Çok sinir bozucu ya. Birde kapı açılmıyorsa zorlama neden ısrar ediyorsun dimi?
Benim hiç böyle bir komşum olmadı ama annemin vardı bir tane yıldırmıştı resmen kadın bizi. Saat 11de memleketten gelip ekmek varmı bizde kalmamış diye telefonla arar yada kapıya dayanırdı kadın. Yada pilav yapıcam pirinç varmı diye gelirdi. Pirincin yoksa makarna yap,bulgur pilavi yap yani olmadık saatlerdede gelinmezki bunlar için. Neyse bu yine gecenin 11.30unda aradı bir gün,uyuyoruz ama telefon çalıyor zangır zangır kalktım açtım telaşla birine birşey oldu diye zira o saatte normal insanlar aramaz, açtım komşu yine birşeyler istiyor,uyandırdım mı diyor birde evet uyandırdın dedim,annem seslendi kim diye,gayet duyacağı şekilde "anne bu saatte bizi kim arar,tabiki x abla yine"dedim duyabileceği şekilde. Annem aldı telefonu ben hala söyleniyorum bu saatte aranırmı ya? Bıktım ,yarın işe gidicem,hanımefendinin keyfi sebeplerine uyanıyoruz vs vs. Annemde dürtüyor garibim ayıp kızım sus diyerek. O oldu ama bir daha gece yarısı aramadı,gündüz gelip gitmişmidir bilemem ama ben evdeyken şahit olmadim.
Utandirmak yada terslemek lazım kesin çözüm.