bence bunların hepsinin sus pus olmasının sebebi nişanlının gidip sizin aranızda geçen her konuşmayı ailesine anlatması ya da aileden birine örneğin ablaya anlatıyormuş abla da diğer fertlere anlatıyordur belki. işte '' Burcu bizim oğlana böyle böyle demiş bir arada bulunmayın sen evden git demiş vs. '' gibi şeyleri söylüyolarsa bu aile de bu yüzden senin o kuzenle karşılaşmaman için seni pek çağırmak tanıştırmak falan istemiyolardır.
yani ortalığı karıştıran biri ya da birileri var aslında ama buna vesile olan da nişanlın bence. çünkü o gidip seninle konuştuklarını anlatmazsa ailesi nereden bilecek ? ve nişanlın da büyük ihtimalle kuzen Almanyaya dönünce seni arayacaktır çünkü şu durumda aranız düzelse bile o kız buradayken yine birşeylerin ters gideceğinin farkındadır çok saçma düşünüyor yanlış hareket ediyor ama böyle düşünüyor bence.
ilişkinin bitmesi için sence bu yeter sebepse bilemeyeceğim ama bence bir süre daha bekleyip olanları gözlemlemek en iyisi.
Çok olgunsun gerçekten..Boşver o zaman yorma onun için beynini daha fazla
tırnağına taş değsin benim canım yanar.. ne olursa olsun.. allahım çok mutlu etsin.. pişman olmasın.. ben ona 4 senemi verdim.. güzel anmak düşer bu saatten sonra.. bunu da karıştırıveririz maziyebahtsızım ben bahtsız.. bu arada çok ama çok haklısın, sırf almanyaya gidecek diye böyle düşünceler, çok yanlış geliyor bana da.. çok duygusuzca.. ama bilemem belki de aralarında bi çekim oldu, belki duygusal bi bağ oldu.. bilemeyiz.. olabilir.. herkes yalnız doğar yalnız ölür, kimse kimsenin tapulu malı değil.. sadece dürüstçe yüzüme söylese inanın alnından öperdim dedim ya şaşkınım bunların hepsi varsayım.. anlamak zor.. ama anlamaya çalişmayacağim sanırım bugünden sonra.. bana da yazık..
Tabi ki yazık. Senin suçun ne ki. İlk görüşte bir çekim olup sana bunu yaptıysa, iyi kurtulmuşşsun zamanıyla demek kalıyor canım. Şimdiden görmüş olacaksın belki de.
kuzen c.tesi almanyaya döndü canım. Bak bugün salı.. Dedim ya ters bişeyler var.. Hissederim ben.. kadınlar hissediyor kim ne derse desin.. ben onun barda olduğunu bile öğrenmeyebilirdim. film izliyordum face adresim kapalıydı.. açtım dikkatimi çekti direk kuzenin duvar yazısı.. görmeyebilirdim.. ama gün boyu çok sıkıntılıydım ve sürekli dua ettim allahım sıkıntımı hayra çıkar diye, gecesi öğrendim işte.. odur budur da hiçbi şekilde görüşmedik.. ben burdayım. isteyen adam gelir ve açıklamasını yapar. ama dedim ya işin içinde bişeyler var.. haa deşecek miyim ? asla.. herkes özgür bu saatten sonra..
gerçekten şaşırılacak bir durum
arkadaşım es gürle hakkını ara.. onlar susuyorsa sen konuş diyeceğim ama , emin misin?
yani ailesinin sizi gerçekten çok sevdiğini söylüyorsunuz. şaşkın olduğunuzu yazmışsınız.
evet günlerdir (nişanlınızı geçiyorum o ayrı bir durum) ablanın, kayın validenin, kayın pederin aramamasının bir nedeni olmalı bunda haklısınız.
fakat bu konu çok önceden vardı demişsiniz.. 4 yıllık bir ilişkiniz vardı, yani hadi daha da öncesini düşünürsek 5-6 yıl önceki bir konuymuş...
yani, onlarda kendilerince savunma yapıyorlar.. Hala Burcu bu konuya neden takıldı diye...
kesinlikle yanlış anlaşılmasın karşı tarafa hak vermiyorum... sadece sonradan adınız Hüsniye ye çıkmasın... Çünkü karşı taraf anlaşıldığı kadarıyla üste çıkmaya çok meyilli...
