• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt komşu belasından nasıl kurtulurum? Mesafe nasıl koyulur?

Yahu kadının ağzının payını verin gitsin, bu kadar mı zor? Kadın gelmesin diye sessiz sessiz yürüme falan, kendinizi neden sıkıyorsunuz bir arsız için? Gelme artık eşim istemiyor konuşmamızı, yeter başkasına musallat ol diyiverin. Madem paran yok git merdiven sil, çaycılık yap. Okuma yazma şartı mı var bunlar için. Millet alışmış hazıra iyi güzel de siz ve komşularda kadını beslemişsiniz ses etmeyip.

Bu çözümler bana geçici gibi geldi çünkü bu tipler laftan sözden anlamaz.
Kadın o evde kirayla mı oturuyor kiraysa nasıl veriyo kirayı ?
Eşiniz ev sahibine ulaşıp irtibata geçebilir tabi gizlice yapsın ki başı belaya girmesin.
Belki ev sahibi atabilir onu evden oğlum gelecek falan diye.

Ya da siz kiradaysanız siz çıkın o evden.
Güvenliği falan olan bi siteye geçin mesela daha rahat edersiniz.

Bir de kadın resmen devleti dolandırıyor bunu bimere falan yazın ne bileyim ben o yardımı da hak etmediğini düşünüyorum.
Utanmaz yüzsüz çünkü biraz yüz verseniz evinizden bir şeyler yürütür kesin.

Tüm bunları yapmazsanız bile sert bi şekilde kocam kızıyor kimseye bir şey veremem de geç.
Hatta kapıyı açmadan dışardan söyle bağırarak ne istiyorsan vermem kocamın malı kıymetli de geç hiç açma bile kapıyı.
Öyle kibarlıktan falan anlamaz bunlar.

Devletin sirtinda bu asalaklardan o kadar cok var ki. Utanmaz ya. Alismis yardimla yasamaya rezil. Bence sizden de birseyler koparmak icin ikidebir rahatsiz ediyor. Ihbar etseniz burada yasamiyor diye olmaz mi acaba.

gene burda açılan konulardan birinde biri çubuk tarçın istemişti de tuhafıma gitmişti demek ki beterin beteri varmış sütyen istemiş hatun aşmış artık olayı..

hayırdan da anlamıyorsa açık açık söyleyin görüşmek istemiyorum seninle diye..

Gerçekten böyle insanlar adamı sinir eder. Bence bir kaç sefer kapıyı hiç açma arkadan konuş. Şu an uygun değilim falan de yarım ağızla ama bu tavrı uzun süre koru belli ki arkadaş bedava hayata alışmış.

gene burda açılan konulardan birinde biri çubuk tarçın istemişti de tuhafıma gitmişti demek ki beterin beteri varmış sütyen istemiş hatun aşmış artık olayı..

Yani artık bunun üst leveli, kocanı versene benimki hapiste de..

Annemin bi komşusu geldi aklima.
Kek yapmak için bütün evlerden yumurtasindan vanilyasina kadar toplayip yapmişti. Yemezse ölecek sanki..
Insanda her şeyden önce biraz gurur olmali bu kadinin karakterinde var belli.Aliştirmakla falan ilgisi yok.
Yerinizde olsam kapi pencere kapatip evde yokçuluk oynayacağima tam aksine evde olduğumu bilmesini ona rağmen kapiyi açmadiğimi bilsin isterim.

Bende de benzer birşey olmuştu. Üst komşu sürekli balkona birşeyler asar, rüzgardan benim balkona düşünce de gelir isterdi. Bizim balkonda da demir kapı vardı hırsız girmesin diye. Anahtar da kırıldı içinde kalmış. İstediği kıyafeti eşyayı binbir zorlukla 8 9 aylık hamile halimle demir parmaklıklar arasından sopayla alır verirdim.

Bir kaç defa tekrarlayınca dedim ki kusura bakmayın ben hamileyim kapı kilitli almak çok zor oluyor bu tarafa asmayın lütfen diye. Sonrasında bir ya da iki defa daha oldu. Onda da gelip istemediler bile eşime aldırıp götürdüm.

