Allah kimseye böyle dert vermesin

Allah tez vakitte şifanızı versin, evlatlarınıza bağışlasın sizi.

Bu kalp rahatsızlığı lenfoma tedavisinin uzun vadedeki yan etkilerinden birisi miymiş acaba?
Hangi kemoterapiyi almıştınız?

Allah yardimciniz olsun tez zamanda iyilesin bu zor gunler su gibi gecsin ve saglinizada bebeginizede huzurunuzada kavuşun inşallah. O yavrular icin en onemli sey annelerinin sagligi ve hayatta olması umarim kisa surede atlatir ve toparlanirsiniz. Bu bir surec ve yapabileceginiz.en iyisey sagliginiz icin uğraşmak. Siz iyi olunca herkes iyi olacaktir. Acil sifalar diliyorum

kızımı elinin tam bilek kısmında nohut büyüklüğünde bir şey çıktı önce bir yere çarpmıştır dedim sonra yağ bezesidir dedim geçmedi
sağlık ocağına götürdüm beze dedi yine geçmedi
ortopediye götürdüm kemik dedi iki gün sonraya ameliyat günü verdi cesaret edemedim
cerrahiye götürdüm çocuk cerrahiye gönderdi o plastik cerrahiye gönderdi o da istanbul ya da ankaraya gidin dedi
cerrahpaşaya gittik bölüm başkanı profesör baktı ne olduğunu anlamak için açmamız lazım dedi halbuki ortopedi bir bakışta! anlamıştı kemik olduğunu
ameliyattan sonra öğrendik ki ortopedinin kemik diye kesip atacağı şey benign tümörmüş
kasların sinirlerin arasına yayılmış ve kazıyarak çıkarmışlar belki de ortopedi sinirleri de kesip atacaktı
üstelik de kızım resim yapıyor yani hep ellerini kullanacaktı

asla bir doktorla yetinmeyin
birinin dediğiyle karalar bağlamayın
araştırıp en iyisini bulun
bakıcıyı şimdiden tutun annenize yardımcı olsun ameliyattan sonra da devam edin
allah tez vakitte şifa versin inşallah

Canım sakin ol .Saglıgını dusun .Bu gunlerde gececek .Anneler bır sekılde halleder merak etme .Srn pozıtıf dusun

Şu an sadece kendi sağlığınızı düşünün. Bebek emmese de olur emmeyen bir sürü bebek var sağlıklı ve mutlu. Anneniz çok yaşlı değil ki bu kadar üzülmeyin. Eminim onun da şu an tek derdi canınızın sağlığıdır torununun vurmasındansa. Allah size acil şifalar versin çocuklarınıza sevdiklerinize bağışlasın çok geçmiş olsun.

Cok gecmis olsun. Derdini veren Rabbim dermaninida verecektir insan ne gunlerden geciyor ama inan geciyor.. mutlu gunler kalici olmadigi gibi bu gunlerde kalici degil. Rabbim annene uzun omurler versin Allah ondan razi olsun. Ogluslarin buyuyucek sen iyileseceksin. Evet cok zorlu gunlerden gececeksin ama inan gecip gidecek bu gunler. Cocuklarin icin olumlu olmaya calis. Rabbim safi adi yuzu suyu hurmetine sifani versin. Ameliyatini hayirlisiyla olup saglicakla dön evine yavrularina insaAllah. Rabbim yardimcin olsun

Ahh canım benim ya üzülme demek zor ama bebeğin şuan anne sütünden çok sağlıklı bir anneye ihtiyacı varve bunun yolu anne sütünü bırakmaksa bırak tek derdinbu olsun, şimdiden bakıcı ayarlayin annene ve sana yardım etsin,İstanbul'daki Dr lar bu konuda çok iyi gerçekten ve günde o kadar çok yapıyorlar ki elleri daha alışkın, ben daha önce İstanbul'da bu birimde çalıştım ,bak senin yaşın genç bu senin için büyük avantaj inan çoğu yaşlı hastaya göre çok daha çabuk toparlayacaksin, ve o arkadaşının dediğini düşünme 10 yıl öncekiyle şimdi ki bir değil ve herkesin bünyesi de birdegil , evet zor bir süreç ameliyat sonrası uyandığında sana aşırı zor gelebilir şimdiden soyleyim ama inan hepsi geçecek , hergun daha iyi hissedeceksin içini ümitsizlik kaplamasin , ilk günler dayanılmaz gibi gelecek sanki hiç duzelmeyecek gibi hissedebilitsin ama düzeleceksin , ilk 3 ay çok rahat olmayabilirsin ama yavaş yavaş eski haline döneceksin...ordaki Dr lar seninicin ne uygunsa karar verirler bak çocuğuma bakayım ,annem yorulmasin diye olmayacak birşey isteme,ömür boyu ilaç kullanmak zor ama kendin için çocukların için kullanman gerekiyorsa kullanacaksın, önce sen iyi olacaksın annenin de , çocuklarının da senin iyi olamana ihtiyacı var ,lütfen bak lohusassin bir de karamsar olma

Çok geçmiş olsun. Bu günler geçecek, çocuklarınız küçük, ikisi de hiçbir şey hatırlamayacak merak etmeyin.
Ben iki aylıkken annemin sütü kesilmiş, inek sütüyle büyümüşüm.
Emziremiyorum diye yıpratmayın kendinizi, anne sütü alamayan tonla bebek var.
Onlarla uzun bir ömür geçirebilmek için 6 ayınızı feda edeceksiniz. Kv' ye maaş verip işten çıkmasını istemek mantıklı geldi bana. O da olmazsa bir yardımcı bulursunuz. Şuan sadece sağlığınıza odaklanın. Allah şifa versin.

Çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin. Yatılı bakıcı gece de bakar tabii. Ameliyattan önce başların bence. Siz sağlıklı olun da her şey çözülür

Allah acil sifalar versin. Bundan 24 yıl önce annem uludağ üniversitesinde by pass olmuştu. 3 damar değişti vs. 10. Günde çok daha iyiydi. O zamanlar 40ına az kalmıştı. Simdi o doktorlar emekli olmuslardir illa ki ama cok memnun kalmıştık her anlamda. Siz her anlamda daha iyi sartlardasiniz. Insallah düşündüğünüzden daha da kolay olur,her şey yoluna girer. Bebeginiz için süt sağıp birakabilirsiniz ne kadar olursa kârdır. Süt anne de düşünülebilir. size yakın olmayi yardımcı olabilmeyi cok isterdim. Ev isleri ve yardim konusunda kv yi bosverin. Madem bu kadar genc ve bencil, duyarsiz olmasin daha iyi. Açıkca söyledikten sonra oğlunu bile aramıyorsa gorumceniz de kendi alemindeyse bırakın herkes kafasina göre takılsın. Zoraki yapilan işten de hayır gelmez. Sağlam bir yardımcı bulun. Hatta site yönetiminden üyelere bildirim gonderilmesi için rica edebilirsiniz.ben temizlik icin bir bayan olduğunu hatırlıyorum sık sık yazardı. Bursada olan arkadaslar yardımcı olabilirler. Birlikten kuvvet doğar sıkmayın canınızı. Siz ne kadar iyi olursanız bebeginiz de iyi olur, hisseder biliyorsunuz. Zor günler kısa sürede bir rüya gibi geride kalsın inşallah. Dilerim işleriniz rast gitsin. Çok geçmiş olsun.

Cok gecmis olsun
Çocuğunuzu emziremediginiz için üzgünsünuz ama ona sağlıklı bir anne lazım o mamayla da büyür
Annenize uzgunsunuz ama o da eminim sizin sağlıklı olmanızı her şeye tercih eder gerekirse yorulur
Keske kayinvalideniz de bir yardım etse durum ciddi sonucta
Insallah kisa sürede en sağlıklı sonuca ulaşırsınız

Ahh ben de aynı hikayeye sahibim duygudaş arkadaşım. Kızım 2 yaşındayken isteyerek oğluma hamile kaldım. Hamileliğim o kadar zor geçiyordu ki! Halsizlik, aşırı yorgunluk, nefes darlığı.. Hamileliğimin 6. ayında doktorum dudaklarımın çok morardığını fark etti ve bir sürü kan tahlili istedi. 2 saat sonra sonuçlarım çıktı kan değerlerim normaldi, doktorum hemen bir kalp doktoruna görünmemi istedi. Sonraki gün kardiyoloğa muayene oldum ve 1. derece mitral kapak yetmezliği teşhisi kondu. Tabii yaşadığım şokun tarifi yok hemen ilaçlara başladık tabi ama doktor korkulacak birşey olmadığını genelde 1.derece kaçakların ilerlemediğini söyledi ve doğum yaptıktan 4 ay sonra tekrar gelmemi istedi. Hamileliğim son haftalarında artık ayağa kalkamaz oldum hiç enerjim yoktu hemen yoruluyordum. Çok uzatmak istemiyorum oğlum şu an 5 yaşında, kalbimdeki kaçak da 4. seviyeye ilerledi. Şu ana dek 4 farklı prof. doktorla görüştüm. Sadece bir tanesi acil ablasyon olmamı söyledi. 24 saate 10.000 üzeri düzensiz atımım vardı. Son olarak gittiğim doktor ameliyat zamanımın gelmediğini söyledi ama kaçak ilerledikçe vücut farklı organlardan da hata vermeye başlıyor ne yazık ki. Kalp büymesi, kalp yetmezliği ,akciğer hipertansiyonu ve bolca ödemim var. Allah inşallah en kısa zamanda hasta olan herkese şifa verir. Hikayeni okuyunca çok duygulandım, kendimi gördüm sanki içini ferah tut , stres ve korku kalbe olan yükü arttırıyor ne yazık ki. Bir de görüştüğüm hiç bir doktor açık ameliyatı tavsiye etmiyor. Robotik cerrahi ile kolayca tamir edilebildiğini söylediler. İçini ferah tut.

