Allah kimseye böyle dert vermesin

Çok üzüldüm ya rabbim yardımcın olsun inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz herşey yolunda gider
Yakın olsak yardımınza koşa koşa gelirim bende

Siz de geçmiş olsun ve ilerlemesin inşallah. İlk gittiğim doktor da aynı yorumu yapmıştı. Hatta detaylı olarak iki defa ölçüm yapmıştı.

Şaşırdım. Bende kardiyoloji takipliyim kalbimde sıvı toplanması olmuştu düzeldi ama hala 3 ayda bir çağırıyor doktorum. Geçmiş olsun sizede
Gittiğim hiçbir doktor 3 ayda bir gelmemi istemedi. Sizin ki daha riskli bir rahatsızlık mıydı acaba

Tabiki söyleyin. birden fazla doktorla görusmek istiyorum istanbulda.
Çağlayan Florence nightingale Selen Yurdakul hanım benim doktorum. Kendisi hastasını sakinleştirerek, tane tane açıklayarak rahatlatan bir doktor. Daha sonrasında izlenmesi gereken yol hakkında da detaylıca bilgi veriyor.

Zorununuzu kolay eylesin Rabbım, o minicik sebilerin hürmetine acil kalıcı şifalr ihsan eyleisn

Cok gecmis olsun Allah sifa versin..2. Bebege pisman olmayin ltfn o olmasa teshis edilemeyecekti. Annenizin yanina bir yardimci tutsaniz kisa sureligine?
Korkmayin seneye bugün hersey cok guzel olacak ,hersey gecsin anne ve babanizi bir tatile yollarsiniz iyice dinlenirler.

İnşallah sizinki hep 1. derece olarak kalır ama eger bebek istiyorsaniz mutlaka hamile kalmadan once kardiyoloğa muayene olun.

Allah yardımcınız olsun keşke yakınınızda olsaydım da ben baksaydım bebeğinize
Hiç yakın akrabanız falan yokmu size yardım edebilecek

Annenize üzülmeyin birde sizin morale ihtiyaciniz var çünkü. Üzüntü stress iyi gelmez. Anneniz 60 mis ya 70 olsyadi şükredin hic olmazzsa daha o kadar yaşlı değilmiş. Bol bol dua Allah diyen yol da kalmamış. Açacaksınız ins bunlarida siz iyi olmaya niyetlenin hersey iyi olsun tevekkül ile. Ins tez vakitte toparlar yavrularınıza kavuşursunuz...

Ben ilk doğumumdan sonra 3 ay komada yattım..bir şekil bakacak biri çıkar ve inanın hazır mama alan çocuklarda hiç bir eksiklik olmuyor..ayrıca bebekler ilk seneleri bol bol uyuyorlar..siz kendinize odaklanın bence.

Koma dediğiniz yoğun bakım mı? ozel değilse sebep neydi acaba?

Allah acil şifalar versin inşallah, umarım çok iyi olursun ameliyattan sonra..

Her anne bebeğini emziremiyor.Bunu bir defa dert etmeyin ve sizinki sağlık daha da önemli.Bakici tutun gündüz o bakar gece de eşiniz ve anneniz ilgilenir.abim in de kapakçığı değişti 10 yıl önce.Ve şu an ki şartlar daha da iyi bence bu kadar korkmanıza ve üzülmenize gerek yok.

Cok üzüldüm, Allah yardım etsin. Bebeginizin ayağına ve karnına tatli elma yagi surun ve masaj yapın her altını değiştirdiğinizde. Gaz sancısını tamamen bitirir, rahat rahat çıkarır.

Ben sizin yerinizde olsam kabul ederse gorumceme biz sana 2 ay asgari ücreti verelim. 2 ay cocuklara bak yardim et derim

Ben sizin yerinizde olsam kabul ederse gorumceme biz sana 2 ay asgari ücreti verelim. 2 ay cocuklara bak yardim et derim

Görumceme bizim yaptiğımız maddi manevi desteği bilseniz.

Hastalandi biz evimizi actik. esimle doktora biz goturduk. en iyi doktorlarda tedavi ettirip eski gunlerine kavusturduk. dersaneye esimle biz yazdirdik. tercihlerinde biz yardim ettik. ben matematik ogretmeniyim ona test cozme plani yaptim nasil calismasi gerektigini ogrettim. tercihlerinde yine biz yardimci olduk. universiteye biz kaydettirdik.

o 2 aylik maasa ihtiyaci yok. babasi emekli hala calisiyor 2 maasi var annesi calisiyor abisi olarak biz ogrencidir diye surekli maddi yardim ediyoruz.

Bu arada kendisinin bebek bakacak yetenegi yoktur. en ufak bir zorlukta hemen annesini arayip ağlamaya başlar.

Ben buyuk oğlumla ilgilenir belki diye dusunmustum ama kendisi hic oralı değil o yüzden istemiyorum artık.

O zaman bir yardımcı bulacaksınız, yatılı kalan yardımcılardan. Ihtiyaci olan o kadar çok insan var ki rahat rahat bulursunuz diye düşünüyorum.

Öncelikle çok çok geçmiş olsun her gecenin bir sabahı vardır. Biliyorum duygusalsiniz ama şu süreçte moralde çok önemli. Lütfen önceliğiniz kendiniz olsun Benim fikrim de bakicidan yana, anneniz de yanında olmuş olur. Hem içiniz rahat eder hem de anneciğiniz yorulmamış olur. Eğer başka doktor görme şansınız varsa mutlaka başka doktorlardan da fikir alın. Umarım süreciniz kolay geçer. Rabbim tez zamanda sağlığınıza kavuştursun

Canim benim eşim kalp damar cerrahi. Daha uzmanlikda. Bitirmedi son senesi. Evet kolay değil ama ameliyat iyi geçerse evde de doktor tavsiyelerine uyarsan cabuk toparlanirsin. Fazla zorlanmak, yarayi temiz tutmak gibi şeyler gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…