....
gerçekten durumunuza üzüldüğüm için yazdım, düşündüklerinizin gerçek olmamasını ümit ediyorum...
tabii ki haklısın ama henüz ortada bişey yokken aklına kötü şeyler getirme nişanlın garip davranıyor ailesi de garip davranıyor ama ben kalkıp bunların maaile kuzenle nişanlının arasını yapmaya azmettiğine inanmıyorum açıkçası yani ihtimal vermiyorum, çünkü seni çok seven kabullenmiş benimsemiş bir aileden bahsediyoruz. hadi nişanlın sana kızdı trip yapıyor haksız olmasına rağmen ondan aramıyor diyelim ama ailenin tutumu gerçekten çok tuhaf ya daha önce yazdığım gibi olan bitenden haberleri yok ya da senin kuzenle ilgili talimatlarının üstüne 3-5 koyup gidip birileri anlattı onlara da sana kızgınlar.
canımm!! buna benzer bır durum aynı sekılde benımde basıma geldı ama sızın gıbı nısanlı degıl sevgılıydık..
bana rahatsızım canım, erken uyucam ıyı geceler deyıp sabahlara kadar eglencemıs barlara gıtmıs bana yalan söyleyerek ve bende bunu tesadüfen ögrendım, sordum böyle bır durum varmı yokmu dıye, ınkar etmedı ve bıtırdım!!
senıı cokk ıyı anlıyorum hele bırde nısanlın, ınsan bozulur halıyle.. günlerdırde ses cıkmamıs.. emınım sogumussundur ondan??
sen ne ıstıyorsun tam olarak bılıyormusun??
bana sorarsan ben ayrıldım bır yalancıdan kurtuldum ıcımmm cokkk rahat, keyfım gayet yerınde
çok yerinde tepkiler vermişsin canım.
elinden gelenin fazlasını yapmışsın
bırak bundan sonrasını o düşünsün..
ben de olsam aynısını yapardım ki zamanında yaptım da arkamı da dönüp bakmadım bidaha..
şuan mutlu muyum hem de kat be kat..
hemen kesitirip atma ama siz nişanlısınız sonuçta
istediğin tek şey bi açıklamaymış aslında bu kadar zor olmasa gerek
ancaaakk hala sessiz kalması kendini haklı bulduğunu gösterir hiç hoş değil
ailesi de tepkili sanırım ortada bişiler dönmüyordur umarım :44:
bu erkekleri anlamak gerçekten zor
Bizim de buna benzer bir durum vardı benim uzaktan akrabamı ailesi ille de bana yakıştırmış (benim haberim yok o zaman tabi) ama çocuk ne yaptı geldi kız arkadaşıyla tanıştırdı hepimizle olması gereken budur bence de açıkçası
Canım sanırım ben de ayrılacam. gerçi o benden daha hevesli gibi şuan. ama ben daha güvenemem.. asıl üzüldüğüm çaba göstermemesi.. kendini affettirmesi gerekirken üstüne bi de bana küsünce ben de soğudum.. :26:
sevilmeyen istenmeyen bir gelin adayı olsan anlayacağım ama evin kızı gibiydim diyosun
inşallah yanlış düşünüyoruzdur fakat kuzeninin olması kafaları ister istemez kurcalıyor
bence sana öyle bir haksızlık yapamazlar burcucum
ama seni kızla tanıştırmamalarıda ayrıca düşündürüyor
ablası söylemiş ama neden icraate dökülmemiş
sen gayet olgunca tavrını koymuşsun hata onlarda kendini suçlama hiçbir şekilde
fevri davranışlar sergileyip yakıp yıksaydın tepkilerini belki bi nevi haklı çıkartırdın ama tamamen hata kendilerindeyken hem suçlu hem güçlüler
pes yani
Durum ne olursa olsun siz abartmış olsanız dahi bir açıklamayı hakediyorsunuz bana göre... Olanlar sonrasında sessizliğe bürünülmesi daha acı verici bana kalırsa... Belki sizi gerçekten gözden çıkardı belki de sessiz kalarak sizi suçlu çıkarmaya çalışıyor... İkisininde affedilir yanı yok bana göre... Diğer bahsettiğiniz olumsuz huylarına bunlar tuz biber olmuş maalesef...
Zaten sorumsuz işte güçte gözü olmayan biriymiş belkide bu olay sizin için daha hayırlı olmuştur gerçekleri tam anlmıyla görüp ondan uzaklaşabilmeniz için. Sorumsuz işsiz güçsüz bir ay orda bir ay burda çalışan adamdan bence pek hayır gelmeyecekti size şimdi olmasa evlendikten sonra hep sorun teşkil edecekti belki evlendikten çocuklarınız olduktan sonra daha kötü bir şekilde ayrılmaya kalkışacaktınız. Her şey de vardır bir hayır diye düşünoyorum.,
Kiskanip gergin bir ortam olmasin diye sanirim boyle bir hata yaptilar. Gorumce de biliyor cunku o konuda senin hassas oldugunu.
Ben onunla aralarini yapmaya calistiklarina da inanmiyorum bu arada. Sonucta sen onlarin sevdikleri ve her ortamda gormek istedikleri bir gelinsin. Dedigim gibi gergin bir ortam olmasin diye yapmis olabilirler. Fakat devami niye sessizlik iste onu cozemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?