- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi xDerinMavix
-
Bence kapıyı açtığında yarım aç ve suratini as ne isterse istesin kalmadı de çok isrr etse bile açma kapıyı güleryüzde gösterme zaten ondan yüz buluolar yaaOnu da düşündüm de hadi kimsenin günahına girmeyeyim dedim 2 çocuğu var.
gene burda açılan konulardan birinde biri çubuk tarçın istemişti de tuhafıma gitmişti demek ki beterin beteri varmış sütyen istemiş hatun aşmış artık olayı..
hayırdan da anlamıyorsa açık açık söyleyin görüşmek istemiyorum seninle diye..
Yani artık bunun üst leveli, kocanı versene benimki hapiste de..
Rezalet yaaa.... Vallahi insanlar arsızlaştı iyice.. Terbiyesiz.Yo hayır tabi ki vermedim.
Ben onun istediklerini söylüyorum.
Uzun zamandır bir şey istediğinde hayır cevabını alıyor.
yaaa sutyen istemek ne demek bide don isteseymis tövbe tövbe yok yaa ne kadar hayır desende yok desende gelir giderler bunlar yuzsuzlukte sınır tanımazlar.en iyisi eşine havale et belli ki sen de hayır diyemiyenlerdensin...
Yahu kadının ağzının payını verin gitsin, bu kadar mı zor? Kadın gelmesin diye sessiz sessiz yürüme falan, kendinizi neden sıkıyorsunuz bir arsız için? Gelme artık eşim istemiyor konuşmamızı, yeter başkasına musallat ol diyiverin. Madem paran yok git merdiven sil, çaycılık yap. Okuma yazma şartı mı var bunlar için. Millet alışmış hazıra iyi güzel de siz ve komşularda kadını beslemişsiniz ses etmeyip.
Bu çözümler bana geçici gibi geldi çünkü bu tipler laftan sözden anlamaz.
Kadın o evde kirayla mı oturuyor kiraysa nasıl veriyo kirayı ?
Eşiniz ev sahibine ulaşıp irtibata geçebilir tabi gizlice yapsın ki başı belaya girmesin.
Belki ev sahibi atabilir onu evden oğlum gelecek falan diye.
Ya da siz kiradaysanız siz çıkın o evden.
Güvenliği falan olan bi siteye geçin mesela daha rahat edersiniz.
Bir de kadın resmen devleti dolandırıyor bunu bimere falan yazın ne bileyim ben o yardımı da hak etmediğini düşünüyorum.
Utanmaz yüzsüz çünkü biraz yüz verseniz evinizden bir şeyler yürütür kesin.
Tüm bunları yapmazsanız bile sert bi şekilde kocam kızıyor kimseye bir şey veremem de geç.
Hatta kapıyı açmadan dışardan söyle bağırarak ne istiyorsan vermem kocamın malı kıymetli de geç hiç açma bile kapıyı.
Öyle kibarlıktan falan anlamaz bunlar.
Devletin sirtinda bu asalaklardan o kadar cok var ki. Utanmaz ya. Alismis yardimla yasamaya rezil. Bence sizden de birseyler koparmak icin ikidebir rahatsiz ediyor. Ihbar etseniz burada yasamiyor diye olmaz mi acaba.
gene burda açılan konulardan birinde biri çubuk tarçın istemişti de tuhafıma gitmişti demek ki beterin beteri varmış sütyen istemiş hatun aşmış artık olayı..
hayırdan da anlamıyorsa açık açık söyleyin görüşmek istemiyorum seninle diye..
Yani artık bunun üst leveli, kocanı versene benimki hapiste de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?