- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- Konu Sahibi xDerinMavix
-
Annemin bi komşusu geldi aklima.
Kek yapmak için bütün evlerden yumurtasindan vanilyasina kadar toplayip yapmişti. Yemezse ölecek sanki..
Insanda her şeyden önce biraz gurur olmali bu kadinin karakterinde var belli.Aliştirmakla falan ilgisi yok.
Yerinizde olsam kapi pencere kapatip evde yokçuluk oynayacağima tam aksine evde olduğumu bilmesini ona rağmen kapiyi açmadiğimi bilsin isterim.
Bugun oyle yaptim. Pencereler balkon kapilarim falan acikti. Henuz gelmedi bugun. Bir sey lazim olmadi zaar.
Direkt ben mesafe severim, kapimin bu kadar calinmasindan da hoslanmam de. Brn srnin arkadasin miyim ki mutfagima daliyorsun, benden yemek istiyorsun seklinde acik ve sakince konus. Anlamazsa da sertles gitsin
Yeterince sakin kaldim bence sira cinnete geldi.
böyle komşu düşman basina
Allah dusmanima bile vermesin cok fena.
Bende de benzer birşey olmuştu. Üst komşu sürekli balkona birşeyler asar, rüzgardan benim balkona düşünce de gelir isterdi. Bizim balkonda da demir kapı vardı hırsız girmesin diye. Anahtar da kırıldı içinde kalmış. İstediği kıyafeti eşyayı binbir zorlukla 8 9 aylık hamile halimle demir parmaklıklar arasından sopayla alır verirdim.
Bir kaç defa tekrarlayınca dedim ki kusura bakmayın ben hamileyim kapı kilitli almak çok zor oluyor bu tarafa asmayın lütfen diye. Sonrasında bir ya da iki defa daha oldu. Onda da gelip istemediler bile eşime aldırıp götürdüm.
Siz rahatsız olduğunuzu belli etmezseniz insanlar sizi kullanmaya başlıyor bi süre sonra ya da iyi niyetle düşünürsek rahatsız olduğunuzu farketmiyor lar diyelim. O yüzden rahatsızlığınızı açık açık karşı tarafa soyleyin
Dusecegini bile bile neden israrla asiyor ki. Bilerek falan mi atiyor asagiya acaba?
Canım hayır , yok kalmadı, evde yokmuş gibi davranmak, ya da esin abin evdeymis gibi davranmaktan ziyade net cümlelerle onu istemediğini belirteceksin... seninle görüşmek istemiyorum senin fırsatci biri olduğunu düşünüyorum evde varsa bile sana yok gibi net cümlelerle kurtaracaksin kendini... o zaman bir iki arkandan konuşur ama bi daha gelmez... net cümleler kullanman gerekiyor... Saç boyası istemek sütyen istemek nedir yaa çok arsizca. .. bizim de bi komşumuz vardı sigara parası istemişti yaa çok gulmustum hatırlıyorum. .. Bazı insanlar cidden elini verince kolunu kurtaramiyacagin cinsten... bıçak gibi kesip at yoksa daha çok uğraştırir...
Haklisin kesinlikle oyle yapicam.
Ya benim 1. Kat komsumda böyle. Taşınali 3 sene oldu hala evime giremedi diye delirir geçen emrivaki yaptı çocuk çoluk kvsini toplamış bebek görmeye gelmiş ben lohusayim daha eşime eve alma musait değilim diyip geri yolladım artık kapimi çalmiyor çok şükür böyle yapacaksıniz sizde geri yollayın
Seviyeli komsunun basimin ustunde yeri var ama bunda seviyenin s'si yok malesef.
Çok yüz bulmuş sizlerden teyze kahvaltıya davet ediyor arkadaş gibi beraber gidiyorsunuz.İlişkinizi tamamen kesin.
Ben gercekten de yuz vermedim karakteri oyle. Sirf teyzeyi geri cevirmemek icin gittim.
bence kafasından zoru var. günde 3-4 defa bişey istmek için ancak deliyse gelir. sen hayır derken sert tepki mi verdin? bir de kapına sürekl geliyorsa tekrar gelme polis çağırcam falan desen?
Polisten korkar mi bilmem omru cezaevi ziyartinde karakolda geciyor.