya gitsin de çalışsın diye istemişler kız bunu bile bile evlenmeyi kabul edecek hem de nişanlı bir adamın kendisiyle Almanya için evlenmek istemesini anlamayacak saf mıdır ki hiç sanmıyorum.

bu işin içinde bence senin bu kuzen meselesindeki sözlerini çarptırıp aileye yansıtan birinin parmağı var günahını almak gibi olmasın ama görümcen falan hem nişanlını hem ailesini dolduruyor olabilir mi :S

peki sessiz sedasiz bıtecek mı böyle??

ben olsam hesap sorardım, madem o son 1senenı calmayacaktı..!!

ayrıca kac yasında bu ınsan ya cok merak ettım??

başka bi sorununuz olduğunda telfonları kapatır mıydınız
yoksa hemen kavga eder miydiniz ?

hiç böyle bi sorun yaşamadık canım. yani yalanını yakalamadım.. daha önceki kavgalarımızda birbirimizin üstüne gitmezdik sakinleşmeyi beklerdik, ertesi gün konuşurduk.. o bana kırılmışsa mutlaka ama mutlaka sırnaşır gönlünü alırdım.. o da öyleydi.. özür dilemesini bilen bi adamdı.. diyorum ya şaşkınlığım ondan..

peki sessiz sedasiz bıtecek mı böyle??

ben olsam hesap sorardım, madem o son 1senenı calmayacaktı..!!

ayrıca kac yasında bu ınsan ya cok merak ettım??

hesap sordum canım, sessizliği bozup msj attım içimi döktüm.. artık yapabileceğim tek şey evine gidip kapısına dayanmak. onu da yapamam.. 27 yaşında şuan. evet hiç olgun değil öyle değil mi :26: sorulacak öyle çok hesap var ki.. ben ayrıldığım zaman ne sözler ne vaatler verildi bi bilsen.. yepyeni bi sayfa açalım seni üzersem şöyle olayım böyle olayım.. pehh.. geçer affetmeseydin beni der.. üste çıkacak ya.. çıksın bakalım.. ben çok iyiyim. keyfim yerinde. gereksiz bi neşe var üzerimde. çok dua ettim ama allahım bana güç ver hazmetmemi sağla bu durumu dedim.. allah içime bi serinlik verdi sanki.. iyiyim yani.. sadece sizle dertleşmek istedim belki bende bi tuhaflık var dedim..

sonuna kadar haklısın ....bırak gitsin...sanırım çalışmak zor gelen nişanlına yurtdışı cazip gelmiştir ki aileside beynine girmiş gibi ......boşverrrr..tembel adamdan hayır gelmez

vallahi canım inan ne eksik ne fazla aynen hersey yazdıklarım gibi. ben de şaşkınım annem de şaşkın ablam da anneannem de.. alla alla noluyo ya ? modundayız yani.. hiç bi fikir yürütemiyorum. hepsi varsayım. görümcemden eminim bi tek ona ihtimal vermiyorum. nişanlım kızdan etkilenmiş olabilir. bu ihtimal bile daha olası geliyor ama görümcemin asla parmaği yoktur.

sonuna kadar haklısın ....bırak gitsin...sanırım çalışmak zor gelen nişanlına yurtdışı cazip gelmiştir ki aileside beynine girmiş gibi ......boşverrrr..tembel adamdan hayır gelmez

canım sanırım boşverecem.. haklısın..

hayır olgun degıl ve en cok kızdıgım nokta, nısanlı bır adam, ve dogru düzgün düzenlı bır ısı yok öylemı??

pardon neyıne güvenerek evlenecek acabaa??

senın zorlamanla calısacaksa ısınız var

canım sen de haklısın ama ,telefonları kapatacak tum sana ulasacak ıletısımlerı kapatacak kadar

da ortada aslın da buyutulecek bır mesele yokmus .sonuc da ıkınız de nısanlı olgun ınsanlarsınız

aslın da oturup konussaydınız aşılmayacak bir sorun yok .ama sen konusulmasına izin vermemıssın .

bellı kı nısanlın da senın bu davranısını gereksız bır kaprıs olarak gorerek restını cektı .

senın haklılık payın yok degıl elbette var ,sana sormasını en azından nezaketen bı davet edılmek

ısterdın buraya kadar haklısın .fakat bu olmadı dıye de boyle tepkı vermeye gerek yoktu .

nısanlın da bellı kı korkudan sen kızarsın dıye soyleyememıs sana.senın tepkın onu korkutmus olabılır

o yuzden ızınsız gıtmıstır .nıtekım de sana soylese ıdı sen bence yıne de sorun cıkarırdın

cunku eskıden bırbırılerını yakıstırılan bır kuzenmıs bunlar .senın sorun cıkartcagını bıldıgı ıcın de

senden gızlemıs bu durumu ama kotu nıyet oldugunu sanmıyorum .davet edılmeme sebebı de tatsızlık

olmasın dıyedır buyuk ıhtımalle .cunku o bara gıdılmeden once sen bu bayan kuzen ıcın rahatsızlıgını dıllendırdırdıgın de

gorumcen senın abarttıgını soyleyerek tepkı vermıs sana .yanı nısanlının aılesını senın bu kuzenden rahatsızlıgın

ıfade edılınce,onlar da gereksız yere tatsızlık cıkmasın dıye senı davet etmemıslerdır .keske sana ulasacak tum

yolları kapatmadan once bı oturup konussaydınız ,cunku gercekten asılmayacak sorun degıl .bu sebepden dolayı da

ılıskınızı bıtırmeyın bence .tekrar oturup konusun derım .