Siz rahatsız olduğunuzu belli etmezseniz insanlar sizi kullanmaya başlıyor bi süre sonra ya da iyi niyetle düşünürsek rahatsız olduğunuzu farketmiyor lar diyelim. O yüzden rahatsızlığınızı açık açık karşı tarafa soyleyin

Canım hayır , yok kalmadı, evde yokmuş gibi davranmak, ya da esin abin evdeymis gibi davranmaktan ziyade net cümlelerle onu istemediğini belirteceksin... seninle görüşmek istemiyorum senin fırsatci biri olduğunu düşünüyorum evde varsa bile sana yok gibi net cümlelerle kurtaracaksin kendini... o zaman bir iki arkandan konuşur ama bi daha gelmez... net cümleler kullanman gerekiyor... Saç boyası istemek sütyen istemek nedir yaa çok arsizca. .. bizim de bi komşumuz vardı sigara parası istemişti yaa çok gulmustum hatırlıyorum. .. Bazı insanlar cidden elini verince kolunu kurtaramiyacagin cinsten... bıçak gibi kesip at yoksa daha çok uğraştırir...

Ya benim 1. Kat komsumda böyle. Taşınali 3 sene oldu hala evime giremedi diye delirir geçen emrivaki yaptı çocuk çoluk kvsini toplamış bebek görmeye gelmiş ben lohusayim daha eşime eve alma musait değilim diyip geri yolladım artık kapimi çalmiyor çok şükür böyle yapacaksıniz sizde geri yollayın

bence kafasından zoru var. günde 3-4 defa bişey istmek için ancak deliyse gelir. sen hayır derken sert tepki mi verdin? bir de kapına sürekl geliyorsa tekrar gelme polis çağırcam falan desen?

Kaynanamın en ileri versiyonu :D Allah yardımcın olsun. Yapmak istemediğini belirt. İşim var müsait değilim. Eşim gelecek şimdi vs vs.

:oha::oha:yaaa sutyen istemek ne demek bide don isteseymis tövbe tövbe yok yaa ne kadar hayır desende yok desende gelir giderler bunlar yuzsuzlukte sınır tanımazlar.en iyisi eşine havale et belli ki sen de hayır diyemiyenlerdensin...

Ben hayir diyorum da o hayirdan anlamiyor.
Ben birkac defa bir kisiden hayir cevabini alsam agzimin payini alir bir daha bulasmam o kisiye. Ama kadin suluk gibi.

Yahu kadının ağzının payını verin gitsin, bu kadar mı zor? Kadın gelmesin diye sessiz sessiz yürüme falan, kendinizi neden sıkıyorsunuz bir arsız için? Gelme artık eşim istemiyor konuşmamızı, yeter başkasına musallat ol diyiverin. Madem paran yok git merdiven sil, çaycılık yap. Okuma yazma şartı mı var bunlar için. Millet alışmış hazıra iyi güzel de siz ve komşularda kadını beslemişsiniz ses etmeyip.

Karsi komsular alostirdilr hep. Mahalle bir olup ona calisacak kolayini bulsa.

Bu çözümler bana geçici gibi geldi çünkü bu tipler laftan sözden anlamaz.
Kadın o evde kirayla mı oturuyor kiraysa nasıl veriyo kirayı ?
Eşiniz ev sahibine ulaşıp irtibata geçebilir tabi gizlice yapsın ki başı belaya girmesin.
Belki ev sahibi atabilir onu evden oğlum gelecek falan diye.

Ya da siz kiradaysanız siz çıkın o evden.
Güvenliği falan olan bi siteye geçin mesela daha rahat edersiniz.

Bir de kadın resmen devleti dolandırıyor bunu bimere falan yazın ne bileyim ben o yardımı da hak etmediğini düşünüyorum.
Utanmaz yüzsüz çünkü biraz yüz verseniz evinizden bir şeyler yürütür kesin.

Tüm bunları yapmazsanız bile sert bi şekilde kocam kızıyor kimseye bir şey veremem de geç.
Hatta kapıyı açmadan dışardan söyle bağırarak ne istiyorsan vermem kocamın malı kıymetli de geç hiç açma bile kapıyı.
Öyle kibarlıktan falan anlamaz bunlar.

Kesinlikle gecici cozumler cunku kadin yuzsuzlukte nirvana yapti.
Ikimiz de kiraciyiz ev sahibini bir gorsem esime kalmadan ben soylicem.

Kirayi da 2 ayda bir veriyormus kaynanasinin maasiyla oyle soylemis asagidaki teyzeye.

Devletin sirtinda bu asalaklardan o kadar cok var ki. Utanmaz ya. Alismis yardimla yasamaya rezil. Bence sizden de birseyler koparmak icin ikidebir rahatsiz ediyor. Ihbar etseniz burada yasamiyor diye olmaz mi acaba.

Kadin tek olsa sikayet ederdim ama iki cocugun gunahina girmek istemiyorum.

Bugun nasil olduysa hala gelmedi. Gelsin soyliycem cok sey.

Yani artık bunun üst leveli, kocanı versene benimki hapiste de..

Inanin hic sasirmam.

Back