• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ama artık yetsin değil mi ?

kızlar herşeyi ama herşeyi geçtim... ben ona hep derdim ki beni iki parmağınla tutma, avcunla kavra.. sahip çık ilişkimize.. arkamda her daim dağ gibi dur.. gurur kapris yapma.. ben yapmıyorum sen de yapma.. birbirimize küs yatmayalım... mutlaka çözelim... benden uzaklaşma.. içine kapanma... ben bu sebeplerle bu birikimle geçen sene onu terkettim.. çok kararlıydım.. çok yalvardı kızlar çoook... çocuklar gibi ağladı karşımda defalarca.. son bi şans yalvarırım dedi.. sabahlara kadar kapımda yattı kalktı ya.. her zaman aşkımıza sahip çıkacam haklısın bilemedim ilk ilişkim ilk aşkım toyum dedi...... affettim kızlar.. ben onu affettim... inandım ona.. ve gene tam 10 gündür ne arıyor ne soruyor... öldüm mü kaldım mı... kpss yüzünden bunalımdayım.. sınav iptal olacak mı olmayacak mı kafam kazan gibi.. 3 senedir hazırlanıyorum... evden dışarı çıkmıyorum....... burcu ne halde diyen yokkkk.. bunu affedemiyorum işte bunu.. ve ben elimi yüzüme alıp sessizliği bozdum sitem ettim msj attım içimi döktüm... cevap bile yooook.. aynısının çeyreğini yapacam ha ? ben ona evdeyim diyip bi yere gidecem ha ? asla affetmezdi beni... işte bu yüzden benim yarım kadar mücadele etmediği için korkak olduğu için kaçtiği için benim ne durumda olduğum umrunda olmadiği için vazgeçiyorum ondan..

bir erkeği bu kadar kasarsan, senden gizli iş çevirir doğal..
yaptığı kötü bişe değil
adamı o kadar pıstırmışsın ki gizliden iş yapıyor

sen zihniyetini değiştir biraz yoksa daha çok nişan atarsın

yok canım valla kasmadım hiç.. daha 1 ay önce başka kuzenleriyle alanyaya tatile gitti, git aşkım eğlen stres at dedim, gitti, rahatsız olmasın diye aramadım bile.. ben kasmam ki.. evet o an gereksiz bi tepki verdim belki, ama inan bana beni iyi tanır, kuzen geldiğinde beni çağirip tanıştırsa idi emin ol eski mevzuları asla açmaz, kuzenle de çok iyi arkadaş olurdum.. diğer kuzenleriyle sarmaş dolaş gezer, kıskanmam ki.. ama ben daha çoook nişan atarım.. neden mi ? beklentilerim o kadar az ki.. burcu azla yetinir, burcu affeder, burcu bi şans daha verir, ama burcu bi noktada öyle bi patlar ki daha feriştah olsa tanımam..

kızlar herşeyi ama herşeyi geçtim... ben ona hep derdim ki beni iki parmağınla tutma, avcunla kavra.. sahip çık ilişkimize.. arkamda her daim dağ gibi dur.. gurur kapris yapma.. ben yapmıyorum sen de yapma.. birbirimize küs yatmayalım... mutlaka çözelim... benden uzaklaşma.. içine kapanma... ben bu sebeplerle bu birikimle geçen sene onu terkettim.. çok kararlıydım.. çok yalvardı kızlar çoook... çocuklar gibi ağladı karşımda defalarca.. son bi şans yalvarırım dedi.. sabahlara kadar kapımda yattı kalktı ya.. her zaman aşkımıza sahip çıkacam haklısın bilemedim ilk ilişkim ilk aşkım toyum dedi...... affettim kızlar.. ben onu affettim... inandım ona.. ve gene tam 10 gündür ne arıyor ne soruyor... öldüm mü kaldım mı... kpss yüzünden bunalımdayım.. sınav iptal olacak mı olmayacak mı kafam kazan gibi.. 3 senedir hazırlanıyorum... evden dışarı çıkmıyorum....... burcu ne halde diyen yokkkk.. bunu affedemiyorum işte bunu.. ve ben elimi yüzüme alıp sessizliği bozdum sitem ettim msj attım içimi döktüm... cevap bile yooook.. aynısının çeyreğini yapacam ha ? ben ona evdeyim diyip bi yere gidecem ha ? asla affetmezdi beni... işte bu yüzden benim yarım kadar mücadele etmediği için korkak olduğu için kaçtiği için benim ne durumda olduğum umrunda olmadiği için vazgeçiyorum ondan..

