• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt komşu belasından nasıl kurtulurum? Mesafe nasıl koyulur?

Çemkirme ama suratını as.geldiğinde içeri girmek istediğinde kapını yarım aç kusura bakma müsait değilim de.bişey istediğinde ne olursa olsun bitti de.asla da evine sokma.satıcı gelince açarız ya kafamızı uzatırız öyle.o utanmıyorsa sen mi utanacaksın

HAYIRRR DEMEYİ ÖĞRENECEKSİN :)

Kadına günde 3 defa hayır demekten dilimde tüy bitti :)
Anlamıyor.

Allahıma şükür ki
Hiç kimseyle komşu olma çabam yok çok şükür
Ayy bu ne yaa
Hic tahammul edemem böyle seylere

İnanın benim de onunla komşu olma çabam yoktu.
Kapıma gelip illa tanışalım diyene kadar kapısını çalmadım.
Ne mal olduğunu da zaanla öğrendim.

Gercek ihtiyaci olan biraz mahcup olur. Isterken utanir. Bu bildiginiz arsiz. Hic hoslanmam boyle insandan

İnsanın sevmediği ot burnunun dibinde biter misali benimki de.
Kesinlikle ihtiyaç sahibi olduğunu düşünmüyorum ben de artık.

yüzsüz işte. çok da kötü olmayın ya bu zamanda kimin ne yapacağı belli olmuyor ki. gündüz yalnızsınız sonuçta. dedikleri gibi kapıyı açmayın bahaneler uydurun. tamamen kurtulmanız zor. boşuna dememişler kötü komşu ev sahibi yapar diye.

Taşınmayı bile düşündüm.
O kadar hayıra rağmen her gün kapımda.
Açmıyorum gidiyor. 1 saat sonra tekrar geliyor.
Sabır taşı olsa çatlar insan.

Çemkirme ama suratını as.geldiğinde içeri girmek istediğinde kapını yarım aç kusura bakma müsait değilim de.bişey istediğinde ne olursa olsun bitti de.asla da evine sokma.satıcı gelince açarız ya kafamızı uzatırız öyle.o utanmıyorsa sen mi utanacaksın

Bence hiç açmamaya devam edeyim bir süre.
Bu sefer de kendi dış kapısını kapatmıyor bir yere gitmeye kalksam önüme atlıyor.
Tam sülük.

Sanırım sonunda böyle yapıcam.
Cinnet geçirmekten korkuyorum artık.
Bu işin sonu başı mı kalmış?Kendi evinizde mahpus gibisiniz.Camı prdeyi kapatıp kapıyı açmıyorsunuz.Üstüne üstlük eşinizle sorun yaşayacaksınız. Ağzının tadı bozulacağına,net bir şekilde konuşun.
Komşudan sutyen istemek nedir ya :KK31:.Kadın memittolarına göre komşu bulmuş galiba:KK57:

Yok tatlım sen değil o komşu olma çabasında
Ben böyle biri olmadığım için şükrettim
Bırak çalsın kapıyı açma
Çok yumrukluyorsa polis çağır yani nebi leyim
Gerçi ailecek vukuatlilar ama

Komşum saç jölesi istemişti bir kere benden. :KK53:
Bir komşum da kocaman leğenle gelip turşu istemişti.
Şunları isteyeceğime gider marketten alırım. Alamıyorsam da o gün saçıma jöle sürmem, turşu da yemem.
Bunlar acil olan şeyler değil çünkü.
Zaten kaldı ki paylaşmayı seven biri değilimdir.

Yada eşini at ortaya belki o zaman biraz çekinir
Eşim kimseyle görüşmemi istemiyor de
Yada evimize birinin gelmesini de
Yada evin önüne bir erkek ayakkabısı koy
Abim evde de
Belki çekinir yaa

Bu işin sonu başı mı kalmış?Kendi evinizde mahpus gibisiniz.Camı prdeyi kapatıp kapıyı açmıyorsunuz.Üstüne üstlük eşinizle sorun yaşayacaksınız. Ağzının tadı bozulacağına,net bir şekilde konuşun.
Komşudan sutyen istemek nedir ya :KK31:.Kadın memittolarına göre komşu bulmuş galiba:KK57:

Yok tatlım sen değil o komşu olma çabasında
Ben böyle biri olmadığım için şükrettim
Bırak çalsın kapıyı açma
Çok yumrukluyorsa polis çağır yani nebi leyim
Gerçi ailecek vukuatlilar ama

Net bir şekilde rahatsız etmemesini söylemek lazım, yoksa zor anlar bazı insanlar

Çok haklısınız kızlar.
Şuan evde kendisi.
Kapıma gelirse yine sinirli bir şekilde konuşucam haddini aşıyorsun diye.

Sutyen bile istedi dediginizde benim gozlerim acildi resmen. Dilindi derlerya oyle.
Valla ihtiyac sahibi olabilir ama ben hic bir ihtiyac sahibi boyle yuzsuz gormedim.

Kurtulmanin tek yolu, esim seninle gorusmemi istemiyor demen.

Baska yolu yok gibi.

Kadın kapınıza birşeyler istemeye geldiğinde verdiyseniz artık yüzsüzlük yapmıştır...
Ben olsam teyzenin evine bile inmezdim onunla birşey istiyorsa yok derim, pilav yap mı dedi şimdi çıkıyordum derim falan...

Sutyen bile istedi dediginizde benim gozlerim acildi resmen. Dilindi derlerya oyle.
Valla ihtiyac sahibi olabilir ama ben hic bir ihtiyac sahibi boyle yuzsuz gormedim.

Kurtulmanin tek yolu, esim seninle gorusmemi istemiyor demen.

Baska yolu yok gibi.

Evet ciddi ciddi istedi benim de gözlerim açıldı yok artık dedim. O kadar lazımsa pazarda 5 liraya da sütyen oluyor dedim. Ben gerçekten ihtiyaç sahibi olduğuna inanmıyorum artık.

Kadın kapınıza birşeyler istemeye geldiğinde verdiyseniz artık yüzsüzlük yapmıştır...
Ben olsam teyzenin evine bile inmezdim onunla birşey istiyorsa yok derim, pilav yap mı dedi şimdi çıkıyordum derim falan...

Zaten bir daha o varken teyzeye de inmem.
Bugün teyze tekrar seslendi kahvaltı yaptın mı diye. Gelin diyecekti sanırım. Yaptım dedim geçiştirdim.

Back