Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de yakıştıramıyorum, saçmalama burcu öyle insanlar değiller diyorum.. ama ailemden kimse benim gibi düşünmüyor.. :26: anneannem bile bunlar planlıydı diyor.. annem asla affetmemi istemiyor, annem nişanlımdan çok k.valideme kızgın, çünkü bana ne kadar düşkün olduğunu biliyordu, nereye gidilse beni de arardı, evlerine yurt dışından akrabaları gelse beni çağirir tanıştırırdı.. senin söylediğin gibi de olabilir. ama ben msj attım nişanlıma.. isteseydi sessizliği bozabilirdi.. ilk defa bu kadar tepkisiz bana karşı.. ondan şaşkınım ben.. böyle bi adam değildi.. bana kızgın da olsa dayanamazdı arardı.. bu defa gözden çıkarıldığımı düşünüyorum.
başka bi sorununuz olduğunda telfonları kapatır mıydınız
yoksa hemen kavga eder miydiniz ?
peki sessiz sedasiz bıtecek mı böyle??
ben olsam hesap sorardım, madem o son 1senenı calmayacaktı..!!
ayrıca kac yasında bu ınsan ya cok merak ettım??
çok garip gerçekten ya. hani birdenbire ne oldu da bu insanların hepsi birden dut yemiş bülbül gibi oldular anlam veremiyor insan. nişanlın kuzenden etkilendi falan diyelim ailesi de aralarını yapmaya çalışıyor diyelim iyi de bu kuzen ' acayip evlenesim var kuzenlerden biriyle özellikle şu kuzenim nişanlısından ayrılsa da evlensek' falan diye hazır kıta bekliyor mu sanki. belki o yakıştırmalardan kuzenin haberi bile yoktur ki büyük ihtimalle yoktur çünkü aile oğulları Almanya' ya gitsin de çalışsın diye istemişler kız bunu bile bile evlenmeyi kabul edecek hem de nişanlı bir adamın kendisiyle Almanya için evlenmek istemesini anlamayacak saf mıdır ki hiç sanmıyorum.
bu işin içinde bence senin bu kuzen meselesindeki sözlerini çarptırıp aileye yansıtan birinin parmağı var günahını almak gibi olmasın ama görümcen falan hem nişanlını hem ailesini dolduruyor olabilir mi :S
sonuna kadar haklısın ....bırak gitsin...sanırım çalışmak zor gelen nişanlına yurtdışı cazip gelmiştir ki aileside beynine girmiş gibi ......boşverrrr..tembel adamdan hayır gelmez
hesap sordum canım, sessizliği bozup msj attım içimi döktüm.. artık yapabileceğim tek şey evine gidip kapısına dayanmak. onu da yapamam.. 27 yaşında şuan. evet hiç olgun değil öyle değil mi :26: sorulacak öyle çok hesap var ki.. ben ayrıldığım zaman ne sözler ne vaatler verildi bi bilsen.. yepyeni bi sayfa açalım seni üzersem şöyle olayım böyle olayım.. pehh.. geçer affetmeseydin beni der.. üste çıkacak ya.. çıksın bakalım.. ben çok iyiyim. keyfim yerinde. gereksiz bi neşe var üzerimde. çok dua ettim ama allahım bana güç ver hazmetmemi sağla bu durumu dedim.. allah içime bi serinlik verdi sanki.. iyiyim yani.. sadece sizle dertleşmek istedim belki bende bi tuhaflık var dedim..
vallahi canım inan ne eksik ne fazla aynen hersey yazdıklarım gibi. ben de şaşkınım annem de şaşkın ablam da anneannem de.. alla alla noluyo ya ? modundayız yani.. hiç bi fikir yürütemiyorum. hepsi varsayım. görümcemden eminim bi tek ona ihtimal vermiyorum. nişanlım kızdan etkilenmiş olabilir. bu ihtimal bile daha olası geliyor ama görümcemin asla parmaği yoktur.
Valla ben böyle durumlarda hiç hesap sormam.
Ortada bir yalan var, eskiden evlenme planları yapılan bir kadınla gezmeye giden bir adam var ve bunu 'kuzenim' adı altında yapıyor. Sence hususi dikkatli olması gerekmez miydi? Geçmişteki durumu bilerek?
Ben çok çektim bu kuzen mevzuundan, kız öpüşmüş bile eski sevgilimle, ama herkes ay onlar kuzenler bilmemneler der. Hadisene be. Öpüşmüş adam neyin kuzeni. Benimde kuzenim var, biz aynı yatakta yatsak birbirimizin saçına dokunmayız. Kuzen bizde kardeştir eş değil.
Bunlar planlı, yapılanlar, aramamalar, sen diyorsun 2 gün dursak ararlardı annesi derdi burcuda gelsin diye diyorsun. Sen anlam verebiliyormusun? Adamın gözüne sokmak için çağırmışlar kızı. E oğlu da almanyaya gidecek, daha iyi bir hayat... Eee daha düşünülecek birşey var mı?
Bu durumu üstüne nasıl yapıştıracaklar biliyor musun? Burcu çook kıskançtı kuzenlerimizle bir yere çıkamıyorduk yani aaaa diyecekler sende sana söylenen yalanla kalcaksın kimse demeyecek bu kıza yalan söyledi, 2 gün görüşmediler, aramadı demeyecek.
Valla yapılacaklar belli. Sen zaten kendin söylüyorsun ne yapman gerektiğini. Hakkında hayırlısı canım