Ne yazık ki benim de gittiğim ilk doktor benzer şeyler söylemişti. Hatta 5 yılda bir bile gelsen olur demişti. 1. Derece kaçakları ciddiye almıyor ne yazık ki doktorların bir kısmı

Allah şifa versin yardımcin olsun canım çok şükür sagsin annesi ölen bebekler bile bı şekilde buyuyo bakıcı bakar tabiki öyle anlasirsiniz neden bakmasın bu günlerde geçer inşallah Allah büyük

Kendi istese düşünürdü gelinim iyileşsin geri iş bulurum derdi kendi kızına bakmamış bebek bakmaz gibi hiç onları düşünüp üzülme yatılı vicdanlı bakıcı daha iyi olur insn bakıcı olsam annesi hasta minige kendim doğurmuş gibi bakarım eminim bulursun öyle birini araştır şimdiden

istanbulda mısınız? Ben istanbulda degilim bulunduğum ilde robotik yapan yok. 1 tane cerraha gittim sana robotik olamaz (10 sene once radyoterapi aldim gogus bölgesinden) tamirde olmaz acik ameliyat olacaksin o da kapakcığı degistirecegiz dedi. Bu beni cok uzdu ben robotik ile tamir istiyordum.

Benim şu an ileri derece kalp kasimda zayiflamada var. son gittigim kardiyolog cok kotu tablo cizdi ameliyatla bile duzelmeyebilir diyince basladim ağlamaya.

Allah tez vakitte şifanızı versin, evlatlarınıza bağışlasın sizi.

Bu kalp rahatsızlığı lenfoma tedavisinin uzun vadedeki yan etkilerinden birisi miymiş acaba?
Hangi kemoterapiyi almıştınız?

evet ondan olabilecegini söylediler r-chop tedavisi gordum birde radyoterapi. zaten onun kontrollerine gittikce kardiyologa gonderiyordu doktorum bir sey cikmiyordu. mediasten bolgedeydi lenfoma kalbe ve akcigere yakindi ama metazsas yapmamisti. 1 yılı bulmadan iyilesmistim.

Kardiyoloji hemsiresi misiniz? işin içinde olduğunuz belli. Cok tesekkur ediyorum bilgiler icin.

Istanbulda iki isim var aklimizda prof. Cem Alhan (su an izinde randevu vermiyorlar agustosta glecekmis) digeri prof. Mustafa Güden.

Bu doktorlaer hakkinda bilginiz var mı? ya da önerebileceginiz başka doktor?

Doğumdan once tam 1 ay hastanede yattim kolumda serum penceresi acilmayan odada 1 kere bile disari cikmadan araliksiz.

Esim gunduz ise gitti gece yanimdaki kanepede uyudu. gece kalkti beni serumla lavaboya goturdu. sabah kalktı ise gitti.

Gunduz babam 5 yasindaki ogluma bakti esim ise gidince annemi yanima getirdi bana refakatci olsun diye.

Kayinvalidem 1 aksam 10 dk ugradi komsuya ugrar gibi.

Cumartesi yarim gun calisiyor pazar evde. demediki oglum pazar gunu evdeyim cumartesi gecesi ben kalayim bari bir gun dinlen git evinde uyu. (evde bakacak kimse yok 23 yasinda gorumcem var ev isi yemek yapabilecek) benim icin degil kendi oğlu icin demedi.

Dogum olacak gunu onceden soyledim isinden izin almadi kayinvalidem aksam is cikisi geldi yine bir 10 dk. esim evden alinacaklara gitmis annem tek basina beklemis ben dogumdayken uzun surunce bir aksilik oldugunu anlamis baslamis aglamaya hic tanimadigi insanlar teselli etmis uzulme kizin iyi olacak diye.

Doğumdan sonra taburcu olacağım yine 10 dk ugramaya gelmis kayinvalidem dedimki simdi toparlaniriz bizimle gelirler sonucta ben dikisliyim 2 cocuk var esyalari eve cikarmaya yardimci olur belki yerlerine yerlestirir gorumcem aradi anne nerede kaldin diye "tamam annecim geliyoruz merak etme" dedi kayinbabama hadi gidiyoruz dedi "tekrardan gecmis olsun kizim" dedi kalktilar gittiler. 2 cocukla esimle yalniz taburcu olduk. 1 aydir kaldigimiz icin cok esya vardi esim 2 tur arabaya gitti geldi. 2 cocugumla yalniz basima eve geldim. esim yerlestirdi herseyi. Anneml grip oldu cok kotu oldu atesi cikti diye eve yollamistik yoksa annem birakmazdi.

Halbuki kendilerinin bir derdi olunca hemen telefona sarilirlar esimi cagirirlar cabuk gel diye ve tum sorunlulugu esine yikarlar. Ben de saf gibi her dertlerinde yanlarinda oldum. hep destekcileri oldum. esime hicbir zaman sana ne ya da bize ne demedim.

Dün aradı esimi annesi. Acmayacak misin dedim sonra ararim dedi acmadı. aradin mi anneni dedim aramadim dedi. dile getirmiyor ama esinde cok kirgin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…