herşeyin hayırlısı arkadaşım.bunlar bizlere ders işte insan yaşamadan bilemiyor... boşuna demiyorla kavun değil ki diye.Umarım şu zor günlerini bir an önce atlatırsın

yok canım valla kasmadım hiç.. daha 1 ay önce başka kuzenleriyle alanyaya tatile gitti, git aşkım eğlen stres at dedim, gitti, rahatsız olmasın diye aramadım bile.. ben kasmam ki.. evet o an gereksiz bi tepki verdim belki, ama inan bana beni iyi tanır, kuzen geldiğinde beni çağirip tanıştırsa idi emin ol eski mevzuları asla açmaz, kuzenle de çok iyi arkadaş olurdum.. diğer kuzenleriyle sarmaş dolaş gezer, kıskanmam ki.. ama ben daha çoook nişan atarım.. neden mi ? beklentilerim o kadar az ki.. burcu azla yetinir, burcu affeder, burcu bi şans daha verir, ama burcu bi noktada öyle bi patlar ki daha feriştah olsa tanımam..

canım ben senin geçmiş konularını da biliyorum
sen çok azla yetinen bir kadın değilsin
kendini biraz farklı tanıyorsun
bunları sana dostane yazıyorum
iyi niyetini hissediyorum
tavrımı yanlış anlama
sadece gerçekleri görmen senin lehine olur
yoksa ben de kısaca "burcucum çok iyi yapmışsın, hak etmiş bence, hayırlısı hakkında" der çıkarım
ama sana faydası olmaz

eğer ayrılmaya karar verirsen arayıp bildirmeye tenezzül etme hiç burcucuğum.annen gereken şeyleri düzgünce toplayıp kargo ile yollasın evlerine bu kadar.Onların yaptığı vurdumduymazlığa bu şekilde cevap verilir.

yüzükten başka yollanacak bişey yok canım.. ben aramayacam.. gelsin alsın.. ya da dediğin gibi kargo ile iletirim emanetlerini..

sana yalan söylemesi arkandan gizli iş çevirmesi çok kötü güvenin sarsılmış haklısın ama daha da önemlisi bu adam tembel biriymiş çalışmıyor diyorsun böyle biriyle evlensen mutlu olamazsın ki canım:50: hakkında hayırlısını diliyorum

Beyefendi kuzenin gelip gittiğini bile duyurmamış ki bara çagırsın!

Boşverrrr, sorumsuz oldugu iş arayışına girmemesinden belli.
Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki evlenmeden ne oldugunu göstermiş sana...

kuzenini hiç görmemiş daha önce hiç yüz yüze görüşmemişler demişsin

bence bu olayın böyle olmasında şu sebepler yatıyor;
1-etrafındakiler hiç senin bahsini gecirmeyip hep ondan bahsediyorlar etki altında bırakmışlar
2- işsiz olup yurtdışında iş bulma fikri
3- son ve en önemlisi hiç görmedigi kızı görünce bu şartlar altında neden olmasın demiş olabilir...

yani ben okuduklarıma dayanarak bu sonuçları cıkarttım...bu yasanan bar ve haber vermeme olayları tabiki de kolay affedilecek olaylar degil...

neyse ki baştan yüzlerini görmüş oldun bu ailenin ne kadar '' iyi insanlar'' oldugunu...belkide onlarda ogullarının kıza karsı olumsuz bir tavrını görmedikleri için bu gelmeyi fırsat bildiler...

Seni üzmemek çin yazmak istememiştim ama
nişanlının ve ailesinin tavrını ben de bu arkadaşın yazdıklarına baglıyorum

Şu kk'da sevdiğim güzel insanlardan birisin
Diğer konuyuda biliyorum başından sona okumuştum
Hatta şans vermelisin demiştim (!)
Kim olsa senin yaptığını yapardı sevdiği insan karşısında bu şekilde yalvarırken
Neyse burayı geçelim şans vermen çok doğal ve normaldi bana göre...