Son bir kez konuş belki nişanlının davranışlarının mantıklı bir sebebi vardır dağ dağa küsmüştür haberin yoktur vs. Dediğim gibi hemen silip atma ama o konuşmadan sonra Yolunu çiz. Bu mantığımı kullanarak verdiğim cevaptı. Şimdi başıma gelirse ne düşüneceğimi söyleyeyim. İlk okuduğumda içimden o kuzeniyle birleştirilme çabaları olduğunu düşündüm ve bu durumda mantığımla hareket edemez onun canını alırdım. Sonuçta bir kere şans vermişsin senin 1 saniyeni bile boşa harcamaya hakkı yok. Ama o yıllarını almış. Gerçi sende canını almışsın anladığım kadarıyla mesajından. Ama iyi yapmışsın içinde kalıp seni yakacağına söyleyip onu yakmışsın bence iyide olmuş. Yemede yanında yat nefiis.

ya bak aklına sokmak da istemem ama bu tür meselelerde hep o çok güvendiklerimiz asla yapmaz dediklerimiz hep bizi arkamızdan vuran insanlar çıkıyor.
o yüzden ablasına dayısına cartına curtuna güvenme çok, eğer gizli saklı bir iş çevirmiyor olsalardı, Burcu ya ne oldu ya niye gelmedi nerde deyip seni ararlardı?
Herkes dut yemiş bülbüle döndüyse herkesin bildiği gizli saklı bir iş dönüyor demektir.

Bence madem çocuğu kafandan silmeye niyetlisin daha fazla düşünüp şöyle miydi böyle miydi diye kendini üzme bırak ne halleri varsa görsünler, sen de hayatına bak

Valla ben böyle durumlarda hiç hesap sormam.

Ortada bir yalan var, eskiden evlenme planları yapılan bir kadınla gezmeye giden bir adam var ve bunu 'kuzenim' adı altında yapıyor. Sence hususi dikkatli olması gerekmez miydi? Geçmişteki durumu bilerek?

Ben çok çektim bu kuzen mevzuundan, kız öpüşmüş bile eski sevgilimle, ama herkes ay onlar kuzenler bilmemneler der. Hadisene be. Öpüşmüş adam neyin kuzeni. Benimde kuzenim var, biz aynı yatakta yatsak birbirimizin saçına dokunmayız. Kuzen bizde kardeştir eş değil.

Bunlar planlı, yapılanlar, aramamalar, sen diyorsun 2 gün dursak ararlardı annesi derdi burcuda gelsin diye diyorsun. Sen anlam verebiliyormusun? Adamın gözüne sokmak için çağırmışlar kızı. E oğlu da almanyaya gidecek, daha iyi bir hayat... Eee daha düşünülecek birşey var mı?

Bu durumu üstüne nasıl yapıştıracaklar biliyor musun? Burcu çook kıskançtı kuzenlerimizle bir yere çıkamıyorduk yani aaaa diyecekler sende sana söylenen yalanla kalcaksın kimse demeyecek bu kıza yalan söyledi, 2 gün görüşmediler, aramadı demeyecek.

Valla yapılacaklar belli. Sen zaten kendin söylüyorsun ne yapman gerektiğini. Hakkında hayırlısı canım

sonuna kadar haklısın yerinde olsam aynısını yapardım ama yinede nişanlınla bi konuşmanda fayda var derim. o kadar emek var birden silip atmamak gerek

aslında oldukça soğukkanlı ve mantıkı davranmışsın.
onun arayıp özür dilemesi gerekirken sen msj atmışsın yine de.
10 gün aramıosa vardır bu işin içinde bişeyler. bence nişanlınla konuş,
aslını astarını öğren ondan sonra karar verirsin canım.

vallahi canım polyyannacılık oynamanın alemi yok.. o kadar haklısın ki.. herşey ortada.. ben ondan habersiz barlarda gezsem beni asla affetmez ve bunu kendisi yapiyor ve hala gönlümü almaya çalişmiyor.. ben de iyi niyetli olacam hala.. peh..

konuşmamı tavsiye eden arkadaşlar ben de isterim konuşmayı ama onun aramasını bekliyorum.. içimden gelmiyor arayıp konuşalım demek.. msj attım kırgın olduğumu belirttim. hayır bana yalan söyleniyor, benden gizli iş çevriliyor. bu durumda araması gereken toparlaması gereken ben değil o olmalı öyle düşünüyorum

Sashamia ben sadece 1 gece kapalı tuttum tlfnu. ertesi gün bi msjı geldi o kadar.. daha ses seda yok. sence üstüme düşmesi defalarca araması kendini ifade etmesi gerekmiyor mu :44:

devam edemeyeceğin konusunda kesin kararlıysanız nişanı atın bence. zaman geçtikçe ondan cevap bekliyormuş imajı yaratırsınız diye düşünüyorum.
çok ölçülü davranmışsınız. anneniz de kesinlikle haklı bu olay planlıydı diye düşünüyorum
işsiz güçsüz birini de artık boşverin. siz kpssye girmiş birisiniz bu sene olmazsa seneye iyi bir işiniz olcak. bu sefer de sizi ezmeye çalışırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…