Alt komşu belasından nasıl kurtulurum? Mesafe nasıl koyulur?

Var boyle bir tarafa yaslanmayi seven tipler.tamam durumu yoktur anlarimda sac boyasi istemek nedir allah askina.belesci biri bence.
Sen evde olmadigini anlmasind iye perdeyi kapatma aksine ac evde olsugunu ve kapiyi acmadigini anlasin.
Tavirsan anlamaz boyle tipler direk soyle.pilav yap dediginde benim canim pilav istemiyor senin istiyorsa yap ye de.sudyen iatemek nedir hayir ben ic camasirimi paylasmiyorum de.

Çok sinir bozucu ya. Birde kapı açılmıyorsa zorlama neden ısrar ediyorsun dimi?
Benim hiç böyle bir komşum olmadı ama annemin vardı bir tane yıldırmıştı resmen kadın bizi. Saat 11de memleketten gelip ekmek varmı bizde kalmamış diye telefonla arar yada kapıya dayanırdı kadın. Yada pilav yapıcam pirinç varmı diye gelirdi. Pirincin yoksa makarna yap,bulgur pilavi yap yani olmadık saatlerdede gelinmezki bunlar için. Neyse bu yine gecenin 11.30unda aradı bir gün,uyuyoruz ama telefon çalıyor zangır zangır kalktım açtım telaşla birine birşey oldu diye zira o saatte normal insanlar aramaz, açtım komşu yine birşeyler istiyor,uyandırdım mı diyor birde evet uyandırdın dedim,annem seslendi kim diye,gayet duyacağı şekilde "anne bu saatte bizi kim arar,tabiki x abla yine"dedim duyabileceği şekilde. Annem aldı telefonu ben hala söyleniyorum bu saatte aranırmı ya? Bıktım ,yarın işe gidicem,hanımefendinin keyfi sebeplerine uyanıyoruz vs vs. Annemde dürtüyor garibim ayıp kızım sus diyerek. O oldu ama bir daha gece yarısı aramadı,gündüz gelip gitmişmidir bilemem ama ben evdeyken şahit olmadim.
Utandirmak yada terslemek lazım kesin çözüm.

Aslında doğru dediniz aksine pencereleri açmak lazım.
Bu şekilde düşünmemiştim.

Sütyen bir de kullanılmamış istiyor. Ben tuhafiyeciyim ya. Ay sinirim bozuldu.

Direkt eşim evde de diyebilirim nereden bilecek :)
Onu ise giderken felan görüyorsa diye düşündüm
Hatta eşinin senin ismini söylediği bir ses kaydı da yap
Arada apartman boşluğuna sal o sesi:)
Derin mavi diye çağrısın esin
Aman allahım nasıl bir insan oldum ben

Çok iyi yapmışsınız ve kurtulmuşsunuz da adınıza sevindim valla.
Utandırabileceğimi sanmıyorum bu kadını. Utansa bu kadar yüzsüzlük yapamazdı herhalde.
Ama bugün gelirse ben de çemkiricem artık.

Yok eşim saat 9 gibi işe gidiyor bu kadın saat 11'den önce gelmiyor.
Güzel fikir gerçekten anlamaz da kayır olduğunu :)

Olay ve konu basit.
Ben olsam tahammül etmezdim, olur da bu kadarı olmaz.
Geldiğinde "kusura bakma artık seninle görüşemem, eşim izin vermiyor" dersin olur biter.
Ha zorluyorsa da, "eşim hoşlanmıyor bu durumdan, lütfen beni rahatsız etme" diye diretirsin.
Selam sabahı kesersin olur...

Öyle yapıcam.
Eşime söyleyip onu atıcam ortaya.
Ki gerçekten de eşim çok rahatsız. Ben yüz verdiğim için bu kadar yüzsüz olduğunu düşünüyor ki alakası yok.

Öyle yapıcam.
Eşime söyleyip onu atıcam ortaya.
Ki gerçekten de eşim çok rahatsız. Ben yüz verdiğim için bu kadar yüzsüz olduğunu düşünüyor ki alakası yok.
Yok bazı insanlar malesef bu kadar yüzsüz oluyor.
O yüzden dediğin gibi, eşine havale et mevzuyu.
İletişimi de kes, kapı çaldığında aç "ne istiyorsun" diye sorarsın.
O derdini söyler sende "kusura bakma, bundan sonra kapımı çalma benim, eşim hoşlanmıyor" diye tersler kapatırsın kapını.

Ben sevmiyorum böyle insanları ve beni hep tedirgin ederler.
Allah yardımcınız olsun.

İnan artık istemesi umurumda değildi ama gece yarısı niye arıyorsun sen ekmek için. Dışardan gelmiş yine ekmek soruyor o saatte. Al ekmeğini gelirken yani,niye uyandırıyorsun. Marketler açık yaz günü adım başı var market. Olmadı makarna pişir ye. Olmadı unun vardır krep yap ye,meyve ye uyu yani illaki ekmek istemek nedir? Ben yaptım ama annem çok kızmıştı sen karışma diye,öylede yumuşak yüzlüdür. Yani ölsem istemem kimseden,ne varsa elimde onu pişirir yerim. Niye rahatsız edeyim insanları gece vakti.
Ama cidden böyleleri anlamıyor. Açık açık söylemek lazım. Pilav pişir diyormuş birde yüzsüz yüzsüz. Zaten ihtiyaç sahibi olduğunu görseniz böyle yüzsüz olmasa bir tabak yemekte verilir arada ne olacak ama böylesi düşman başına.

Ayyyyyyyy yuzsuuuux kadinnnn yaaaa..
Kendi evinde hapis olmussun arsiz kadin.

Haddini bildir bence ya. Acmaa kapiyi musait degilim ne yumrukluyosun hayirdir ya de manyakmidr nedirrr
Hatta yarim kafani uzat ne varrrrr ne vuruyosunn ev kapisi burasi insan yasiyor de. Lutfen bidahada calma! De gitsin hadsiz.
Hic bir sey verme pisirme pis firsatci

ben olsam coktan agzının payını vermıstım ...
ne kapıma gelebılır, ne de adımı agzına alabılır, hatta yardım aldıgı kurumlara sıkayet eder yardımlarının kesılmesını saglardım ne de olsa yalnız degıl ve bakanı var.

Öyle yapıcam. Şunu uzaklaştırdığımda bayram edicem.
Fondan bekledikleri gelse de kurtulsak. Gelmez o zaman bir daha eve.

Anneniz kızsa da iyi yapmışsınız. Yoksa o sakin anneniz de cinnet geçirirdi bir süre sonra.
Ben de asla kimseden bir şey isteyemem. Hele böyle yüzsüzce...

Öyle yapıcam azardan anlar inşallah.
Yok canım vermiyorum zaten.

Onu da düşündüm de hadi kimsenin günahına girmeyeyim dedim 2 çocuğu var.

Kabus gibi ya. Çocukları için bişey istese verilir çocuk onlar ama bu kadın hep kendine istemiş. Sutyen istemek de nasıl bi kafadır çözemedim.

yaaa sutyen istemek ne demek bide don isteseymis tövbe tövbe yok yaa ne kadar hayır desende yok desende gelir giderler bunlar yuzsuzlukte sınır tanımazlar.en iyisi eşine havale et belli ki sen de hayır diyemiyenlerdensin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…