Bugüne gelirsek yerden göğe kadar haklısın
Bütün aile biriylerinin bu şekilde davranıp seni böyle üzmesine hiç gerek yoktu
Ortada sana yapılan bir haksızlık var ve 10 gündür arayıp soran bir Allah'ın kulu yok
Tabi bu noktada belki nişanlın aranızın iyi olduğunu filan söylüyodur ailesi karışmasın diye...

En tehlikeli erkek modeli benim gözümde
Haksız ve hatasını kabul etmek yerine üste çıkıyor
Kendini affettirmek yerine günlerce arayıp sormuyor
Bir nevi seni bastırıyor duygularını hiçe sayıyor
Bence bunun aklından zoru var seni yeniden bulmuşken böyle yapmamalıydı kaybetmeyi göze bile almamalıydı :50:

Yapman gereken tek şey sabretmek biraz daha sabretmek
Eğer bunu telafi etmicekse ona göre davranırsın

canım ben senin geçmiş konularını da biliyorum
sen çok azla yetinen bir kadın değilsin
kendini biraz farklı tanıyorsun
bunları sana dostane yazıyorum
iyi niyetini hissediyorum
tavrımı yanlış anlama
sadece gerçekleri görmen senin lehine olur
yoksa ben de kısaca "burcucum çok iyi yapmışsın, hak etmiş bence, hayırlısı hakkında" der çıkarım
ama sana faydası olmaz

çok sorguluyorum kendimi asude-bahar çoook.. sürekli sorgulama içindeyim.. inan bana bi özür bendeki hırçınlığı siler atardı.. hani dediğin gibi kıskanç kaprisli bi kadın olsam sürekli sorun çıkarsam ulan ben de az değilim adamı yalana sevk ediyorum diyeceğim. ama bana bi gün öncesinden haber verip alanyaya gitti, gene çıkarken haber verim aşkım biz kuzenlerle denize gidiyoruz karataşa dedi.. ben sadece haber vermesini isterim.. izin istemesin izin ne demek ? tabiki bensiz de bişeyler yapacak bu adam.. hatta beni neden kıskanmıyorsun diye triplere bile giriyordu son zamanlarda.. bu son olayda bile hırçınlık yapmadım ki ben.. iyi eğlenceler diyip kapattım.. o tepkiyi de çok görmemesi gerekir.. bana msjında cahilce davranıyorsun demiş.. e ama hak mı bu ? bu sorumsuzluk değil midir.. ben onu evinde biliyorum.. ve böyle etkinliklerde hep beni de gelir alır.. bu sefer neden yoksayılıyorum.. buna kırılamayacak mıyım.. özür bile dilemedi.. açıklama falan yapmadı.. mecbur kaldım gittim dedi.. mecbur kalması bana haber vermesine engel mi ? ya da beni de çağirmasına ? tamam bu seferlik başbaşa olmak istemelerini de anlayabilirim.. 10 gün oldu 10 gün.. adamın umrunda değil.. bu kız kırıldı mı incindi mi yanlış mı anladı.. böyle yaşanmaz ki ilişkiler.. bunu hazmedemiyorum..

Beyefendi kuzenin gelip gittiğini bile duyurmamış ki bara çagırsın!

Boşverrrr, sorumsuz oldugu iş arayışına girmemesinden belli.
Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki evlenmeden ne oldugunu göstermiş sana...

neden almanyadan başka kuzenler geldiğinde günler öncesinden haber veriliyor burcu mutlaka şu gün burda ol bilmemkim ablan gelecek deniyor bu sefer denmiyor.. herneyse.. dediğim gibi canım iyiniyetimi bulamıyorum kayboldu.. umarım bu sefer kendime mahcup olmam. dönmek istemiyorum. kararlı olmak istiyorum. ona dediğim gibi bu son şansıydı.. sanırım iyi kullanamadı..

