Kızlar merhaba aranızda safra kesesini aldıran var mı? Birkaç hafta içinde yüksek ihtimalle safra kesesi ameliyatı olacağım. Safra kesemde 1 cm den küçük bir sürü taş varmış, geçtiğimiz hafta o taşlardan bir tanesi safra kanalını tıkadı, ciddi karın ağrılarıyla hastaneye gittim ve acil yatışı verildi.Sarılılığa çevirdiği için değerlerim olması gerekenden 5 6 kat yüksekti. Neyse ki taş kanaldan çıktı tekrar iki gece hastanede kaldım değerlerimin düşmesi için bolca serum ve ilaç verildi. Asıl konuya geliyorum doktorum ameliyat olman gerekiyor dedi, yine ayni şey olursa bu kadar şanslı olmayabilirsin dedi benim beş aylık bir bebeğim var bu ameliyatı olanlar ameliyat olduktan sonra ne zaman normal hayatına döndüler? Çok acıları oldu mu? Bebegimi ortalama kaç gün içinde kucağımda tasiyabilirim? ya da ameliyattan 20 gün sonra mesela ev taşıyabilir miyim çünkü taşınma durumum var bilgilendirebilirmisiniz. Bir de sanırım ameliyattan sonra diren takılıyormuş direnç çıkartılırken canınız acıdı mı ameliyattayken sonunda takıldı mı? Bayağı soru sordum ama her şey birdenbire olduğu için biraz şaşkınım