Şu kk'da sevdiğim güzel insanlardan birisin
Diğer konuyuda biliyorum başından sona okumuştum
Hatta şans vermelisin demiştim (!)
Kim olsa senin yaptığını yapardı sevdiği insan karşısında bu şekilde yalvarırken
Neyse burayı geçelim şans vermen çok doğal ve normaldi bana göre...

Bugüne gelirsek yerden göğe kadar haklısın
Bütün aile biriylerinin bu şekilde davranıp seni böyle üzmesine hiç gerek yoktu
Ortada sana yapılan bir haksızlık var ve 10 gündür arayıp soran bir Allah'ın kulu yok
Tabi bu noktada belki nişanlın aranızın iyi olduğunu filan söylüyodur ailesi karışmasın diye...

En tehlikeli erkek modeli benim gözümde
Haksız ve hatasını kabul etmek yerine üste çıkıyor
Kendini affettirmek yerine günlerce arayıp sormuyor
Bir nevi seni bastırıyor duygularını hiçe sayıyor
Bence bunun aklından zoru var seni yeniden bulmuşken böyle yapmamalıydı kaybetmeyi göze bile almamalıydı :50:

Yapman gereken tek şey sabretmek biraz daha sabretmek
Eğer bunu telafi etmicekse ona göre davranırsın

teşekkür ederim canım ben de seni çok severim o senin güzelliğin :16: evet ben de pişman değilim son bi kez denedik.. içim daha bi rahat.. geçen sene olsa idi hep acaba kalacaktı içimde.. artık kalmaz sanmıyorum.. gördüm baktım aynı köy aynı hamam.. hayırlısı olsun..

Sana bu yaptıkları benimde sinirimi bozdu,bu durum karşısında sen sakinliğini korumuşsun olgun davranmışsın kırıldığını söylemişsin daha ne yapacaksın ki.
ailesi sessizliğe gömülmüş.gidip bağırsan çağırsan ortalığı yıksan,kıskançlık yaptı sorun çıkardı diyip küstüler diycemde gayet olgun davranmışsın ki bu durumda kim olsa rahatsız olur kıskanır hesap sormak ister,yani yine suçlamaya hakları olamazdı.
nişanlının gelip gönlünü alması yaptığı hatayı telafi etmesi gerekirken sus pus olmuş hem suçlu hem güçlü yani..
yaptığı şeyin zaten mantıklı bi açıklaması olamaz bence
seni çağırmadan, çağırmaktan geçtim haber vermeden eğlenmeye gidiyo üstelik o kız da var bu ortamda bu yaptığını nasıl açıklayabilir ki sana o yüzden susmuştur hiçbir açıklaması olmadığı için,hadi diyelim huzursuzluk olmasın diye aynı ortamda olmanızı istemedi buda saçma çünkü seni gerçekten seven,düşünen adam seninde yanında olmanı ister öyle bi ortamda ki senin için rahat olsun..
ailesi seni çok seviyomuş evin kızı gibiymişsin.. sahteymiş sevgileri demekki ki canım seni çağırıp o kızla tanıştırmamaları zaten herşeyi açıklıyo bence,eğer bu planlı yapıldıysa ki öyle görünüyo vicdanları nasıl rahat olucak çok merak ediyorum.
ama iş nişanlında bitiyo zaten bu saate kadar zahmet edip seninle konuşmamış aramamış sormamış...
hakkında hayırlısı olsun canım

teşekkür ederim canım ben de seni çok severim o senin güzelliğin :16: evet ben de pişman değilim son bi kez denedik.. içim daha bi rahat.. geçen sene olsa idi hep acaba kalacaktı içimde.. artık kalmaz sanmıyorum.. gördüm baktım aynı köy aynı hamam.. hayırlısı olsun..

Amin canım umarım hayırlısı olur :31:
Bizleri haberdar edersen yine yanında olmaya çalışırız :16:

sana yalan söylemesi arkandan gizli iş çevirmesi çok kötü güvenin sarsılmış haklısın ama daha da önemlisi bu adam tembel biriymiş çalışmıyor diyorsun böyle biriyle evlensen mutlu olamazsın ki canım:50: hakkında hayırlısını diliyorum

aslında en büyük sorun bu mihriban. çok rahat çok kaygısız.. hani boş gezmekten rahatsızlık duymuyor..ömür boyu benim dürtmemle olacak iş değil ki.. belki de böylesi hayırlıydı..

İlk okuduğumda acaba kuzeninden etkilendi mi diye düşündüm.
Bir anlık histi bu.Sonra ailesinin etkilediğini düşündüm ama ortada resmen nişan var,verilmiş sözler,samimiyetler var.
O kadar basit bir aile olabileceğine ihtimal vermek istemedim.Oğullarının nişanlısı var,kızları gibi evlerine girip çıkıyor ve onlar yıllar sonra tekrar
kuzenle aralarını yapmaya çalışacaklar.Yok yok pek sanmam..Bence nişanlınız kırgın size.Mahcup duruma düştüğünü düşünmüş olabilir.
Size tamamaen hakveriyorum ama dikkatinizi çekerim burda bir çok kadın ay evet aynı kocam,sevgilim de böyle dedi değil mi?
Erkeklerin genel hasalığı bu.Bize göre hareket ediyorlar.Biz küsüyoruz onlar küsüyor.Be adam naz yapıyorum gel al gönlümü diye.Yok.Barışınca ilk dedikleri ne oluyor peki
naz yapmana ne gerek var direkt söylesene bu bir ikincisi de kavga uzamasın diye sustum.Eeee sen susunca ben daha çok sinirlenip üzülüyorum,değersiz hissediyorum.
Neyse ben sevgilime birazcık da olsa öğretebildim.Darısı başınıza diyorum..Son söz:aşağıda ayrılık aşamaları var.
Kararınız ayrılıktan yana olursa son aşamaya bie an önce ulaşmanızı dilerim.Çok olgun,aklı başında bir insana benziyorsunuz.Hakkınızda hayırlısı..

1) İnkar “Hayır, bu bana oluyor olamaz”
2) Öfke: “Neden ben?”
3) Pazarlık Yapmak: “Eğer sen şunu yaparsan, ben de bunu yaparım
4)”Depresyon: “Yaşananlar gerçek”
5) Kabullenme: “Olan buydu”

Zamanında evlendirilmek istenen kuzenlerin kanka-kardeş modunda takılmasını anlamıyorum. İnsan evlendirilmek istenen biriyle böyle barlara filan akraba gibi nasıl gider? Bu işte bir iş var, senin de tahmin ettiğin gibi.

aslında en büyük sorun bu mihriban. çok rahat çok kaygısız.. hani boş gezmekten rahatsızlık duymuyor..ömür boyu benim dürtmemle olacak iş değil ki.. belki de böylesi hayırlıydı..

İyi işte Almanya'da çalışmasına gerek yok tam alamancı içgüveyi moduna girmiş artık o, niye iş arasın ki. Bu hesapta var diye belki işe asılmamıştır, yoksa bir erkek kafayı yer de yine boş duramaz.

hatayı başta yapmışsın bana kalırsa.. nişanlına rahatsızlığını anlatman doğru da bu işin görümceye kadar yansıması kötü olmuş. ellerine bahane vermişsin ..diyelim ki o kızla aralarını yapmaya çalıştılar ve olmadı bu durumda sana söyleyecekleri şey ''sen rahatsız olduğun için türkü cafeye gittiğimizi söylemedik'' falan olur. o zamanda senin kafandaki şüphe gene silinmeyecek.

neyse olan olmuş sevdiğine inanıyorsan vereceğin kararın (olumsuz da olsa ) doğruluğunu görmek adına ileride keşke dememek adına ,, düzeltmek için elinden geleni yap.. baktın ki karşı taraftan çaba yok.,, geriye teksöz kalır
gidene güle güle, gelene hoşgeldin

Normalde ailesi sesin çıkmayınca arar, ancak onlarda bir kıpırdanma olmadı.. Herkes aynı tepkisizlik içindeyse, herkesin hemfikir olduğu bir durum söz konusu.. İçin rahatsa daha iyi.. Zira onlar bazı kararlar almış gibi duruyor.. Nişanına msj atıp cevap alamaman da bir diğer kanıt buna.. Eğer gerçekten böyleyse durumlar, yazıklar olsun hepsine

Back